GüL TeRÖRiSTi YeMeKTe AĞIrLaDı

Bu kadin terorist olabilir.bu kadin yuzlerce insanida oldurmus olabilir.nefret ediyoruz kendsinden partisinden ve yandaslarindan.Ama atl;adiginiz bir gercek var.bu kadini halk secti.bu sekilde dislayarak halkin tepkisini almaktan korkar hukumet.Bu durumda ne yapmak lazim? halkin icine girip bu kadinin yanlis oldugunu anlatmak lazim.eger halk bunu tekrar secmezse zatenb dislamis olacak.ozaman ida etseler yeridir

Bu kadin terorist olabilir.bu kadin yuzlerce insanida oldurmus olabilir.nefret ediyoruz kendsinden partisinden ve yandaslarindan.Ama atl;adiginiz bir gercek var.bu kadini halk secti.bu sekilde dislayarak halkin tepkisini almaktan korkar hukumet.Bu durumda ne yapmak lazim? halkin icine girip bu kadinin yanlis oldugunu anlatmak lazim.eger halk bunu tekrar secmezse zatenb dislamis olacak.ozaman ida etseler yeridir

onu seçenlerin kim olduğunu bilmediğini mi sanıyorsun ? onlar cin gibiler sen meraklanma. pkkyı destekleyenlerin bilinçli bir şekilde seçtiği bir isim o.

1 - Milliyetçilik iyidir ama ırkçılık asla. Biz Türküz ve müslümanız çok şükür ama Kürtler en yakın akrabalarımızdır.
2 - Kendimize içerde düşman oluşturmaktansa içerde birliği tesis edecek davranışlarda bulunalım. Kötülüğe karşı (kötülüğü düzeltecek tamir edecek) iyilikle karşılık vermek gerektir.
3 - Gül her partiden adam davet etmiştir ve etmesi normaldir (çünkü cumhurbaşkanı tarafsızdır halkın her kesimine karşı) ama dtp, genel başkan Ahmet Türk'ü değil de bu kadını yollamıştır ve bundan Gül sorumlu değildir.

O kadın hapisten çıkıp millet vekili olduğunda hiç tepki göstermedide cumhurbaşkanıyla aynı masada yemek yiyincemi sorun oldu derdim PKK lı kadın değil gül desene kardeşim... ona bakarsan o kadın herkezle aynı kul,isi paylaştı aynı yerde yemin etti aynı yerden girdi çıktı çamur atarım nasıl atarsam atarım olmuyoki o kadın orda terörist değil milletvekili sıfatıyla oturuyor.. onu oraya getirenler utansın ...

asıl sorulması gereken mecliste ne işi var. orayada akp veya gül getirmedi ya..

Akp yasalarda Değişiklik yaparak Onların onunü açtı .
Bu başlık altından bir kişi o konuyla ilgili Serbest Kürsü'de aydınlatıcı bir başlık açtı .
Okursan görürsün .
:goz:

AyricA Cumhurßaşkani GüL MiLLiyetci ßir KiŞiliKLe ßiLiniyordu ßakaLIM ßu oLay ne kadar zedeler ßunu...

:hhmanD

Arap ve Kürt Milliyetçisi mi ?
Göreve Geldiğinden Beri Türk vede Türkçülük ile ilgili ne yapmış ?
Dışişleri Bakanı iken Türk ve Türk Haklarını nerede savunmuş ?
Irakta Türkmenler Kürtler tarafından katledilirken ne yapmış ?
Örneklerini çoğaltabilirim .

HAYIR
Ama öyle bi tantana yaratma çabası varki sanırsın GÜl aldı cezaevinden meclise soktu

Zamanında sezar efendi teröristleri 200küsür tane teröristi cezaevinden salıverince onu koruma görevi üstlenenler şimdi nelerden medet umar duruma düşmüşler

Allah kimseyi sabit fikirli bir hale getirmesin
Saçmalardan seçmeler havada uçuşuyor böle olunca

:durdurun
Bende tam Sizin gibi Düşünenlerden Cevap bekliyorum ama nedense Sadece sen Cesaret Edebilmişsin .
Fanatik akp Partizanları bu başlıkta sessiz kalmayı Tercih ediyorlar .
Affedilecek kişileri Adalet Bakanı Listeler Köşke Sunar .
SeZeR dediğiniz kişileri Affetti , Peki o listeyi kim hazırladı ?
Akp İktidarındaki '' ADALET BAKANI ''
Saçmadan Seçmelere Örnek vereceksek '' Adalet Bakanı'nın '' Terörist Affı Yasalarından Örnekler Verelim .

