Gökhan Zan Resmen G.Saray'Da!!! [Tek BaşLık]

adı fenerde geçiodu sabah noldu gerçi iiki almışız ama..:saskin:saskin

Hayırlı Olsun....

Ben bu transferi stoper sıkıntısı çeken gaLatasaray'a yazarLar diye düşündüm ama Kısmet Fenereymiş =)
Sabah Fenerbahçe böLümüne açıLan konudaki yaptığım yorum.Bunun hemen 1,2 saat öncesinde Gökhan'ın gaLatasaray'a transfer oLması konuşuLuyordu.2-3 Saat kadar onLine oLmadım anında haber patLama yapmış ve resmiLeşmiş.
Teknik yoruma geLicek oLursak .Formayı giyip nasıL oynadıgığını görmeden bişey diyemicem.Ama unutmayınki Servette 500bindoLara geLdiğinde bu tür yorumLar yapıLıyordu umarım yine aynı tarzda bişey gerçekLeşir.Transfer pLanında yine az çok dediğim gerçekLeşiyor.Bir türk bide yabancı stoper aLınıcak dedim Türk oLan geLdi sırada yabancı oLan var ki Türk oLarak aLınabiLecekLerdende hemen hemen en iyisini aLdık diyebiLiriz ki AnadoLu kuLüpLerinin kapısını çaLsak bu tarz bir yerLi stoper transferi için topuz'u o paraya satan Kayseri yönetimi Eren Güngör'e ne kadar para ister siz düşünün(örnek)
Zan'ın bonservissiz geLmeside işin cabası :-goz: /Mustafa Sarp ve Leo Francodan sonraki 3. bonservissiz transferimiz.
Herkes sakin oLsun bonservisi veriLerek aLınan transferi yönetim Forvet hattında kuLLanıcak onuda yakında heep beraber görücez zaten :goz:

walla bir fenerli olarak fenere gelmedı en cok ona sevındım hayırlısı olsun gs ye

çok aramışlar mı acaba bizim yöneticiler gökhan zan'ı.neyse yine de hayırlısı olsun

HayırLı oLsun Sacma bir transfer ama =)

LaZiSH yanımda kahroLdu =)

Beşiktaş da o kadar sakatlanan adam Galatasaray a gelince ölür herhalde....

Geçmiş Olsun :D :D

237__wallpaper.jpg

5 numara fena durmamış hani :gulumseCocuk:

Koçum ßenım Ya.. aLLahım Sana Çok Sukur ßu GunLeri ßizede Gösterdiqin İçin.. :hhmanD

ßeyLer DeLi ißoyuda aLın Gerçekten Çok Iyı Oyuncu.. ßonserviside eLinde Harika Oynar Size..SoL Kanatta ArdayLa Uçar Gider.. :hhmanD

YaLnız Dikkatımı Çekti Formada Pazardan aLınan Forma Gißi.. ßana OrjinaL Forma Gißi GeLmedi.. :hhmanD

İlk defa Beşiktaştan diğer büyük bi takıma giden futbolcu için seviniyoeum hatta ve hatta utanmasam göbek atıcam ya da dur atıyım evde kimse yok :):biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

oRtada o kadarda güLünücek bir durum görmüyorum :S
Tek komik oLan bence oyuncunun bonservissiz geLmesi.oynamazsa başarısız oLursa bu onun sorunudur yedek kaLır ihtiyac haLinde oyuna aLınır (Ki bunu kimse istemez bu yüzden daha çok çaLışır).Ama bu formayı geçiren Kazma Servet diye tabir ettiğimiz kişiLik şu anda 8 miLyon euro'ya gaLatasaray taraftarının sevgiLisi oLarak ayrıLıyor :goz:
Görmeden peşin yorumLar yapmak ne derece doğrudur biLmem.
(Oyuncuyu övmüyorum dikkat ! =

tamam benimde beşiktaşlı olarak sevdiğim bi futbolcu değildi ama geçn yıl 4 milyon euroya satmadığımız oyuncuyu bu sezon bedava gönderdik hemde milli futbolcudan bahsediyoruz bu nasıl bi saçmalıktır yaaa bu aralar ben beşiktaşlıyım diyen futbolcuların hiçbirine güvenmiyorum artık ayrıca bu transfer kesinlikle beşiktaşın hatası geçen sezon çok rahat bi avrupa kulübüne 3-4 milyon euroya gönderebilceğimiz bi futbolcuyu hemde inönü stadında arsenalin scoutlarının izlediği bi topçuyu bedava verdik ne diyelim hayırlısı olsun ama bu beşiktaşın başına transferden anlayan bi adam ne zaman geçecek merak ediyorum

Camiamıza hayırLı oLsun.. MiLLi Takım oyuncusu Bu adam Küçümsenecek bir adam değiL.. Her Futbolcu hata yapar sakatLanır.. Sonuçta Defans sToper oynayan bir adam Sakatlıgın en çok oldugu mevkii.. Galatasaray kolay kolay mantıksız transfer yapmaz.. Kovayla para döküp almadık.. En azından Yedek kuLübesinde biLe kaLsa Kazançtır.. Yedek kuLübesi döküLenLer kendi haLLerine güLsün önce :hhmanD

tamam benimde beşiktaşlı olarak sevdiğim bi futbolcu değildi ama geçn yıl 4 milyon euroya satmadığımız oyuncuyu bu sezon bedava gönderdik hemde milli futbolcudan bahsediyoruz bu nasıl bi saçmalıktır yaaa bu aralar ben beşiktaşlıyım diyen futbolcuların hiçbirine güvenmiyorum artık ayrıca bu transfer kesinlikle beşiktaşın hatası geçen sezon çok rahat bi avrupa kulübüne 3-4 milyon euroya gönderebilceğimiz bi futbolcuyu hemde inönü stadında arsenalin scoutlarının izlediği bi topçuyu bedava verdik ne diyelim hayırlısı olsun ama bu beşiktaşın başına transferden anlayan bi adam ne zaman geçecek merak ediyorum

aynen katiliyorum bedavadan verdik

Geri