GüL TeRÖRiSTi YeMeKTe AĞIrLaDı

Evet o bir TC milletvekili, sabah akşam TC ye söven, günün yirmidört saati TC ye ne kadar zarar verebilirim hesapları yapan, ve gene o hesapları yapanların vekili.

Bu ülkeye ihanet edenlerin bu ülke üzerindeki tek hakkı yağlı bir kurşundan başka birşey değildir.

Sayın Gül, grubu bulunan partilerin temsilcilerini çağırmak mecburiyetinde, bunun önüne geçemez ancak Gülün partisi AKP nin bölücükle sistemli bir şekilde mücadele edemediği gerçeğinin sanırım hepimiz farkındayız.

Yılan büyümeden başını ezeceksin.. Ezemezsen sofrana ortak edersin böyle, yazık. Bunların bedeli sorulur elbet Ya Sabır...

çok güzel bir yorum yapmışsın arkadaşım

başlığa bak yaa millet pkk lıyı vekil seçtiyse cumhurbaşkanın ne suçu var sen gitte chp lilere bak ölen pkk lıların ailelerine başsağlığına gidiyor. ergenokunu zaten hiç sayma apoyla bile anlaşmışlar devlet hainleri.

halkın seçtiği birisiymiş miş.
akp yide halk seçti.
devlet teröristin abd nin ab nin ve ne kadar düşman varsa onların cirit attığı bi yer olmadımı.
laiklik altında yaşayacağıma ingiliz yönetimi altında yaşarım diyen zihniyetten başka ne beklenir.
teröriste köşkte yemek verir tabi.
bir millet nasılsa başındakiler de odur.
demekki biz buyuz arkadaş.
bakın başka milletlere,nasıllarsa başlarıda o değilmi sizce.
tarihe bi bakın nasıldık başımızdakiler nasıldı.yada başka milletler nasıldı.?
taki biz düzelmeyene kadar düzende yerine oturmaz.darbeydi,devrimdi,yeni bi atatürktü,şeyhti,mollaydı,dehaydı hepsi hava civa.

bide şöle bi konu var...bu kadın nasıl milletvekili seçildi ve bu kadın hangi milletin vekili..?? buna oy verenlerde bence terörist hatta bunlardan daha tehlikeli....

Bizim gibi düşünenlerden kastın ne yaklaşımın tam bir muamma ama sizin yada bizim gibi önemli değil düşünmek DÜŞÜNEBİLMEK güzeldir.:goz:

Yinede fanatik akp partizanları sözünü hiçbirşekilde bana söylenmiş olarak kabullenemem-ki iyi yada kötü düşündüğümü savunan birisiyim ve bunun adı akp partizanlığı olmaz
Olsa olsa kişi karşısındakini kendi gibi görür
Sözünün özünü gösterir.

İnsanların bi konu hakkında konuşabilmek için cesaret etmesi gerektiğine inananlardansan söylediklerinin cesaretle alakalı olduğunu düşünenlerdensin demektirki cesaret aptallarda fazlası ile bulunan bir duygudur
Gerçekleri konuşmak cesaret değil bilgi ister.

Adalet bakanlığına ve sezere dönecek olursak bir mahkum avukatları aracılığı ile yada başka yollardan Adalet Bakanlığına affı için başvuruda bulunur
Şayet af başvurusunun ana konusu sağlık koşullarıysa
Gerekli tedkikler yapılır kendisine Uzmanlar tarafından ve gereken rapor verilir
O rapor geçildikten sonra ADALET Bakanlığının yasal olarak tek görevi bu dosyayı Cumhurbaşkanlığına Göndermektir-ki KARARI CUMHURBAŞKANI dosyayı inceledikten sonra versin

Yani biraz daha açık bir dille anlatmak gerekirse anlamayanlar olabilir
Adalet bakanlığının dosyayı reddetme gibi bir etkisi bulunmamaktadır.
VETO Yetkisi otu çiçeği vetosu ile tanınan SEZER'de idi vakti zamanında
Ama Sezar her ne hikmetse herhalta kullandığı VETO Yetkisini sözkonusu TERÖRİST'ler olunca pekte kullanmadı

Bu konu hakkında uzun uzadıya tartışıldı yazıldı çizildi
Ben sadece şunu anlamadım bu yazıdan sonra ben bu teröristlerin affında zerre kadar yardımı olan herkezi ŞEREFSİZ olarak tanımlamış birisi olarak akp sezar chp hiçbirini ayırt etmeden
Teröristleri affetmiş birisini bana burda savnup beni partizanlıkla uçlamaya teşebbüs etmek
Baya baya bi cesaret isterki
Sende fazlası ile var anlaşılan:hhmanD

Düşünüyorum o halde Varım diyorsun yane .
:durdurun

Sende bende kimin bu Forumda Fazlaca Fanatik Partizan olduğunu biliyoruz .
:goz:

Gerçekleri konuşmak Cesaret İstediği İçin ve Akp'lilerin Gül'ü fazlası ile sevdiği için , Böyle bir konuyu açamadılar .
Bende Forumdaki Üyelerin böyle bir olayı bilmesi için Cesaret edip bu konuyu açtım .
Aptallar Cesursa , Deliler Cesur Ötesi mi ? Oluyor ?
:durdurun

Evet Terörist afları tartışıldı çizildi vs ama Atladığın konular , O Terörist listesinin Dağdan Zembille listelenip , Adalet Bakanlığına gönderilmesi .

