Günün sözü!!

İsimlerini bilmesek de, memleketimizi ve geleceğimizi korumak için, çocuklarımızın huzur, sağlık ve bereket dolu bir Türkiye'de yaşamasını temin için bu topraklara terini, kanını ve canını hiç çekinmeden katmış bütün kahramanlarımızı minnetle yâd ediyoruz.O fedakâr kahramanlar bilsinler ki, hiçbir emekleri zayi olmamıştır ve dünya durdukça da zayi olmayacaktır.

Nur içinde yatsınlar.

Ölüm hariç her kötü şey, geride bir keder bırakır. Ölüm ise bu kederi, hayatla birlikte yok edendir.

Leonardo Da Vinci​

Yanımda olmayanın aklımda işi ne?

sevmek ♥ herşeye♥ Rağmen ♥ yanınDa ♥ oLmaktı..♥ArkaSını ♥ dönüp ♥ qiTmekte ♥ deqiL ♥her$eYe ♥ inaT ♥ buRdayım ♥ diYe ♥ bağıRmakTı...♥. Sevmek ♥ qidiyoRum ♥değiLdi ♥qeLiyoRum ♥ve ♥KaLacağımDa ♥qizLiyDi... ♥Sevmek♥ seni ♥dü$ünüp♥ dü$ünmediğini ♥ düşünmekTe ♥ qizLiydi...♥.Sevmek ♥ yaqmuRda ♥ıSLanmakTı...♥ Ama ♥ aRTık ♥ sevmeLer ♥ saDece......♥ LafTa ♥ kaLdı...

leyla değilim sevgili...
lakin çağırsan çöllere gelirim...
sana yalan halde gelmem...
toplarımm özümü yalın halde gelirim....
kapıyı çaldığımda kim o dersenn.........
ben olmam kapında sen olurr gelirim..
sen gel de yeterki........
yola yük olmam..........
yoll olur gelirimm

bende mecnundan füzun aşıklık istidadı var
aşık-ı sadık benem mecnunun ancak adı var

Bana tek taraflı adaletinizden sakın bassetmeyin ! Adalet kirli atlet .. !

"Bir memlekette namuslular da, en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır." İsmet İnönü.

Bir insan düşünki ağlamaz, gülmez
İstişare bilmeez meş eret bilmez
Zaten bundan sonra Kart ağaçda eğilmez.
Ben adam sanmıştım adam değilmiş ....:((

Düşmanınız İçin Yaktığınız Ateşi, Kendinizi Yakacak Kadar Körüklemeyiniz !

Evlilik bir kale gibidir. Dışardakiler oraya girmek için, içerdekiler de çıkmak için uğraşır dururlar. (Çin atasözü )

bir çin atasözüdaha

ne kadar dönersen dön g.tün hep arkandadır :)

sıcakda duman oldum gökyüzüne karıştım su içtim yineledim

Nasılsa Cennete Giremicez, Bari Cehennemi Hakedelim...

İnsan'da Özgür İrade Vardır İsteyen Cennete İsteyen'de Cehenneme Gider !

Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller yığacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana "büyüksün" derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin.

(Mustafa Kemal Atatürk)

Geri