Gökhan Zan Resmen G.Saray'Da!!! [Tek BaşLık]

aynen katiliyorum bedavadan verdik

ah beee ahhh be şöyle düşünün arkadaşlar gökhanı 3-4milyon dolara satsak üzerine 2-3 milyon dolar koysak almanyadan çok kaliteli bi transfer yapabilirdik yada ispanyanın orta sıralarındaki bi takımdan orta kalite hatta kaliteli denebilecek bi topçu alabilirdik yine beşiktaşın parlattığı bi topçu bedava gitti bari boboyu satın ey yönetim yoksa oda seneye bedava gidecek...

Aferin sana akıllı ve centilmen fenerbahçe taraftarı hemen GS yönetimine mail aticam yildirayy akıl etti diye :hhmanD

Kızma be karma bir espiri yaptık sadece
Öğlen fenere gelme muhabbeti vardı orda konuyu ben açtığım halde aynısını aziz başkan için yazmıştım :)

cam adam tüm gsli arkadaşlarıma hayırlı olsun :) servetin kırılan versiyonu :)

Ilk defa bu tarz bır transfere sevındım acıkcası... Yaptıgı Kazmalıklar ve sakatlıklardan bıkmıstık artık...

Birde S.Özkanı verseydık keske =)

adam gününde olduğu zaman iyi oynuyo ama başka zamanlarda topu bombayla karıştırıyo :)

Gs'ye hayırLı oLsun :D

tepe tepe kuLLanın Gökhan Camı :)

Sakın Fener çıkıpta Kulüple anlaştım demesin :biggrin

Geçen yıl Temmuz ayında 1+1 olarak sözleşmesi imzalanan Gökhan Zan ile bu yıl kadro planlamasını takiben görüşmeye başlanmış, futbolcuyla bir-iki defa şifaen konuşulmuş, kendisinden bugün isteyeceği ücretle ilgili talebi beklenirken başka bir kulüple anlaştığı öğrenilmiştir.

Gökhan Zan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz.

BEŞİKTAŞ JK

4 milyon avro'luk unutkanlık
Beşiktaş'ın tecrübeli milli futbolcusu Gökhan Zan, Siyah-Beyazlı yönetimin mukavele opsiyonunu uzatmayı unuttuğu için bedelsiz bir şekilde Galatasaray'a transfer oldu.

Gökhan, geçtiğimiz sezon başı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası Beşiktaş ile uzun bir görüşme sürecinin ardından 1+1 yıllık opsiyonlu bir sözleşme imzalamıştı.

OPSİYONLU SÖZLEŞME

Yapılan bu sözleşmeye göre Gökhan Zan'ın 1 Haziran 2009 itibariyle Beşiktaş ile sözleşmesi bitiyordu. Ancak mukavele opsiyonlu olduğu için Beşiktaş yönetimi, Gökhan'ın imzasını almadan bile bir yıllık opsiyonu kullanabilecek durumdaydı.

Ama Siyah-Beyazlı yönetim, 1 Haziran 2009 tarihinden bugüne kadarki süre içerisinde mukavele imzalamadı. Bu 20 günlük süreç içerisinde Gökhan'ı bir kez bile aramayan siyah beyazlı yöneticiler, bugün sabah tecrübeli oyuncu ile konuşarak kendisine Galatasaray'dan teklif alıp almadığını sordular.

BEŞİKTAŞ AĞIRDAN ALINCA...

Gökhan'ın verdiği "Evet" cevabına rağmen hareket geçmeyen ve Gökhan ile görüşme talebinde bulunmayan Siyah-Beyazlı yöneticilerin bu hareketinin ardından milli oyuncu, sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzalamayı kabul etti.

Beşiktaş böylelikle hem Milli Takım forması giyen, hem de bonservisi 3-4 milyon Euro'yu bulabilecek bir futbolcuyu, sözleşmesindeki opsiyonu kullanmadığı için kaybetti. Siyah-beyazlı yönetimin opsiyonu kullanmama nedeninin ise unutkanlık olduğu öğrenildi. Yaklaşık 10 gün önce Gökhan, avukatı aracılığıyla Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner'e de ulaştı ve mukavelesi ile ilgili nasıl bir yol izleyeceklerini sordurttu.

Öner'in, "Biz opsiyonu uzatmayı unuttuk, ama Gökhan bizim futbolcumuz. Önümüzdeki günlerde onunla görüşeceğiz" cevabı üzerine Gökhan beklemeye geçti. Kendisine İngiltere, İspanya ve Türkiye'den gelen cazip teklifleri değerlendirmeyen Gökhan, bugün yapılan görüşmenin ardından Beşiktaş ile yollarını ayırdı.

