Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her telden bölümüne adayım.Her telden bölümü sürekli faaliyet altında ve gözetime ihtiyaç duyulan bi bölüm diye düşünüyorum.Bende sürekli online gibiyim zaten,ve görev veridiği takdirde başaracama eminim.İyi veya kötü yorumlarınızı bekliom (;
Herzamanki Gibi Çalışmalarını Beğendiğim Gibi , Her Zamanki gibi +1
Bu sefer Ol yani Artık.Ki Olmassanda Artık ne yapacagın konusunda da düşüncen vardır sanırım
Teşekkür Sayısı: 662
--------------------------------------------------------------------------------
228 mesajına 321 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 4 Hafta 5 Saat 3 Dakika 8 Saniye
buna ne verilmez ki saygı duyarım
+1903 +sagopa kajmer derim
cash insallah olursun ama biraz ilgilen derim herteldenle
fazla konu açmamana rağmen hertelde sürekli onlıne olduğundan açığı kapatıyosun bence
mod olmanı isterim onlıne zamanınla bunu hak ediyosun
ilgilen ama tamammı
tam destek +1+1+1+1+11111111
Benim onursal üyem modluğu fazlasıyla hak ediyorsun gerek kişilik olarak gerek paylaşım olarak fazlasıyla şartlara uygunsun bence benden +10000000000 hakkına hayırlısı.
Walla olursan Benim için Çok iyi olur korku bölümünün Bir çok konusunu Her Teldene Açıorlar Biz senle çabuk haberleşioruz banada yardımın dokunmuş olur....
dostum adaylığını duyunca hemen sana destek vereyim dedin bu görevi senden daha iyi yapan olmaz diye düşünüyorum şimdiden sana hayırlı olsun dilerim
desteğim sonsuz:+999999