Gülmek Mi İstiyosun?

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
- heyelan bölgesinde kaya düşebilir tabelaları saçma değilmidir? araba kullanrken,kaya düşecekmi acabadye yola değil de yamaçlara bakarakmı gideceğiz? ayrıca da kaya düşmeye başlasa ne yapabiliriz?

- pepsi reklamındaki hepsi grubu sanki 4 yaşından itibaren birlikte büyüdü !.. ve hiç ayrılmadan 25 yaşına kadar gelip bu gurubu kurdular ?

- okan bayülgenin son imajı 'al paçino' mu ne??

-islami bir finans kuruluşuna domuz şeklinde bir kumbara götürsek o kumbaranın içindeki paraya hesap açarlarmı?:p

- po-man reklamında pilot sürekli pomana soruyor -- poman ne zaman bitecek bu benzin diye..
peki bu adam bilmior mu ki önünde gössterge panelinde benzin deposunun dolulugunu gösteren bir ibre vardır !!

- tineri niye sadece sokka cocukları kullanır zenginler kullanmazççbir önyargı dururumu mu acaba? belki deneseler kokainden daha cok sevecekler.. :)

-- ' dikat inek cıkabilir ' tabelası saçma bir tabela değilmidir ?
inek doğada aninden karsımıza cıkıveren vahşi halde bulunan bir hayvanmıdı??
bir de inek hep aynı yerden mi çıkarki tabela aynı yerdedir ?

sütaş baby mix reklamında..
"ben de bir anneyim..
sütaş baby mix i kendi bebeğimde denedim..
öyle begendi ki diğer annelere de tavsiye ettim " deniyor..
Nasıl bir anne yeni çıkan bir ürünü önce kendi çocugunda deniyor? kendi cocugun nasıl olur da denek olarak kullanır ??? :p

garanti bankası atmlerinde para cekme secenekleri arasında 1000ytl de var..
oysaki en fazla bir çekişte 800 ytl çekiliyor .. ????? :)

dacia reklamında '' ülkemizde sadece 7 kişiye bir otomobil düşüyor bu yüzden dacia 7 kişilik bir otomobil üretti'' deniyor..
şimdi bu dacia ülkemizde 20 kişiye bir motosiklet düşseydi 20 kişilik motosikletmi üretecekti ? :sigara: :)

Penguen'den Ç[alıntı] Yaptım.. :sigara:

Penguen'den Ç[alıntı] Yaptım...
aferim iyi halt ettin...kardesim yau:Deline sağlık

dacia reklamında '' ülkemizde sadece 7 kişiye bir otomobil düşüyor bu yüzden dacia 7 kişilik bir otomobil üretti'' deniyor..
şimdi bu dacia ülkemizde 20 kişiye bir motosiklet düşseydi 20 kişilik motosikletmi üretecekti ?

Harika Yaw Düşünsenize 10.000 Kişiye Bir Uçak Düşüyo 10 Binlik Uçak

Geri