1.kpss,öss vs vs hyt boyu karşıma çıkıcak her türlü sınav sorularını çalardım...
2.Dolandırıcıların hırsızların banka hesaplarına girer parayı biraz cebime brz size çok fzla yrdm kuruluşlarına bağışlardım.
3.Türk Polisine yrdm eder suçluları meydana çıkarırdım bi nevi süper kahraman olurdum
4.Amerikanın rusyanın güçlü dünya ülkelerinin planlarını çalar türkienin işine gelmeyenleri ortaya yüksek yankıyla basına çıkarır işine gelenleri yok sayardım.
5.Dünyada ki tüm uyuşturucu üreten yerleri yakar yıkardım üretenlerin başında ki insanları açıa çıkarırdım.
6.Galatasarayın tüm maçlarına gider her maçı en az 7-0 8-0 yenmesini sağlardım tabii A MİLLİ TAKIMDA DAHİL
7.Sevmediim artistleri sanatçı demeye bin şait isteyen ama paraı ***üren türkienin seviesini düşüren bayan şarkıcıların canlı yayında eteini açar erkeklerin kemerini çözerdim.
8.Türkienin başında para kazanmak adına yol yapımı vs vs yapan rüşvetle mühim yerlere adam getiren yöneticeleri bir bir açıa çıkarırdım.
9.Sevgilimle dolaşırken sahilde zorla gül satmaya çalışan almaınca kısır kalırsın inşallah diyen kadınların saçlarını keser suratlarını insan içine çıkamıcakları komik hale sokardım.
off daa çok şey var ytrrr
olamıcak bişi