tesekkur sayısı filan onemli değil bence, online süreside onemli değil (acun_karo da fazla bile
) bu ana kadar az online olmus olabilir, güvenilir ve işe yarar biri olması yeterli.
acun_karo ya modluk yakısır
acun_karo ya modluk yakısır
DarK_BlaDe' Alıntı:Mesajlar: 584
Teşekkür Sayısı: 213
84 mesajına 161 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 1 Ay 1 Gün 3 Saat 8 Dakika 3 Saniye
Online suren herseyi acıklıo dostum hayırlısı olsun +1
arkadaşım mod arkadaş bi yorum yapmış sen istersen kendı yorumunu yap bu 1KooZ_BurCu' Alıntı:Dark_Blade Sence Birisi Mod Seçilirken online süresine mi bakılmalı![]()
bence arkadaşın sadece online süresi değil o bölümdeki paylaşımları önemlidir benden +1903 hayırlısı olsun
J@CK@L' Alıntı:arkadaşım mod arkadaş bi yorum yapmış sen istersen kendı yorumunu yap bu 1
2. si ise onlıne suresı ve paylaşım eşit değerdedir.
edit:acun dostum sende 2,şer 2şer teşekkür etmişsin.bunu bilerek yapmıyorsun umarım.
DarK_BlaDe' Alıntı:Mesajlar: 584
Teşekkür Sayısı: 213
84 mesajına 161 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 1 Ay 1 Gün 3 Saat 8 Dakika 3 Saniye
Online suren herseyi acıklıo dostum hayırlısı olsun +1
J@CK@L' Alıntı:arkadaşım mod arkadaş bi yorum yapmış sen istersen kendı yorumunu yap bu 1
2. si ise onlıne suresı ve paylaşım eşit değerdedir.
edit:acun dostum sende 2,şer 2şer teşekkür etmişsin.bunu bilerek yapmıyorsun umarım.
hayyam' Alıntı:seni destekliyorum hayırlı olsun +1
SevencLoves' Alıntı:Acun_Karo Hackhell açıldığından beri Burada bizlerle birliktesin..
Tek diyebileceğim güncel bölüm paylaşıma dayalı bir bölüm değil sadece kontrol altına alınması gereken bir bölüm online sürene bakıyorum gayet iyi şu anda Güncelde iki tane mod bulunmakta ama biri chamfer Yani smod ..O yüzden o bölümün bir üçüncü mod olabilir ve üstesinden kalkabileceğini düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun +1