Günün sözü!!

Bir diplomat evet derse, belki anlamını çıkarın; belki derse de hayır. … Eğer bir diplomat hayır derse, o adam diplomat değildir.

iyide ben bunu neden söyledim ki aramızda diplomat var mı aslında ben siplomat gibi adamımım am diplomam yok

Ayrılığı yaşasaydı utanırdı ettiğinden felek aşkı tanısaydı

l_558d3a03666d4f6f8271174ee554a389.jpg

İrem olsa da mekanım ağlarım seni baş gözüyle ben bir görem
Haftada bir Cuma yetmez ki bana seni her an her an hissedem
Olsa da bir dilek hakkım benim için bir şey dilemeni istesem
Tek isteğim aslında benim seni istediğim gibi beni istemen
...koLo...

Dünyaya gönül verme ki Allah seni sevsin. İnsanların elindekine göz dikme ki insanlar seni sevsin

n3l0ys.jpg

Hayır Sus...!
Gitmeni AnLarım ama Sus...!
YaLanLarını Cüzdanına Koy
''Gitmek ZorundayımLa''ßaşLayan CümLeLerini Ağzında TopLa...

Küçükken Öğrenememişsin Ağzında YaLan Varken Konuşma...! !

Her insanın hayatında

mutluluğa kavuşabilmesi için verilmiş bir saat vardır. İş, o saati kaçırmamakta. ...

BEAUMONT İLE FLETCHER

"Allah'tan mal mülk istedim...Sanırım ''mal'' kısmını biraz yüksek sesle söyledim...yağdırıyor..."

''Köpek olduğunu biliyordum da
Bu kadar çabuk ısıracağını bilmiyordum
En âLâ köpeğin 'sen' olduğunu bilmiyordum..
Tuttuğun yoLun ateşi çıkacağını sezmiyordum
Kör olmuştun önünü görmüyordun..''
ko.le.ra
:closedeyes:

gitme bir nefes öteye her nefes hasret olur

Yağmurda ıslanmak ister misin? Sırıl sıklam, tepeden tırnağa ıslanmak sağanak yağmurlarla birlikte. Bir düş değil, bir rüya değil bu belki bir sevda bir özlemdir. Yağmurun bedenime kavuşma isteğinden mi? Yoksa bedenimin yağmura hasreti mi bilmem ama yağmura ayrı bir sevdam var, ayrı bir özlemim. Sahi! Yağmurda ıslanmak ister misin, ister misin benimle yağmura tutulmayı, yağmurla yaşamayı.

936afc24dd3908dea81d84f64675d6eb.jpg

SEVDİĞİNİN NAZINI DEĞİL,KAHRINI ÇEKMEKTİR SEVDA..ONUNLA BİR ÖMÜR DEĞİL,ONUN İÇİN BİR ÖMÜRDÜR SEVDA..ELİNE EL DEĞMESİNİ DEĞİL,GÖLGESİNE GÖLGE DEĞMESİNİ KISKANMAKTIR SEVDA...YÜRÜRKEN DİKENLİ YOLLARDAN DARAĞAcLARINA,SON DİLEĞİNDE ONU GÖREBİLMEYİ İSTEMEKTİR SEVDA..YANİ DEMEM O Kİ HERKESİN ...HARCI DEĞİLDİR..SEVDA..

Geri