O kadın hapisten çıkıp millet vekili olduğunda hiç tepki göstermedide cumhurbaşkanıyla aynı masada yemek yiyincemi sorun oldu derdim PKK lı kadın değil gül desene kardeşim... ona bakarsan o kadın herkezle aynı kul,isi paylaştı aynı yerde yemin etti aynı yerden girdi çıktı çamur atarım nasıl atarsam atarım olmuyoki o kadın orda terörist değil milletvekili sıfatıyla oturuyor.. onu oraya getirenler utansın ...

O Kadın Hapisten Çıkıp MEclise girdiğinde ilk tepki gösterenlerdendim .
Forumu kurcalarsan attığım postları bulursun . ( bilip bilmeden atıp , tutmayalım )
Türkiye şimdiye kadar 30 Bin insanını ( ve hergün artıyor ) pkk terörüne kurban vermiştir .
Tescilli bir Örgüt üyesinin '' Milletvekili '' seçilmiş dahi olsa Köşkte ağırlanmasını içime sindirmemi beklemeyin .
Evet onu Seçenlere LANET olsun diyorum .
Her zaman söylemeyede Devam ederim .
Amacım Gül'ün Dikensiz Gül Olmadığını Kanıtlamak .
Sezer'e Terörist affetti diye bağıranlara Gül'ün gerçek yüzünü biraz olsun göstermek .
Kimseye Çamur atmıyorum .
Bu Kadın Teröristtir .
Bunu ben Değil Aldığı Ceza hükmediyor .

Dip Not :
Sebahat Tuncel İstanbul 3. Bölge'den Milletvekili seçildi .
Bu bölgeden Milletvekili seçilebilmesi için 55.000 ( elli beş bin ) ve üzeri oy alması gerekiyordu .
Peki bu kadın kaç oyla Meclise girdi .
Sebahat Tuncel: 90.244 ( Doksan Bin Küsür )
Buda Demek oluyorki İstanbul 3. Bölgede dolaylı yönden pkk destekçisi yada Sempatizanı 90 Bin küsür kişi var .
Yani sadece 18 yaşın üstünde .
Bunlara Çocuklarını vs lerini ekleyin bu ailelerin .
Kaça ulaşır bu sayı .
Peki soruyorum şimdi size Tehlikenin farkında mısınız ?

Şimdi bu kadın onları dağa mı davet ediyor. Yoksa onlar ne yapacaksın dağda bak burası ne güzel mi diyorlar. (başka ne konuşabilirler ki bunlar)

Ülkeye bir şey mi söylemek istiyorsunuz. Dağa ne gerek var. Gel köşkten anlat. Yol geçen hanı ya.

Teröristin şaşkınlığına bakın. Dağdayken düşman oldukları ile burda kardeş kardeş oturuyor. (ne düşünüyor acaba)

neden hala insanları aşağılamak yerine insanlarla müzakere etmeyi düşünmüyorsunuz.köşke çıkması neden bu kadar sorun o bir TC milletvekili bunun tersini bana ispatlayabilecek biri varmı .?? artık hakaret etmeyin yada duygularınıza yenilmeyin daha mantıklı düşünün bu ülke üzerinde sadece sizin hakkınız yok...

Türkiye Cumhuriyeti Devleti teröristlerle müzakere etmez. istersen dağdaileri de çağırsınlr bakalım ne diolar bi dinlesinler

...TERÖR örgütü PKK üyesi olduğu gerekçesiyle Gebze M Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunurken, bağımsız aday olduğu İstanbul’da milletvekili seçilerek....

diye baslayan bi cumleden sonra tutup idaredekilere dayandırmanın anlamı yok. cumhur baskanını akp grubundan herhangibirini savunuyor falan degilim,aksine midemi bulandıran bi cok yonlerı var ama bu tamamen benim kisisel bakısımla ilgili bi durum...

ama bu cumle; ...TERÖR örgütü PKK üyesi olduğu gerekçesiyle Gebze M Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunurken, bağımsız aday olduğu İstanbul’da milletvekili seçilerek...

