Göreve Talibim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-=C4ŠĦ=-

ΡŜίĶǾΡΛţ ЎАzãŗ
Reaction score
0
Her telden bölümüne adayım.Her telden bölümü sürekli faaliyet altında ve gözetime ihtiyaç duyulan bi bölüm diye düşünüyorum.Bende sürekli online gibiyim zaten,ve görev veridiği takdirde başaracama eminim.İyi veya kötü yorumlarınızı bekliom (;

bölümde fazla takılmasamda cash arkadaşımın bu görevi iyi yapıcağına eminim
+1

Herzamanki Gibi Çalışmalarını Beğendiğim Gibi , Her Zamanki gibi +1
Bu sefer Ol yani Artık.Ki Olmassanda Artık ne yapacagın konusunda da düşüncen vardır sanırım

Teşekkür Sayısı: 662

--------------------------------------------------------------------------------
228 mesajına 321 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 4 Hafta 5 Saat 3 Dakika 8 Saniye

buna ne verilmez ki saygı duyarım
+1903 +sagopa kajmer derim:D

dedigin gibi tesekkurun msjlarında yeterlı ama sonucta onlıne suresı onemlı bence o bolumde senın dedıgın gıbı senınkıde yeterlı ıste ılgılenırsın bence.... +1905

cash kardeşim sana yakışır görevi layıkıyla yapacağına eminim nede olsa sen bir ultrAslan, HackHeLL Aslanı ve GALATASARAYLISIN farkın olmalı :)

cash insallah olursun ama biraz ilgilen derim herteldenle
fazla konu açmamana rağmen hertelde sürekli onlıne olduğundan açığı kapatıyosun bence
mod olmanı isterim onlıne zamanınla bunu hak ediyosun :D
ilgilen ama tamammı :D
tam destek +1+1+1+1+11111111

cash sorumluluğun altından kalkacağına eminim üstelik hakediyorsunda bu görevi.....+1 derim çekilirim...:)

Benim onursal üyem modluğu fazlasıyla hak ediyorsun gerek kişilik olarak gerek paylaşım olarak fazlasıyla şartlara uygunsun bence benden +10000000000 hakkına hayırlısı.

Walla olursan Benim için Çok iyi olur korku bölümünün Bir çok konusunu Her Teldene Açıorlar Biz senle çabuk haberleşioruz banada yardımın dokunmuş olur....

Zaten Tablo yeterli.... İnşallah Olursun... +1912

cash ifirit ve demiles sanirim oranin modlari ama demiles hic gorunmuyo :eek:
ihtiyac varsa +1

dostum sen fazlasıyla hakettin saten +1234

dostum adaylığını duyunca hemen sana destek vereyim dedin bu görevi senden daha iyi yapan olmaz diye düşünüyorum şimdiden sana hayırlı olsun dilerim
desteğim sonsuz:+999999

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri