Günün sözü!!

Ve aşıkken çırılçıplak gezersin.
Yalnızca aşıkken kendini çırılçıplak görürsün, gördüğünden korkup gördüğünü severek.
Bir orospuyken bir azize, bir azizeyken bir orospu olursun ve ancak aşıkken anlarsın arada bir fark olmadığını.
AHMET ALTAN

Hayırlı Bayramlar, El Öpenleriniz Çok Olsun :)

Derdim nice bir sinede pinhan ederim ben bir ah ile bu alemi viran ederim ben

Rabbim bu güzel günde kellere saç Hastasına ilaç Züğürde para Sıvacıya mala İşsize iş Dişsize diş Kolaya buz Yemeğe tuz Nazar değmişe hoca Evde kalmışa koca Dırdırcıya akıl Onu çekene Sabır ihsan Etsin...:blushing: (amin) :smile:

amin insallah :)

İnsan Kendi Hatalarından Çok Başkalarının Hatalarını Görür Nedense !

Hayat Susarak Güzel Olsaydı Ağzımı Bağlar Ölünceye Kadar Susardım...Hayatta Konuşarak Mutlu Olunsaydı Mutluluktan Bıkana Kadar Konuşurdum Ama Hayat Öyle Dönek ki ; Sustuğunda Konuşmadın Diye Pişman Eder ; Konuştuğunda İse Susmadın Diye Kahreder ...​

Hayat Susarak Güzel Olsaydı Ağzımı Bağlar Ölünceye Kadar Susardım...Hayatta Konuşarak Mutlu Olunsaydı Mutluluktan Bıkana Kadar Konuşurdum Ama Hayat Öyle Dönek ki ; Sustuğunda Konuşmadın Diye Pişman Eder ; Konuştuğunda İse Susmadın Diye Kahreder ...​

iLaveten ;

AsıL susan kaybeder..

İnsanın aklı çoğaldıkça can sıkıntısı artar...

taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz..

yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..

Aklı Fazla Gelenleri Kınayıp Sakın Ha Deli Demeyin; Yarına Kimin Ne Olacağını Allah Bilir !

"Allah her kuşun rızkını verir ancak yuvasına koymaz..."(J.G. Holland)

inanmak, ikna olmaktan çok daha ötededir..

çünkü ikna akıl, inanmaksa gönül işidir..

Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle...

Kötü Söz Söyleyemem Edeptendir; Canımı Yakanın Canını Yakarım Kısasa Kısastır !

Geri