Günün esprili sözü

Geçen gün evde karınca gördüm, Ahmet Kaya hayranı çıktı. Tam ezicektim ki; 'ezdirmem sana kendimi, kafama sıkar giderim' dedi.

Cumhuriyet Bayramı, tüm yurtta, dış temsilciliklerde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde korsan gösterilerle kutlandı...

-> Kahvehanelerinde tamamen aynı kurallarla ellibir oynanan Uşak ve Osmaniye, kardeş şehir ilan edildi...

-> Sağlık Bakanlığı, "Sigara İçmenin Yararları" adında bir kitapçık çıkararak, devletin vergi gelirlerini artırmayı planlıyor....

-> Bayramda "Yediklerinize dikkat edin" uyarısı yapacak uzmanlar günü tek idmanla tamamladı...

-> Psikolog Nuri Şencan, aileleri bilgisayar oyunlarına karşı uyardı :"Çok fazla level kasıyorlar..."

-> "Bir maaşım Van'a" kampanyası başlatan milletvekillerine bu erdemli davranışlarından ötürü mecliste yapılan oylamada 2 maaş ikramiye verilmesi kararlaştırıldı...

-Ödevleri yaptınız mı çocuklar ?
+Hayır hocam peki siz yazılıları okudunuz mu ?
-Hayır ama benim önce yazılılarını okumam gereken başka bir sınıf vardı
+Bizim de verdikleri ödevleri yapmamız gereken başka öğretmenler vardı

Dün sigara bırakma hattını aradım,
Dedim geçerken bizim eve de 2 karton bırakın :):)

Bankadan kredi çekip bankayı satın alacağım hahahaha buna kafa denir beee ! Zehir maşallah zehir

temele demişler karşıdaki ormanı görüyo musun temel demiş ağaçlardan göremiyorum:):):)

Rus ruletini o kadar çok seviyorum ki, ölene dek oynayabilirim.

-Uzun ilişki istiyorum♥
+Kaç metre olsun?
-Allah belanı versin ! :D

simetri takıntım var! yamuk insanlara tahammül edemiyorum.. agızlarını, burunlarını düzeltesim geliyor :):)

"Erkek 'Bir şeyim yok' diyorsa; %100 yoktur. Kadın diyorsa: %60 tepesi atıktır, % 20 canına okuyacaktır, %19,9 gıcıktır, %0,1 bişeyi yoktur"

Doktor; idrar tahlili yapmamız gerekiyor şu bardağa yapabilirsiniz
Hasta; hepsini dolduruyımmı ?
Doktor;yok dudak payı bırak :)

millet ölümden döner, Ali Ağaoğlu dönümden ölücek arkadaş.

Bizim buzdolabı, buzdolabı poşetine sığmıyo

Tmm "tamam" demekse . Hmm "hamam" demektir. Çünkü beyin bedava !!

Kış favorimdir.. Öküzler kesilir, odunlar yakılır.. Ve tüm ayılar uyur..:)

Kredi kartına 12 taksitle bedelli askerlik...
Komutan; Nasılsın Asker?.
Askerler; VADAAAAAAA-;))
:):):)

~ §iqara qibi oLucaksın . . .

Üzerinde öLdürür yazsa biLe vazqeçiLmez oLucaksın ,)

Bıyıklı kızlar için yeni gülüş :{D

Geri