ona söliyebiliceem : bu sabahat tuncel in ad*lt filmi war mıdır =) (maksadım aşşalamak )
Bu kadin terorist olabilir.bu kadin yuzlerce insanida oldurmus olabilir.nefret ediyoruz kendsinden partisinden ve yandaslarindan.Ama atl;adiginiz bir gercek var.bu kadini halk secti.bu sekilde dislayarak halkin tepkisini almaktan korkar hukumet.Bu durumda ne yapmak lazim? halkin icine girip bu kadinin yanlis oldugunu anlatmak lazim.eger halk bunu tekrar secmezse zatenb dislamis olacak.ozaman ida etseler yeridir
asıl sorulması gereken mecliste ne işi var. orayada akp veya gül getirmedi ya..
AyricA Cumhurßaşkani GüL MiLLiyetci ßir KiŞiliKLe ßiLiniyordu ßakaLIM ßu oLay ne kadar zedeler ßunu...
HAYIR
Ama öyle bi tantana yaratma çabası varki sanırsın GÜl aldı cezaevinden meclise soktu
Zamanında sezar efendi teröristleri 200küsür tane teröristi cezaevinden salıverince onu koruma görevi üstlenenler şimdi nelerden medet umar duruma düşmüşler
Allah kimseyi sabit fikirli bir hale getirmesin
Saçmalardan seçmeler havada uçuşuyor böle olunca
O kadın hapisten çıkıp millet vekili olduğunda hiç tepki göstermedide cumhurbaşkanıyla aynı masada yemek yiyincemi sorun oldu derdim PKK lı kadın değil gül desene kardeşim... ona bakarsan o kadın herkezle aynı kul,isi paylaştı aynı yerde yemin etti aynı yerden girdi çıktı çamur atarım nasıl atarsam atarım olmuyoki o kadın orda terörist değil milletvekili sıfatıyla oturuyor.. onu oraya getirenler utansın ...
neden hala insanları aşağılamak yerine insanlarla müzakere etmeyi düşünmüyorsunuz.köşke çıkması neden bu kadar sorun o bir TC milletvekili bunun tersini bana ispatlayabilecek biri varmı .?? artık hakaret etmeyin yada duygularınıza yenilmeyin daha mantıklı düşünün bu ülke üzerinde sadece sizin hakkınız yok...
bencede yani.:clap AKP vatanını sevmeyen bir parti değil yani.:saskinasıl sorulması gereken mecliste ne işi var. orayada akp veya gül getirmedi ya..
neden hala insanları aşağılamak yerine insanlarla müzakere etmeyi düşünmüyorsunuz.köşke çıkması neden bu kadar sorun o bir TC milletvekili bunun tersini bana ispatlayabilecek biri varmı .?? artık hakaret etmeyin yada duygularınıza yenilmeyin daha mantıklı düşünün bu ülke üzerinde sadece sizin hakkınız yok...
asıl sorulması gereken mecliste ne işi var. orayada akp veya gül getirmedi ya..
dikkatinizi cekerim kadın ilk kez köşke cıkmıs, ayrıca dtp ninde ilk kez köşke cıkısı
yani bu parti ve türevleri daha öncede mecliste vardı ama herkes çağırılırdı onlar cagırılmazdı, bu şehitlerimize olan saygıdandı.
orası Türkiye nin başkomutanının yeri, bence kapıdan çevrilmeliydi, yakışmadı Gül sana, hiç yakışmadı.
:durdurun
Bende tam Sizin gibi Düşünenlerden Cevap bekliyorum ama nedense Sadece sen Cesaret Edebilmişsin .
Fanatik akp Partizanları bu başlıkta sessiz kalmayı Tercih ediyorlar .
Affedilecek kişileri Adalet Bakanı Listeler Köşke Sunar .
SeZeR dediğiniz kişileri Affetti , Peki o listeyi kim hazırladı ?
Akp İktidarındaki '' ADALET BAKANI ''
Saçmadan Seçmelere Örnek vereceksek '' Adalet Bakanı'nın '' Terörist Affı Yasalarından Örnekler Verelim .
:goz:
Ne yani sayın Gül bir hain mi ? Seçenler utansın...
kurt neymıs ya ne hakkı ne hukuku ya dah ne ıstıyorlar serefsızler doguda ıstedıklerı gıbı elektırıg suyu harcıyorlar parasını vermıyor serefsızler bızlere otettırıyorlar parasını sonra karısı hamıle kalır askerıye ozel helıkopterle hastana-eye yetıstırır batısa hangi garıbanın karısı hastaneye helıkopterle getırıldı veya hangi garıban elektırık veya su faturasını odeyemıyor dıye affedıldı hemen kesılıyor bırde kurtler tutmus hakları varmıs s...m ben onlrın hakkını hukukunu seefsız mıllet bu pkklılar g... yıyorsa adam gibi cıkar catısırlar veya karadenız gelırler de gorurusuruz ınk desınler yeterkı karadenızde serefsızler