Gökhan Zan düne kadar Beşiktaşlı yöneticilerin kendisini aramamasından üzgün olduğunu, yaşadığı her sakatlıktan sonra taraftarın önüne atılmasının sıkıntısını yaşadığını dile getirirken, Beşiktaş'tan ayılmayı düşünmediğini de ifade etmişti. Ancak bugün yapılan son görüşme sonrası Gökhan bu kararından vazgeçti ve bonservis bedeli olmadan Galatasaray'a transfer oldu. Yani bedavaya gitti.

SPORX'TEN BİR NOT: Almanların ünlü transfer borsa sitesi olan Transfermarkt'ta Milli futbolcu Gökhan Zan'ın bonservis bedeli 4.5 milyon euro olarak gözüküyor.

Kaynak: Sporx.com

KahroLmaLık Bir Durum Yok, Servet GeLdiğinde De Aynı ŞeyLer SöyLeniyordu, Ücretsiz GeLdi Sonuçta Taş Attıkta KoLumuz Mu Ağrıdı, Tutmassa YoLLanır MeseLe DeğiLde Yha Servet Gibi Tutarsa =)

OLmadı Emre GüngörLe İki SağLam Yedek OLurLar =)

Ayrıca O DeğiLde Konuya GaLatasarayLıLardan Başka Herkesin Yazması Da İLginç =)

Bjk Takım kaptanı.
Değeri 4miLyon (bonservis veriLmeden aLınan)
A MiLLi Takımın hemen hemen her maçında stoperde görev aLan //Gökhan Zan'ın ben bu forma aLtında bir çıkış yapmasını bekLiyorum.

---------
Galatasaray bu işi biliyor
fft16_mf293229.Jpeg

Çok akıllı ve iyi bir transfer yaptı Galatasaray. Trilyonların havada uçuştuğu dönemde Milli Takım’ın en iyi oyuncusunu cebine koydu. Böyle yerli bir ismi takıma katmak önemli başarı. Servet’i hatırlayalım; O da Fenerbahçe’den Sivas’a bedavaya gitti, ardından Galatasaray’a ucuz bir paraya geldi. Galatasaray hakikaten transferi iyi yöneten bir kulüp. Sezonu değil ama. Beşiktaş Gökhan Zan ile nasıl devam etmedi, anlamış değilim. Mustafa Denizli, Zapotocny’den memnun değil, kiralamaya çalışıyor. Elindeki diğer stoper İbrahim Toraman’ı elinde sağ bek olmadığı için o bölgede kullanıyorsun. Her geçen yıl yabancı sayısı azaltılacak. Bunları bile bile Milli Takım oyuncusunu serbest bırakıyorsun. Çok garip. Galatasaray’ın şu an savunmasına baktığımızda Sabri, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta ve Gökhan Zan hepsi de milli. Diyelim Servet gitti. Alacakları 8 milyon euro ile şahane bir stoper transfer ederler olur biter.

Galatasaray bu işi biliyor
fft16_mf293229.Jpeg

Çok akıllı ve iyi bir transfer yaptı Galatasaray. Trilyonların havada uçuştuğu dönemde Milli Takım�ın en iyi oyuncusunu cebine koydu. Böyle yerli bir ismi takıma katmak önemli başarı. Servet�i hatırlayalım; O da Fenerbahçe�den Sivas�a bedavaya gitti, ardından Galatasaray�a ucuz bir paraya geldi. Galatasaray hakikaten transferi iyi yöneten bir kulüp. Sezonu değil ama. Beşiktaş Gökhan Zan ile nasıl devam etmedi, anlamış değilim. Mustafa Denizli, Zapotocny�den memnun değil, kiralamaya çalışıyor. Elindeki diğer stoper İbrahim Toraman�ı elinde sağ bek olmadığı için o bölgede kullanıyorsun. Her geçen yıl yabancı sayısı azaltılacak. Bunları bile bile Milli Takım oyuncusunu serbest bırakıyorsun. Çok garip. Galatasaray�ın şu an savunmasına baktığımızda Sabri, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta ve Gökhan Zan hepsi de milli. Diyelim Servet gitti. Alacakları 8 milyon euro ile şahane bir stoper transfer ederler olur biter.

Gerçekten yavaş yavaş milli takımı topluyoruz.. :)

:durdurun:durdurun:durdurun

tam üstüne bastın

reLaxXx..Bjk'de oynarken sesiniz çıkmıyodu şimdi mi laf koymak akLınıza geldi..aynı şeyler servet içinde geçerliydi yine apışıp kaLdınız..akıllanmıcaksınız ya..

Bir GS'lı olarak sevindim sonuçta bonservissiz olarak geldi yedek'te de beklese milli bir oyuncu ama bu G.Zan'ı hiç sevmediğim gerçeğini değiştiremez tabi..

Geri