Gökhan Zan Resmen G.Saray'Da!!! [Tek BaşLık]

bozdemir94

New member
Reaction score
0
Gökhan Zan Galatasaray’da

Kulübümüz milli futbolcu Gökhan Zan ile iki yıllığına anlaşmaya varmıştır. Bu transfer hakkında detaylı bilgiler resmi sitemiz Galatasaray.org'da yayınlanacaktır.

Gökhan Zan Kimdir…

7 Eylül 1981 Hatay doğumlu olan Gökhan Zan, futbola da Hatayspor’da başladı. Gökhan Zan buradaki performansı sonrasında 2000 yılında Çanakkale Dardanelspor’a transfer oldu. Üç sezon Çanakkale Dardanel forması giyen Gökhan Zan, 2003-2004 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu.

İlk sezonunda Beşiktaş’ta sadece dört maçta forma giyen Zan, 2004-2005 sezonunda Beşiktaş tarafında Gaziantepspor'a kiralandı. 2005-2006 sezonu başında ise Beşiktaş'a dönerek tekrar kendine kadroda yer buldu. Son dört sezondur istikrarlı bir şekilde Beşiktaş’ta forma giyen Gökhan Zan, 2007-08 sezonunda 20 lig maçında sahaya çıkarken, geçtiğimiz sezonsa 19 lig maçında görev yaptı.

1,92 metre boyu ile Süper Lig'deki en uzun futbolculardan biri. olan Gökhan Zan, iri ve güçlü fiziği ile öne çıkmaktadır.

İlk kez 2000 yılında Ukrayna ile oynanan özel maçta A Milli Takım kadrosuna davet edilen Gökhan Zan, 45 kez de A Milli Takım forması giydi.

Kaynak:Galatasaray.org
Kaynağa dikkat!
Hayırlı olsun.

:biggrin:biggrin:biggrin:clap:clap

aLLahım ßu Ne GuzeL ßı HAßERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR..........

İbrahim ÜzüLmezıde Fenere Verdik Mİ ßizi TutaßıLene Aşk oLsun.. :hhmanD

HayırLı oLsun ßeyLer Gökhan ZAN [ Cam Adam ] (=

SüpeR SüpeR ulen Tam ben Paylaşacaktım Yayınlamışsınız helal :D İnşallah Hayırlı olur Gökhan Zan İnşallah Servet te Gitmez Ve Milli takımdaki gibi Stoper oynarlar oleeey oleeeey oleeey - ArkadaşlaR Bu adam Milli TakımıN Stoperi En azından Kaliteli 1 isim Galatasaray Yabancı Stoper Alacaktır Olsun Yedek Beklesin ki Kadromuz kaliteli olsun

Haber Doğru, Bugün Saat 18.00 De Resmi İmza AtıLacak...

YerLi AnLamda ÜLkedeki Mevcut StoperLerden SağLam Bir Defans Bedavaya GeLmesi De Cabası...

Camiamıza HayırLı OLsun...

vay be hiç konusu geçmemişti bi anda ortaya cıkan habere bak
gayet iyi bi transfer oldu Gs adına
hayırlı olsun camiamıza

topu görünce karpuz sanan gökhan değil mi bu

servet kaldımı defans saglam 1 de forvet 2 orta saha uefa şampiyonu olur galatasaray

Gökhan Zan Beşiktaş'ta Servet'in Fenerbahçe'de yaptığı gibi hatalar yapmıştır. Doğrudur. Ancak bu hatalarını düzeltebilirse fizik gücüyle Servet'i fazla aratmaz. Bu arada Servet yarın Marsilya'ya imza atıyormuş.

düm düz kalas gibi oyuncu başkanın yıldız anlayışı kayan yıldız sanırım berbat bir transfer inşallah sezon içinde beni haksız çıkartır.

İşte haber dediğin böyle olur. helâl olsun gs ye :)
çok kaliteli bi topçu gerçekten süpersonic
:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

beleş mal baldan tatlıdır:D:D

Zaten öyLe bir oLay varki BizLerde ,
En Sevmediğimz adamLar Transfer ediLse biLe.OnLardan Hemen oLumLu Bi yön ÇıkartabıLıyoruzz = )

NasıL Bir Duyguysa Bu ?

Allah'ım sana şükürler olsun gelecek sezon oynamaya gerek bile yok ŞAMPİYON KESİN BEŞİKTAŞ OLACAK TEKRAR :D :D

Muhteşem bir haber gs adına gerçekten çok sevindim güle güle kullanın :D

davul zurna çaldırcam şerefsizim müthiş müthiş :D

Ben bir BEŞİKTAŞli olarak acikcasi uzuldum , tamam Gokhan pek iyi bir stoper degil biraz da sansiz ama beles verilecek bir oyuncu hic degil simdi isin yoksa bi de stoper ara yonetim gercekten cok kotu en azindan 2 milyon eder bu oyuncu ama beles kaptirdik
Gs da hayirli olsun

Geri