Günün sözü!!

AŞK kalp ile zihnin örtüşmesidir. Kalbin, akla hakim olup oradan gözünüzü, kulağınızı, ihtiyatınızı kapladığı an aşk bütün genleri ve hücreleri kuşatmış demektir ...

Anladım ki susmak bir cüsse işi. Derin denizlerin işi. Sığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor. Derin denizleri ise ancak derin sevdalar. Anladım ki, derin ve esrarengiz olan her şey susuyor. Anladım ki susan her şey derin ve heybetli..

"MEVLANA"

Senin için yalan söyleyen, sana da yalan söyler...

İyi insanlarla birlikte olun ki, adınız onlarla birlikte anılsın ve korunsun.

Yalnız başına bir diken imha olur.gül ile birlikte olursa bakılır,sulanır,korunur...

Sen Değişmedikçe İnsanları Değiştiremezsin.

İş yapmak için cesur ol, riske gir.
Bütün şartların hazır olmasını beklersen, Eğer ile Meğeri evlendirirler ve Keşke adlı çocukları olur..)))

Hayatta pişman olduğum şeyler, pişman olurum diye yapamadıklarımdır .

Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın dünya sizin için dönmesini durdurmuyor.

günün sözü galatasaray için olsun :)

Galatasaray bir his takımıdır. Renklerine aşık birbirlerine seven futbolcuların takımıdır. Galatasaray feragat (vazgeçiş) ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez. Kısacası Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.”

Gündüz Kılıç

"Hayatı anlamak istiyorsanız bunun iki yolu vardır;
Uzun olanı kitaplardan kısası sevgiden geçer!!"

"Erkek gördüğünü sever, kadın duyduğunu. Bu yüzden erkek yalan söylemeyi, kadın makyaj yapmayı öğrenmiştir...

Hayat dedigin 1 Cay insan ise sadece 1 seker. Karisdirdikca hayattan tat aldigini sanirsin, Oysaki: Hayatin seni erittigini cay bitince anlarsin...

Geri