Günün esprili sözü

Bir Grup Diyarbakırlı Hacı Şeytan Taşlarken Hızını Alamayınca Şeytana Molotof Attı.

Hakim : O kadar şike yaptınız, neden türkiye kupasını almak için yapmadınız?
-Aziz Yıldırım : O zaman çok belli olurdu :D

Öyle BÜYÜK MAKAMLARDA Gözüm Yok ki...!! Sevdiklerimin, GÖNÜL TAHTLARINDA Otursam KÂFİ..!!:smile: :smile:

kalbim aşk ateşiyle yana bir volkan gıbıdır,en sevdigim tatlı türü kazan dibidir :)

Ya 11 kişi olsaydık :D

aktifgalatasarayli_aslancimbomlu1_gercekleritarihyazar26xm3myqk4.jpg

Kesin Oku ;
Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen, Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen, Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen, Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,Sen,

O Kadar Tembelsin ki yukarıdaki 'Sen,' Kelimelerinin Hiç Birisini Okumadn !

... Bu Yüzden Aralarndan Birinin 'Ben,' Olduğunu Fark etmedin
... ...

Şimdi Aradaki 'Ben,' Kelimesini Arıyorsun Ve Hepsinin 'Sen,' Olduğunu Yeni Anladın.

Şu Anda Yüzünde iğrenç bir gülümseme var :laugh:

kesin oku ;
sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen, sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen, sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen, sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,sen,

o kadar tembelsin ki yukarıdaki 'sen,' kelimelerinin hiç birisini okumadn !

... Bu yüzden aralarndan birinin 'ben,' olduğunu fark etmedin
... ...

Şimdi aradaki 'ben,' kelimesini arıyorsun ve hepsinin 'sen,' olduğunu yeni anladın.

Şu anda yüzünde iğrenç bir gülümseme var :laugh:

iğrenç bir gülümseme var evet :D

50 kuruşluk çikolatının verdiği mutluluğu ? Bazı insanlar vermiyo :=))

- İstanbul Üniversitesi.
- Boğaziçi Üniversitesi.
- Marmara Üniversitesi.

Sayemde 3 tane Üniversite okudunuz hadi yine iyisiniz :):):)

Sevgili Haydar Hocam.Ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim. Onu çok seviyorum Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Haydar Hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne ???

HAYDAR HOCANIN CEVABI : " Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus. Dua et Colalar Karışmış :laugh:

yufka yüreğini herkese açarsan ;

birgün kol böreği olarak sana geri döner ... :smile:

"Balık yedikten sonra, helva yiceksin ki Balık öldüğünü anlasın."

Ben güzele güzel demem. Sen de deme, o da demesin, kimse demesin. Bırakın bunalıma girsin :)

Ne demiş bir çin atasözü: Türklere asla adres sormayın, bilmeseler bile tarif ederler.:smile:

Geri