Günün sözü!!

ekmeğime hoşçakal sürdün ya sen, ben şimdi “aşk” karınla sana, ne şiirler yazarım

Hayatı HD kalitesiyle yaşıyoruz. Yani H'alimiz D'uman

Garip değil mi ? Birini çok sevdiğinizde; Söylediğinin yalan olduğunu bilseniz bile, Yine herşeyden çok ona inanmak istersiniz.

Lafa gelince fena esersiniz .. icraata gelince pamuk sekersiniz (,

Yarınıma Adını yazdım Bugünü Dünüme yazdım hayatım Yarınımız Bugünümüzden Daha Güzel Olcak Anılarımız Bugünden Daha Güzel Ve Anıldıkça Daha Güzel Olacak Sevgilim.

Erkek olmak Doğuştan Gelen Bir Alın Yazısı Olsa da ; Adam Olmak Herkese Nasip oLmaz..!

Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi.

Biz; Ayakları Şişene Kadar Namaz Kılan Peygamberin, Gözleri Şişene Kadar Uyuyan Ümmetiyiz...

Acıktığını söylediğinde "Kalk kendin al" cümlesini duyunca, genelde acıkmaktan vazgeçer Türk erkeği

Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı bütün ormanları, Bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum...

Açtığın yaralara 'zaman' sürdüm bekliyorum. 'iyi ki'lerim sınır ihlali yapmaktan müebbete mahkûm... 'keşke'lerim ise haddini aşmakta bugünlerde... 'hüzün'leri süsleyip istiflemekten artık yoruldum! Açtığın yaralara 'zaman' sürdüm bekliyorum...

Erken yatana tavuk, Çok çalışana inek, Aklını kullanana çakal, Kıskanmayana domuz denilen bi ülkede insan olmak çok zor.

Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan, bütün samimiyetinle AFFET. Hissedilen herşeyi arşivleyen KADER kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir.....

Soruma cevap alamayınca sinirlendim, Biraz bağrıştık.. Ardından 'numaramı sil'dedi. 'Kaydetmedim ki' dedim. Sustu.

Bensiz hayatında mutluluklar dilerim...
Hoşcakal hüznüm/ hoşcakal yüreğimi adadığım ömrüm....

Size bir tavsiye.Kimsenin tavsiyesine kulak asmayin!!!!!!

"Her aşık Gepettodur aslında, kendi hayallerini odundan yarattıgı pinokyo'da bulmaya çalışır ve onun insan olmasını bekler"

Akan Göz Yaşlarını Sileceğine, Göz Yaşının Akmasına Sebeb Olanları Sil

İmkansızları yaşamak mıdır sevmek, Yoksa severken imkansız mıdır yaşayabilmek ?

Geri