Gülben Ergen'den İtiraf

admiral

New member
Reaction score
0
6cb4697c83ebe4dc21540ed3ee0399b9.jpg
[/URL][/IMG]

Ünlü şarkıcılar Gülben Ergen ve Soner Sarıkabadayı yılbaşı çekimleri için bir araya geldi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan ikili keyifli halleriyle dikkat çekti.

Gülben Ergen yılbaşında ekranda olmanın çok güzel olduğunu ve birçok insanın evde olmayı tercih ettiğini, yeni yıla televizyon seyrederek girdiğini dile getirdi. Annesinin de yılbaşını evde geçirdiğini açıklayan güzel şarkıcı 2010 yılına evde girdiğini açıkladı.

ARTIK ÇOCUK DOĞURMAYACAK

İki yılda bir hamile olduğu için bir yeni yıla evde bir sonrakine dışarıda girdiğini esprili bir şekilde belirtti. 2010’a hamile olduğu için evde girdiğini dile getiren güzel şarkıcı artık çocuk doğurmak istemediği için her yeni yıla dışarıda gireceğini söyledi.

İKİZLER DEVİRMEYE MERAKLI

Evde çam ağcını süslediklerini bir sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı yazısıyla açıklayan Gülben Ergen "Artık her şeyi takip ediyorsunuz, artık çok yazı paylaşmayacağım" dedi ve ekledi "Çocuklarla birlikte süsledik ağacı, çocuklar hediye bekliyorlar, ikizler ise kırmak ve devirmek konusunda uzman" dedi.

MUSTAFA HEDİYE KONUSUNDA PEK İYİ DEĞİL

Kocası Mustafa Erdoğan’ın hediyeler konusunda çok başarılı olmadığını ve kendisinin Erzurum’da olacağını açıkladı. 2010 Yılında ’Çocuklar Gülsün Diye’ kampanyası için bütün yıl çalıştığını ve sadece kendi çocuklarıyla diğer çocuklar için çalıştığını dile getirdi. Mart ayında yeni bir albümle sevenlerinin karşısına çıkmayı planlayan güzel şarkıcı sorunlu bir hamilelik geçirdiği için albümün üzerine çok gidemediğini, şarkılarının kendi başlarına yürüdüğünü belirtti. 2011 Yılında çıkartacağı albümü için Serdar Ortaç ve Soner Sarıkabadayı’dan güzel şarkılar aldığını da söyleyen Gülben Ergen stüdyoda okumalar esnasında bir şarkıcıyla düet yapabileceğini açıkladı Soner Sarıkabadayı ile bir düet yapabileceğini de açıklayan Gülben Ergen bir tane daha dövme yaptırmak istediğini ancak yazabileceği başka bir şeyin kalmadığını belirtti.

BENİM KÜSLÜĞÜM OLMAZ

Geçtiğimiz günlerde küs oldukları iddia edilen Ali Ağaoğlu ile ilgili ise "Kampanyayı bitirdim, benim küslüğüm olmaz, bana küsen olmasın da" sözleriyle kimseyle polemik yaşamak istemediğini açıkladı.

ben bu karıyı çok seviyorum ya neşe dolu hayat dolu bi sima

Geri