- heyelan bölgesinde kaya düşebilir tabelaları saçma değilmidir? araba kullanrken,kaya düşecekmi acabadye yola değil de yamaçlara bakarakmı gideceğiz? ayrıca da kaya düşmeye başlasa ne yapabiliriz?
- pepsi reklamındaki hepsi grubu sanki 4 yaşından itibaren birlikte büyüdü !.. ve hiç ayrılmadan 25 yaşına kadar gelip bu gurubu kurdular ?
- okan bayülgenin son imajı 'al paçino' mu ne??
-islami bir finans kuruluşuna domuz şeklinde bir kumbara götürsek o kumbaranın içindeki paraya hesap açarlarmı?
- po-man reklamında pilot sürekli pomana soruyor -- poman ne zaman bitecek bu benzin diye..
peki bu adam bilmior mu ki önünde gössterge panelinde benzin deposunun dolulugunu gösteren bir ibre vardır !!
- tineri niye sadece sokka cocukları kullanır zenginler kullanmazççbir önyargı dururumu mu acaba? belki deneseler kokainden daha cok sevecekler..
-- ' dikat inek cıkabilir ' tabelası saçma bir tabela değilmidir ?
inek doğada aninden karsımıza cıkıveren vahşi halde bulunan bir hayvanmıdı??
bir de inek hep aynı yerden mi çıkarki tabela aynı yerdedir ?
sütaş baby mix reklamında..
"ben de bir anneyim..
sütaş baby mix i kendi bebeğimde denedim..
öyle begendi ki diğer annelere de tavsiye ettim " deniyor..
Nasıl bir anne yeni çıkan bir ürünü önce kendi çocugunda deniyor? kendi cocugun nasıl olur da denek olarak kullanır ???
garanti bankası atmlerinde para cekme secenekleri arasında 1000ytl de var..
oysaki en fazla bir çekişte 800 ytl çekiliyor .. ?????
dacia reklamında '' ülkemizde sadece 7 kişiye bir otomobil düşüyor bu yüzden dacia 7 kişilik bir otomobil üretti'' deniyor..
şimdi bu dacia ülkemizde 20 kişiye bir motosiklet düşseydi 20 kişilik motosikletmi üretecekti ? :sigara:
Penguen'den Ç[alıntı] Yaptım.. :sigara:
- pepsi reklamındaki hepsi grubu sanki 4 yaşından itibaren birlikte büyüdü !.. ve hiç ayrılmadan 25 yaşına kadar gelip bu gurubu kurdular ?
- okan bayülgenin son imajı 'al paçino' mu ne??
-islami bir finans kuruluşuna domuz şeklinde bir kumbara götürsek o kumbaranın içindeki paraya hesap açarlarmı?
- po-man reklamında pilot sürekli pomana soruyor -- poman ne zaman bitecek bu benzin diye..
peki bu adam bilmior mu ki önünde gössterge panelinde benzin deposunun dolulugunu gösteren bir ibre vardır !!
- tineri niye sadece sokka cocukları kullanır zenginler kullanmazççbir önyargı dururumu mu acaba? belki deneseler kokainden daha cok sevecekler..
-- ' dikat inek cıkabilir ' tabelası saçma bir tabela değilmidir ?
inek doğada aninden karsımıza cıkıveren vahşi halde bulunan bir hayvanmıdı??
bir de inek hep aynı yerden mi çıkarki tabela aynı yerdedir ?
sütaş baby mix reklamında..
"ben de bir anneyim..
sütaş baby mix i kendi bebeğimde denedim..
öyle begendi ki diğer annelere de tavsiye ettim " deniyor..
Nasıl bir anne yeni çıkan bir ürünü önce kendi çocugunda deniyor? kendi cocugun nasıl olur da denek olarak kullanır ???
garanti bankası atmlerinde para cekme secenekleri arasında 1000ytl de var..
oysaki en fazla bir çekişte 800 ytl çekiliyor .. ?????
dacia reklamında '' ülkemizde sadece 7 kişiye bir otomobil düşüyor bu yüzden dacia 7 kişilik bir otomobil üretti'' deniyor..
şimdi bu dacia ülkemizde 20 kişiye bir motosiklet düşseydi 20 kişilik motosikletmi üretecekti ? :sigara:
Penguen'den Ç[alıntı] Yaptım.. :sigara: