GüL TeRÖRiSTi YeMeKTe AĞIrLaDı

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Sebahat Tuncel KimDir ? ( Önce Tanıyalım )

sonabh07.jpg

TERÖR örgütü PKK üyesi olduğu gerekçesiyle Gebze M Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunurken, bağımsız aday olduğu İstanbul’da milletvekili seçilerek tüm dikkatleri üzerine çeken Sebahat Tuncel’in dosyası oldukça karışık, 1975 Malatya Yazıhan doğumlu olan Sebahat Tuncel, çiftçi bir ailenin tek kızı.

Sebahat Tuncel’in kardeşinin ölüm nedeni kayıtlara intihar olarak geçerken, intihar nedeni örgüt baskısı ve ailevi nedenler olarak gösteriliyor.

KUZEY IRAK'TA EĞİTİM GÖRMÜŞ

İstihbarat kaynaklarında Tuncel hakkında çarpıcı bilgiler de yer alıyor. Buna göre Tuncel’in, 1997 yılında PKK’nın Kuzey Irak’taki kamplarında askeri ve p***olojik etiğim gördüğü belirtiliyor. Tutuklanmadan önce İstanbul emniyetince PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle defalarca gözaltına alınan Tuncel’in, yıllar önce mahalle arkadaşı Hasan adında bir kişi aracılığıyla PKK ile bağlantı kurduğu kaydediliyor.

Kaynak

Ve buna benzer birçok Kaynak var . Zaten tutuklu olduğu cezaevinden Serbest bırakılarak Mazbatasını alıp Meclise giren Tescilli TeRöRiST'Tir , Kendisi .
( kimseyi suçlu itham etmiyorum zaten suçu kesinleşmiş bir kişikliktir )

Asıl Bomba işte şimdi geliyor .
ABDullah Gül TesCilli TeRöristi KöşkTe Yemekte Ağırlıyor .

DTP'li Tuncel ilk kez Köşk'te

DTP'nin dağ deneyimli vekili Sebahat Tuncel, kral onuruna verilen yemekte ilk kez Köşk'e çıktı.

124213.jpg

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara'ya resmi ziyarette bulunan Bahreyn Kralı Hamad bin İsa El-Halife onuruna Çankaya Köşkü'nde akşam yemeği verdi.

Birçok Davetli Arasında TesCilli TeRöRisT , Sebahat TunCel'de Vardı .

124210.jpg

124211.jpg

DTP'Lİ TUNCEL İLKE KEZ KÖŞK'TE

22 Temmuz seçimlerinde cezaevinde yatarken Bağımsız Milletvekili seçilen ve seçimin ardından cezaevinden tahliye edilen DTP'li Sebahat Tuncel dün akşam ilk kez Çankaya Köşkü'ne çıktı. Tuncel, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Bahreyn kralı Kralı Hamad bin İsa El-Halife onuruna verdiği akşam yemeğinin konuğu oldu. DTP'li vekilin yemek boyunca durgun olduğu ve ortamda yabancılık çektiği objektiflere yansıdı.

Kaynak

EvEt yer yer Ahmet Necdet Sezer , Terörist affetti . Diye yaygara kopartan Takiye Team buna ne diyecek acaba ?
AtaTürk'ün Köşk'üne TeSCilli TeRöRist'ler doldurulurken , bunu haber yapamayan medya ve Gül yalakalarına sormak lazım .
Hadi akp ve Gül destekçileri sizlerden yanıt bekliyorum .
Dağda hergün Şehit verirken , Şehitlerimizi Katleden bir örgüt üyesine En üst Düzeyde Yemekte Yer Ayırmak NerDen Çıktı ?
Yoksa Akp Arap ve Kürt İslam Sentezini uygulayan bir parti mi ?

böyle bir olay elbette çok anormal. hiç bir vatanseverin gururuna yedirebileceğini düşünmüyorum.
ama arap ve kürt partisi demek yanlış, halkın desteğini almış bir partidir, halka mal etmekle aynıdır bu sözler.

asıl sorulması gereken mecliste ne işi var. orayada akp veya gül getirmedi ya..

Kürtlerın pkk lıların hakları yok eziliyolar diyen kimlerdi?eger hakları varsa haklarını savunmaları için onlara söz hakkı verildi.parti kurdular eger hakları varsa savunmaları için kimseyi hakkın yok d ermişçesine sindiremessin.Kürtlere hakların en buyugunu verdiler parti kurdular ve seslerini duyuruyolar.Bana kalırsa bunların haklarınıda kendilerinide alır ateste yakmak gerek ama madem demokrasi var o zaman bunlarda olcak.İhtilal zamanıda kurt milliyetcilerinin ortaya attıkları konuda bu degılmıyı haklarını aramak haklarını savunmak.Şimdi onlara hak verildi savunabildikleri kadar savunsun köp..ler

teror HaLKIN Arasinda oLdugu gißi artik Köşkte mecliste ve heryerde Seçenler UtaNSIN..

ßu partiye Oy Verenleri toPLayip asmaLI KesmeLi DograMaLI.. Not: ßu parti dtp'dir

AyricA Cumhurßaşkani GüL MiLLiyetci ßir KiŞiliKLe ßiLiniyordu ßakaLIM ßu oLay ne kadar zedeler ßunu...

Siz şimdilerde bağımsız olarak seçilmiş Bu DTP lileri boş verinde 1990 yıllarda Bunları ilk defa meclise kim sokup ülkenin başına kim bela etti

Eskinin SHP si şimdinin CHP si

Deniz Baykal ozamnlar SHP de hatta genel sekreterdi

Deniz baykalın ozamanlar sıra arkadaşı ise PKK kongra gel in Avrupa sorumlusu Zübeyr aydar dı.

Bu arad Ahmet Türk ün 1970 lerde CHP den millet vekili olduğunu unutmayın

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2753315' Alıntı:

17) Siyasi Parti isimlerini ve de Tek bir adı olan kişilerin adlarını belirtirken "derin manalı" kısaltmalardan ve gerçek dışı beyanlardan kaçınınız,siyasi parti isimlerinden yeni isimler uydurmayınız.

dikkat edin beyler!

bende gideyim bakalım banada alaka gösterecekmi

Ben hala o şeyin nasıl millet vekili olduğunu anlayamadım.
Adalet bakanlığı çok güzel çalışıyor belli.

Gül'ün böyle bir davette o şeyin köşke girmesine nasıl izin verdi bunu bitürlü kabullenemiyorum.
O şey kim oluyorda köşke girebiliyor. Saçmalığın bukadarıda olamaz. Bizde anarşits mi olalım köşke girmek için bunu mu istiyorlar aceba. Yazıklar olsun bunu hiç beklemezdim.
Artık sabır taşları çatlamaya başlıyor bunu siyasiler hala göremiyor.

Öyle demeyin ama belki yemekte bir kadına ihtiyaç vardı o bakımdan yani haha :sigara: hem araplara da benziyor baya bu terörist , Krala çifte ziyafet . Herşey beklenir bu Gülden ...

Bu kadını Cumhurbaşkanı Gül'mü çıkardı cezaevinden
Omu milletvekili seçtirdi

HAYIR
Ama öyle bi tantana yaratma çabası varki sanırsın GÜl aldı cezaevinden meclise soktu

Zamanında sezar efendi teröristleri 200küsür tane teröristi cezaevinden salıverince onu koruma görevi üstlenenler şimdi nelerden medet umar duruma düşmüşler

Allah kimseyi sabit fikirli bir hale getirmesin
Saçmalardan seçmeler havada uçuşuyor böle olunca

vatana millete hayırlı olsun

ne biçim adamlar yönetiyor bu ülkeyi bizim milletimizde bunlara oy veriyor...

Bu kadını Cumhurbaşkanı Gül'mü çıkardı cezaevinden
Omu milletvekili seçtirdi

HAYIR
Ama öyle bi tantana yaratma çabası varki sanırsın GÜl aldı cezaevinden meclise soktu

Zamanında sezar efendi teröristleri 200küsür tane teröristi cezaevinden salıverince onu koruma görevi üstlenenler şimdi nelerden medet umar duruma düşmüşler

Allah kimseyi sabit fikirli bir hale getirmesin
Saçmalardan seçmeler havada uçuşuyor böle olunca

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=460115

bu konuyu okumadın sen galiba . gülmü çıkardı cezaevinden demişsin .evet gül ve akp li arkadasları çıkardı bunları cezaevinden .sadece bu kadın değil bunun gibi sabıkalı sicili bozuk tüm dtp lileri de bunlar soktu meclise .al bilgilen

Ben hala o şeyin nasıl millet vekili olduğunu anlayamadım.
Adalet bakanlığı çok güzel çalışıyor belli.

Gül'ün böyle bir davette o şeyin köşke girmesine nasıl izin verdi bunu bitürlü kabullenemiyorum.
O şey kim oluyorda köşke girebiliyor. Saçmalığın bukadarıda olamaz. Bizde anarşits mi olalım köşke girmek için bunu mu istiyorlar aceba. Yazıklar olsun bunu hiç beklemezdim.
Artık sabır taşları çatlamaya başlıyor bunu siyasiler hala göremiyor.

neden hala insanları aşağılamak yerine insanlarla müzakere etmeyi düşünmüyorsunuz.köşke çıkması neden bu kadar sorun o bir TC milletvekili bunun tersini bana ispatlayabilecek biri varmı .?? artık hakaret etmeyin yada duygularınıza yenilmeyin daha mantıklı düşünün bu ülke üzerinde sadece sizin hakkınız yok...

Geri