Bak bu konuları yazarken Erzincan'dan 9 Şehit haberi Geldi .
( Allah Rahmet eylesin hepsine )

Hergün Şehit cezanesi gelirken bir Teröristin Köşkte , Devletin en Tepesindeki Yerde Yemek Yemesi doğal mıdır ?
Yoksa Doğal Karşılanmalı mıdır ?

Dün şerefsizlik edenlerin hesapları sorulduğu gibi, Yarında bu hesaplar bir bir sorulacak!

Güle laf atıcagınıza,onu oraya getirenlere laf atın.

Akp yasalarda Değişiklik yaparak Onların onunü açtı .
Bu başlık altından bir kişi o konuyla ilgili Serbest Kürsü'de aydınlatıcı bir başlık açtı .
Okursan görürsün .

yani demekki Akp planlı ve programlı bi şekilde önce yasayı çıkarıyor.sonra dağdakilere diyorki yeter dağda savaştığınız gelin artık meclise savaşın yormayın kendinizi hatta ben size 90 bin oyda ayarlarım. meclis çatısı altında kavganızı sürdürün arada birde çumhurbaşkanlığına da yemeğe çıkarsınız.
buna kargalar bile güler..
bu olayda ve her olayda asıl suçlanmak istenen Akp ve Gül dür.
aynı şeyi sezar yapsaydı ne diyecektiniz ben söyliyeyim. "hadi protokol gereği davet edilmiş olabilir.ama ne yüzle bu kadın sayın cumhurbaşkanının huzuruna çıkabilir.yüzsüz kadın"diyecektiniz.

nasıl izin vermesin nasıl vermesin taaa nerelerimize kadar işlemiş bunlar hiç iyiye gitmiyoruz..

ya ispanya da asalanın da böle meclis te adamalrı vardı polis bi bastı meclisi hepsini topladı ama bizde nerde yürek

laf akp kapatılırken milli irade diye ıkınanlar nerde milletin partisinn uyesi koske cıkınca bagarıs cagırıs

Şu fotoğraftaki görüntüye göre terörün neden bitmediği ve bitmemesi kimlerin işine geldiğini gösteren bir resim yazıklar olsun demekten baska yapacak bişey yok....Bu ülkenin ekmeği suyu haram zıkkım olsun şuna buna zam yaparak yetimin garibanın hakkını çalarak ceplerini dolduruyolar bunlar nasıl hesap verecek ahirette biz 3 5 kişiden helallik isterken bunlar 70 milyondan helallik isteyecek hangi yüzle acaba doğmamış çocuğun bile günahı bunların boynuna Allah affetsin demeyecem Allah bin türlü cezaları versin cennet yüzü görmek nasip olmasın bölücülere ve Şehidimin kemiklerini sızlatanlara...bu ülkede vergi felan vermemek lazım baksanıza kimlerin kursaklarını ceplerini dolduruyor

TURK165 cok fazla oluyosun heryerde muhalefetsin amacın ne sesnin her açılan türk düşmalığı hükümetin yanlış politikalarında,fettulah gülen konularında baya savunucu yazı yazıyosun nesin söylede bilelim..

TURK165 cok fazla oluyosun heryerde muhalefetsin amacın ne sesnin her açılan türk düşmalığı hükümetin yanlış politikalarında,fettulah gülen konularında baya savunucu yazı yazıyosun nesin söylede bilelim..

Serdar amacım bölücülük değil vatan benimde vatanım..sadece hakaret ve insanların önünü keserej yani kabadayılıkla kimseye laf anlatamayızz..sadece insanların fikirlerine saygı göstererek nasıl yanlış yaptıklarını onların savunduğu ideoljinin ülkeyi nereler ***ürdüğü hakkında bilgi vermek..insanlar hak edinmiş milletvekili olmuş 2 milyon insandan bi kısmı bu kadını senin benim giremiceğim yere sokmuşş..buna ne diyebilrisin kii..ve şu yemek konusuna gelelim siyaset bu Gül bizim kadar düşünemiyomu ki o kadını köşke çıkardığında eleştri alıcak ama bunların hepsi ince hesaplara dayanıyor neler olucak görüceksin..Selametle kardeşim..

Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle
düzeltsin; buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin;
buna da gücü yetmezse, kalben karşı koysun, bu da
imanın en zayıf derecesidir
Müslim iman 78; ebu davud salat 248

Geri