Günün sözü!!

Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.

Karıncaya Nereye Gidiyorsun DemişLer,
Uzaktaki Sevgiliye Demiş...
Ulaşamazsınki Demişler,
Olsun En Azından YoLunda ÖLürüm Demiş...

Hayat kısa gelen bir battaniye gibidir. Yukarı çekersin ayak parmakların isyan eder. Aşağı çekersin omuzların titrer.
Ama yine de, neşeli insanlar dizlerini karınlarına çeker, rahat bir uyku uyumayı başarır.

Gülüş bir yanaşımdır bir öbür kişiye; birden iki kişiyi döndürür bir kişiye.. Anılarından kale yapıp sığınsa bile, yetmez yalnız başına bir ömür bir kişiye!

Sevgi Sevilen Kişiye Armağandır Geri Çevrilmesi Veya Kabul Edilmemesi Önemli Değil'dir.
Önemli Olan Sevginin Görülmesidir.

Her zaman kalbimizden gelen ve doğru bulduğumuz sese uymalıyız, çünkü o ses hiçbir zaman yalan söylemez.

İnsanoğluna konuşmayı öğrenebilmesi için iki yıl, dilini tutmasını öğrenebilmesi için altmış yıl gereklidir.

Odun'dan Adam Olsay'dı Allah Toprak'dan İnsanlar'ı Yaratmaz'dı.

Kılda Keramet olsaydı Keçi Alim olurdu

'hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye. işte ben onlardan değilim. ben sensizde yaşarım; ama seninle bir başka yaşarım ...'

nazım hikmet

2lx6yab.jpg

OnurLu Olmak Bir Ömür Sürer, ArtistLik İse ''One Minute''..!! ;)

Hayat ve ahlak hakkında bildiğim her şeyi futboldan öğrendim.

Albert Camus

Yapılması gereken önemli bir iş vardı ve herkes, birisinin o işi yapacağından emindi. Herhangi
biri o işi yapabilirdi. ama hiç kimse o işi yapmadı. Birisi buna çok kızdı çünkü, bu herkesin işi
idi. Herkes, herhangi birinin o işi yapabileceğini düşündü, fakat hiç kimse, herkesin
yapamadığını fark etmedi. Herhangi birinin yapabileceği işi, hiç kimse yapmayınca; herkes,
birisini suçladı.

Geri