Günün sözü!!

aşk; söyleyebildiklerin değil söyleyemediklerin, yani içinde kalanlardır..

Hiç durmadan parantez aç, ben kapatırım. Sen ünlemlerle takıl, ben soru işaret...i olup aklında saltanatlar kurarım. Sen eksilerden artılara geç, çarpıları ben atarım. Sen virgüllerle uğraşırken, ben çoktan noktayı
koyup kayıplara karışırım... ve sana öyle bir eşittir bırakırım ki, eşitleyecek hiçbir şey bulamazsın..!

şimdi bir balıkçı kulübesinde umutlarım yanmaya niyetsiz..

köşemde sakladığım şarkılarım keyifsiz..hayallerim vurdumduymaz..

bir midyeye saklanıp dinlenmek lazım...

Ben kafiye düşünürüm, sevgili de bana der ki : Yüzümden başka bir şey düşünme!Ey benim kafiye düşünenim ! Rahatça otur; benim yanımda devlet kafiyesi sensin.Harf ne oluyor ki, sen onu düşünesin! Harf nedir? Üzüm bağının çitten duvarı.Harfi, sesi, sözü birbirine vurup parçalayayım da bu üçü olmaksızın seninle konuşayım.HZ MEVLANA

eş seçmek kitap seçmeye benzer..

iyi tasarlanmış kapak ve cilt ilgini çekebilir ama içeriği sağlam olmadıkça sonunu getiremezsin..

Hayat Dersinin Kitabı Yok Ki Çalışıp Öğrenelim; Yaşadıkça Birçok Şey Öğreniyor İnsan !

Görünenle yetinirsen eğer sadece tırtılı bilirsin. Çirkindir ya tırtıl, gönlünü çelmez. Görünenin ötesine geçmek istersen eğer, aradan örtüyü kaldırıp da gönül gözü ile bakarsan, kelebeği bulursun karşında. Güzeldir ya kelebek, gönlün ona akar. Lakin gönül gözünle görürsen eğer, kelebeğe değil tırtıla sevdalanırsın ..

Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor,
sadece sen yanlış insanların üzerine hayal kuruyorsun o kadar ..

Görünenle yetinirsen eğer sadece tırtılı bilirsin. Çirkindir ya tırtıl, gönlünü çelmez. Görünenin ötesine geçmek istersen eğer, aradan örtüyü kaldırıp da gönül gözü ile bakarsan, kelebeği bulursun karşında. Güzeldir ya kelebek, gönlün ona akar. Lakin gönül gözünle görürsen eğer, kelebeğe değil tırtıla sevdalanırsın ..

Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor,
sadece sen yanlış insanların üzerine hayal kuruyorsun o kadar ..

Çok Doğru Söylemişsin ...
Açık Sözlü, En Son Söylenecekleri En Başta, Ve Doğru Söyleyenleri Her Zaman Takdir Etmişimdir !

ey gönül! aşkın belli bir cismi yok ki kişilerde arayasın;

aşkın haritası yok ki define avcılarına başvurasın;

aşk aramayla bulunur değil ki siparişini yapasın;

aşk nasip işidir,hesap işi değil;

aşk, adayıştır arayış değil..

sen adanmışsan ve bu uğurda yanmışsan;

aşk, zaten gelir seni bulur..

mevlana

Sen Benim Için Bir Şiirdin , Şiir Bitti Sende Bittin ... Unutma Ki , Ben Bir " Şairim " Senin Gibi Ne ŞiirLer Bitirdim...

Sen Doğru Ol Da ! Varsın İnsanlar Seni Yanlış Bilsin; Doğru Kulun Yardımcısı H.z. Mevladır !

Sabır kara bir dikeni yutmak, diken içini parçaLayıp geçerken de hiç ses çıkarmamaktır..

Birini sevindiren iş, diğerini ağlatır, yaşamak işte böyledir.

Alphonse Daudet

çocuk olmak değil isteğim yeniden..

kaldıramam sanırım bir daha en baştan büyümeyi..

yanlız biraz gülmek istiyorum kimseye nedenini söylemeden..

ve az biraz da ağlamak, hiçkimseden çekinmeden..

Ey Gönül! İnsan dâima der ki; ben hiç bir gemiyi kaçırmadım, hep onlar eksik gittiler.

Ey Gönül! Azı karar olmadı hiç sevmelerimin, hep çoğu zarar dedikleri kadar sevdim.

Geri