Günün sözü!!

Bulor der ki
"Aşk cennetin dilinden bize kalan tek andır"

Benim Aşkım Tek ( İlah'i ) Dünyada Eşi Ve Benzeri Yok !

"bir kadını ağlatırken çok dikkat edin, çünkü tanrı göz yaşlarını sayar... kadın erkeğin ayaklarından yaratılmadı, öyle olsaydı ezilirdi. ama başından da yaratılmadı. üstün olmasın diye. göğsünden yaratıldı, eşit olsun diye; kolun biraz altından, korunsun diye; kalp hizasından sevilsin diye..."

Seviyorum demeyin, beğeniyorum deyin. Zira sevgi kolay yutulur bir lokma değildir.

29851_405866683814_96997808814_4311233_2033501_n.jpg

İnsanları ne kadar düşünürsem düşüneyim onların beni o kadar düşünmediklerini öğrendim...Dilin karşısındaki gözlere karşı söyleyemediği sözleri parmakların kolaylıkla yazabildiğini öğrendm...En çok önemsediğim kişilerin benden hep uzaklaştıklarnı öğrendim...Kalbim ne kadar kırık olursa olsun benim acılrımdan dolayı durmayacağını öğrendim ve kalbimi asıl acıtanın yine kendim olduğunu öğrendim...

tanrı bizden birini yanına aldığında, onunla ilgili en önemli şeyleri bizimle bırakır, kalbimizdeki yerini ve hatıraları..

Sen bozsan da örümcek ağını, böcek yenisini yapar.. Eğer işinin doğru oLduğunu biLiyorsan,
bozsunLar bugün, yarın senindir..

Her hissediş, her duyuş sevgi değildir. Onu, gerçek kimliği ile karşınıza çıktığında anlamış olursunuz.

Gülü Gülen'e Ver Kalbini Sevene ,Sevmek Güzel Şey Sevmesini Bilene Ver !

beyaz atli pirensini bekleme o zaten gelmeyecek.sen en iyisi seyise razi ol.yoksa ATA KALIRSIN :)

Güzellik Dediğin Lafta Değil Yürek'te Olur,Yüreği Güzel Olanın İse Sözü'de Güzel Olur Özüde.

Yalnızca yağmur yağdığında, Seviyorum bu şehrin insanlarını.. Herkesin yüzü gözü ıslak, Başları eğik, omuzlarının arasında.. Yağmur yağdığında...Herkes Benim Her zaman Olduğum Gibi..

Geri