bize hersey mustahaktır dedirtiyor insana,basbakandı reisi cumhurdu akpydi vsye hic dayandırmanın alemi yok. biz secmisiz hem de istanbulda,ruzgara tukuren kendine tukurur denir sanırım bu durumda.

neden hala insanları aşağılamak yerine insanlarla müzakere etmeyi düşünmüyorsunuz.köşke çıkması neden bu kadar sorun o bir TC milletvekili bunun tersini bana ispatlayabilecek biri varmı .?? artık hakaret etmeyin yada duygularınıza yenilmeyin daha mantıklı düşünün bu ülke üzerinde sadece sizin hakkınız yok...

Çok güzel yazmışsın ...haketmek...Bunlar meclise girmek için ne yapmışlar,..?

dikkatinizi cekerim kadın ilk kez köşke cıkmıs, ayrıca dtp ninde ilk kez köşke cıkısı
yani bu parti ve türevleri daha öncede mecliste vardı ama herkes çağırılırdı onlar cagırılmazdı, bu şehitlerimize olan saygıdandı.
orası Türkiye nin başkomutanının yeri, bence kapıdan çevrilmeliydi, yakışmadı Gül sana, hiç yakışmadı.

asıl sorulması gereken mecliste ne işi var. orayada akp veya gül getirmedi ya..

çok doru demişsin kardeş..olayı başka taraflara çekmeye gerek yok..ona bakarsan sezer terör örgütü suçlularını keç defa affettti...asker yakalıyo o serbest bırakıyo du..

dikkatinizi cekerim kadın ilk kez köşke cıkmıs, ayrıca dtp ninde ilk kez köşke cıkısı
yani bu parti ve türevleri daha öncede mecliste vardı ama herkes çağırılırdı onlar cagırılmazdı, bu şehitlerimize olan saygıdandı.
orası Türkiye nin başkomutanının yeri, bence kapıdan çevrilmeliydi, yakışmadı Gül sana, hiç yakışmadı.

çok doğru söylemişsin .işin kötü yanı bu bir başlangıç olabilir .bundan sonra akp nin cumhurbaşkanı sık sık çağırırsa bunları şaşırmayın .çünkü bunların meclise girmesini sağlayan akp ve akp nin cumhurbaşkanı gül onları mecliste görmeyi hazmediyorsa köşkte de görmeyi hazmederler .anlayış meselesi . akp den ve akp nin cumhurbaşkanından fazlasını beklemek anormal bişey olur herhalde

:durdurun
Bende tam Sizin gibi Düşünenlerden Cevap bekliyorum ama nedense Sadece sen Cesaret Edebilmişsin .
Fanatik akp Partizanları bu başlıkta sessiz kalmayı Tercih ediyorlar .
Affedilecek kişileri Adalet Bakanı Listeler Köşke Sunar .
SeZeR dediğiniz kişileri Affetti , Peki o listeyi kim hazırladı ?
Akp İktidarındaki '' ADALET BAKANI ''
Saçmadan Seçmelere Örnek vereceksek '' Adalet Bakanı'nın '' Terörist Affı Yasalarından Örnekler Verelim .

Bizim gibi düşünenlerden kastın ne yaklaşımın tam bir muamma ama sizin yada bizim gibi önemli değil düşünmek DÜŞÜNEBİLMEK güzeldir.:goz:

Yinede fanatik akp partizanları sözünü hiçbirşekilde bana söylenmiş olarak kabullenemem-ki iyi yada kötü düşündüğümü savunan birisiyim ve bunun adı akp partizanlığı olmaz
Olsa olsa kişi karşısındakini kendi gibi görür
Sözünün özünü gösterir.

İnsanların bi konu hakkında konuşabilmek için cesaret etmesi gerektiğine inananlardansan söylediklerinin cesaretle alakalı olduğunu düşünenlerdensin demektirki cesaret aptallarda fazlası ile bulunan bir duygudur
Gerçekleri konuşmak cesaret değil bilgi ister.

