Günün sözü!!

Yağmur Yağıyordu Kentime ..

Ve Yağan Yağmur Coşturuyordu Denizimi ..Dalgalarım Çarptıkça Kıyıya ..Yüzü Gülüyordu Gönül Limanımın ..
Tebessüme Yakın , İşgale Uzak ..Yağmur yağarken şehrime ..

uyuyan-kucuk-kiz.jpg

Uyanma Küçük Kız!
Uyanma !!
Ve
Daha da ßüyüt ÇocukLuğunu Unutmuş Ruhumu...

Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim. Olur ya ... Kalp durur ... Akıl unutur ... Ben dostlarımı ruhumla severim. O ne durur, ne de unutur ...

---MEVLANA---

Elimi sıkmasın alçaklar, artıklar, kaypaklar
Sözümü bölmesin çakallar, çatlaklar, çiyanlar
Gözünü bağlamış yasaklar, yalanlar, kaçaklar
Kördüğüm olmuş kavşaklar kafalayacaklar
Bizi haydutlar...

‎"İlme dayanıp yatman, bilgisizliğe dayanıp kalkmaktan hayırlıdır." Ebu Zerr (ra)

Bir Güzelin Yanın Da Olunca Bir Kişi; Bağ,Bahçe Ve Güller İle Olmaz Onun İşi !

Kaleme kuvvet, dile yürek gerek..Ha bugün ha yarın diye beklemek yok,varsa iki laf kelamımız acilen söylemek gerek. .Susa susa yaşanmaz, kelimeleri uçurmak gerek.. Varsın anlaşılmasın hiçbir cümlemiz, bizim kendimizle konuşmamız gerek.. Yaza yaza susun, çığlık atmak için sese ne gerek..Bir el.. Bir yürek.. Bize sesli kalem gerek.. Hadi sessiz sessiz yazın şimdi..Seslice okuyan vardır elbet...

Gayb Olmuşum Artık Beni Aramaym, Gaybolanları Sakın Ayıplamayın !

Dün "canım" olan yarın "düşmanım" olmaz benim...
Yaşananların hatırı hep saklı kalır Hatırları sorulur selamları hep alınır...
"SİLDİKLERİM" vardır bir de ! Onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır Adları anılmaz hatırları sorulmaz sadece bedd...ualarımdır...
Vicdanla birlikte... "ŞEREF" ararım ben sevdiklerimde;
Her zaman doğru değildir elbet seçimlerim... Zaman gelir "ŞEREFSİZLERİ" de severim...
Her yerde gözüm kulağım vardır benim "Eksik söylemek yalan söylemek değildir !" mantığındaki Beni değil kendini kandırır yalnızca...
Bilmezden gelişlerim aptala yatışlarım Kaybetme korkumdan değil karşımdakilerin yalan söyleme potansiyellerine olan merakımdandır...

Yorulacaksan,zorlanacaksan,şikayetçi olacaksan,söze 'AMA' diye başlayacaksan girme 'AŞK' yoluna!! Aşk yolunda U dönüşü YOKTUR!! Aşk der ki sana: 'Yolumdaysan başım feda yoluna;ama bil ki senin de başını isterim yoluma! Kahır,kapris gelecekse senden amenna; ama ayağına diken batarsa yolumda AH edip vahlama!... 'AŞK' bil......ek gücü değil YÜREKTİR!..YÜREĞİN YETMİYORSA DÜŞME YOLLARıMA!!!

Yalan zeka işidir,dürüstlük ise;cesaret...eğer zekan yetmiyorsa yalan söylemeye,cesaretini kullanda dürüst olmayı dene!!!

Yok mu ayrılıkların çaresi? Amaçsız bir
örümcek, ördü önüme yalnızlığımı.Dokunup bozarsam günah mı? Peki
sensizliğimin sevabı kime? Bu gözyaşlarımla girecekse cennete birileri
ben hıçkırıklarımı helal ettim bile...

Yαşαmαk pαhαlı diyorlαr...Yαşαdığımız buncα ucuz şey αrαsında...İnsαn kαlbi kırmak: bedαvα ! İhαnet:bedαvα ! Yαlαn: bedαvα !

İmparatorunuza Söyleyin. Şimdi ki Osmanlı Padişahı Öncekilere Benzemez. Benim Gücümün Ulaştığı Yerlere, Sizin İmparatorunuzun Hayalleri Bile Ulaşamaz.

Fatih Sultan Mehmet

söylenip duruyor ayaklarim , diyor ey sahip dinlenmen lazim .. lazim ..
sabah oldu ve gece kibrini yitirdi o halde benim de biraz uyumam lazim . lazim ..
gelecek yoksa gecmiste yoktur bunun üzerine uzun uzun dusunmen lazim . lazim :)
biz yareni yaren bizi bekler uyanmamak üzere uyumam lazim ... lazim ...

Aşk hakkında herşey doğru, herşey yanlıştır. Hakkında söylenecek hiçbir şeyin saçma olmadığı tek şey aşktır.

Bir Gece Arıyorum Saf,Hoş Mehtabı Var; Sana Anlatacağım Tatlı Masallar Var !

Dünya güzel olsaydı, doğarken ağlamazdık. Yaşarken temiz kalsaydık, ölünce yıkanmazdık...

Geri