Adalet bakanlığına ve sezere dönecek olursak bir mahkum avukatları aracılığı ile yada başka yollardan Adalet Bakanlığına affı için başvuruda bulunur
Şayet af başvurusunun ana konusu sağlık koşullarıysa
Gerekli tedkikler yapılır kendisine Uzmanlar tarafından ve gereken rapor verilir
O rapor geçildikten sonra ADALET Bakanlığının yasal olarak tek görevi bu dosyayı Cumhurbaşkanlığına Göndermektir-ki KARARI CUMHURBAŞKANI dosyayı inceledikten sonra versin

Yani biraz daha açık bir dille anlatmak gerekirse anlamayanlar olabilir
Adalet bakanlığının dosyayı reddetme gibi bir etkisi bulunmamaktadır.
VETO Yetkisi otu çiçeği vetosu ile tanınan SEZER'de idi vakti zamanında
Ama Sezar her ne hikmetse herhalta kullandığı VETO Yetkisini sözkonusu TERÖRİST'ler olunca pekte kullanmadı

Bu konu hakkında uzun uzadıya tartışıldı yazıldı çizildi
Ben sadece şunu anlamadım bu yazıdan sonra ben bu teröristlerin affında zerre kadar yardımı olan herkezi ŞEREFSİZ olarak tanımlamış birisi olarak akp sezar chp hiçbirini ayırt etmeden
Teröristleri affetmiş birisini bana burda savnup beni partizanlıkla uçlamaya teşebbüs etmek
Baya baya bi cesaret isterki
Sende fazlası ile var anlaşılan:hhmanD

kurt neymıs ya ne hakkı ne hukuku ya dah ne ıstıyorlar serefsızler doguda ıstedıklerı gıbı elektırıg suyu harcıyorlar parasını vermıyor serefsızler bızlere otettırıyorlar parasını sonra karısı hamıle kalır askerıye ozel helıkopterle hastana-eye yetıstırır batısa hangi garıbanın karısı hastaneye helıkopterle getırıldı veya hangi garıban elektırık veya su faturasını odeyemıyor dıye affedıldı hemen kesılıyor bırde kurtler tutmus hakları varmıs s...m ben onlrın hakkını hukukunu seefsız mıllet bu pkklılar g... yıyorsa adam gibi cıkar catısırlar veya karadenız gelırler de gorurusuruz ınk desınler yeterkı karadenızde serefsızler

hapisteki insan nasıl m.v secilir bilenvarmı

Ne yani sayın Gül bir hain mi ? Seçenler utansın...

Ne yani sayın Gül bir hain mi ? Seçenler utansın...

aynen bencede

kurt neymıs ya ne hakkı ne hukuku ya dah ne ıstıyorlar serefsızler doguda ıstedıklerı gıbı elektırıg suyu harcıyorlar parasını vermıyor serefsızler bızlere otettırıyorlar parasını sonra karısı hamıle kalır askerıye ozel helıkopterle hastana-eye yetıstırır batısa hangi garıbanın karısı hastaneye helıkopterle getırıldı veya hangi garıban elektırık veya su faturasını odeyemıyor dıye affedıldı hemen kesılıyor bırde kurtler tutmus hakları varmıs s...m ben onlrın hakkını hukukunu seefsız mıllet bu pkklılar g... yıyorsa adam gibi cıkar catısırlar veya karadenız gelırler de gorurusuruz ınk desınler yeterkı karadenızde serefsızler

çok doğru demişsin .hiç bunların geleceği nasıl olacak diye düşünmez 50 tane çocuk töretirler ondan sonra devlet bize baksın devlet bize iş versin .uln hangi birinize baksın devlet .bu taraftakilerin bişeylerimi ek*** 2 bilemedin 3 çocuk yapıyolar

Evet o bir TC milletvekili, sabah akşam TC ye söven, günün yirmidört saati TC ye ne kadar zarar verebilirim hesapları yapan, ve gene o hesapları yapanların vekili.

Bu ülkeye ihanet edenlerin bu ülke üzerindeki tek hakkı yağlı bir kurşundan başka birşey değildir.

Sayın Gül, grubu bulunan partilerin temsilcilerini çağırmak mecburiyetinde, bunun önüne geçemez ancak Gülün partisi AKP nin bölücükle sistemli bir şekilde mücadele edemediği gerçeğinin sanırım hepimiz farkındayız.

Yılan büyümeden başını ezeceksin.. Ezemezsen sofrana ortak edersin böyle, yazık. Bunların bedeli sorulur elbet Ya Sabır...

Geri