GÜncele Mod Olmak İstİyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tesekkur sayısı filan onemli değil bence, online süreside onemli değil (acun_karo da fazla bile :p ) bu ana kadar az online olmus olabilir, güvenilir ve işe yarar biri olması yeterli.
acun_karo ya modluk yakısır ;)

DarK_BlaDe' Alıntı:
Teşekkür Sayısı: 213
84 mesajına 161 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 1 Ay 1 Gün 3 Saat 8 Dakika 3 Saniye

Online suren herseyi acıklıo dostum hayırlısı olsun +1

Dark_Blade Sence Birisi Mod Seçilirken online süresine mi bakılmalı:eek:

bence arkadaşın sadece online süresi değil o bölümdeki paylaşımları önemlidir benden +1903 hayırlısı olsun

walla dostum ne diyim ... onliNe suresıne bakılırsa (yani bu önemliyse) s.mod bıle olabılırsın... bence bıraz ılgılenmek gerekır ılgılenıom dersen o ayRı tabi ama benım bıle daha cok mesajım war o baslıkta...

KooZ_BurCu' Alıntı:
Dark_Blade Sence Birisi Mod Seçilirken online süresine mi bakılmalı:eek:

bence arkadaşın sadece online süresi değil o bölümdeki paylaşımları önemlidir benden +1903 hayırlısı olsun
arkadaşım mod arkadaş bi yorum yapmış sen istersen kendı yorumunu yap bu 1
2. si ise onlıne suresı ve paylaşım eşit değerdedir.

inan dostum ben bu lafları duymak icin neleri vermezdim ama benimki olmadı :)
ama senin durumun ortada bendede kıdemlisin allah yolunu acık etsin bende +1
ama su yondende bak canım kardesim modluk nedendir uyelemize daha ii paylasımlar vermek icin bu sadece paylasımı vermek icin degil paylasımları kontrol etmek icinde onemli bence o bolum degilde mod olmaya daha bir kac bolumumuz var onlarda olman daha ii olur diye dusunuyorum....! :)

J@CK@L' Alıntı:

edit:acun dostum sende 2,şer 2şer teşekkür etmişsin.bunu bilerek yapmıyorsun umarım.

Bende kendi yorumumu yapayım
1.sitede çoğu kişinin online süresi var ama paylaşımı yok yani sana göre online süresine bakılıp onlarda mod olmak isterlerse olumlu karşılanır
2. ben dark_blade i eleştirmem onun yorumuna bende +1 veririm ama arkadaşımız o bölümü istiyorsa bence çoktan hak etmiştir diyorum...

ben pek aktif olamıyorum pek değil hiç zaten görevi bırakmak istiyorum artık siteye girdiğimde konu açmaya vaktim olmuyor anca konulara cevap yazamıyorum ne diyim umarım istediği olur

DarK_BlaDe' Alıntı:
Teşekkür Sayısı: 213
84 mesajına 161 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 1 Ay 1 Gün 3 Saat 8 Dakika 3 Saniye

Online suren herseyi acıklıo dostum hayırlısı olsun +1

arkadaş çok doğru söylüyor +1 tabi gerekliyse...

bence sadece online süren bile yeterli,hayırlısı olsun +1

J@CK@L' Alıntı:

edit:acun dostum sende 2,şer 2şer teşekkür etmişsin.bunu bilerek yapmıyorsun umarım.

Bende kendi yorumumu yapayım
1.sitede çoğu kişinin online süresi var ama paylaşımı yok yani sana göre online süresine bakılıp onlarda mod olmak isterlerse olumlu karşılanır
2. ben dark_blade i eleştirmem onun yorumuna bende +1 veririm ama arkadaşımız o bölümü istiyorsa bence çoktan hak etmiştir diyorum...

bence ihtiyaç varsa olabilirsin ama bilmiorum bence ihtiyaç yoq. . .varsa +1

SevencLoves' Alıntı:
Acun_Karo Hackhell açıldığından beri Burada bizlerle birliktesin..
Tek diyebileceğim güncel bölüm paylaşıma dayalı bir bölüm değil sadece kontrol altına alınması gereken bir bölüm online sürene bakıyorum gayet iyi şu anda Güncelde iki tane mod bulunmakta ama biri chamfer Yani smod ..O yüzden o bölümün bir üçüncü mod olabilir ve üstesinden kalkabileceğini düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun +1

ben bu konuda ortime katılıyorum. şuanda .carnagein modluğuda kendi isteği üzerine alındı.ve bende smod olduğumdan bi çok alana el atmam gerekiyor. ve ortiminde dediği gibi o bölümü kontrol altında tutmalısın.

özellikle günü geçen konuları kilitlemen ve özellikle diğer üyelerle tartışmalara girmemen ve gerektiği yerde müdahale etmen gerekli...

bunları başaracağına inanıyorum.

hakkında ve hackhell için hayırlısı olsun...

evet cornage alındığına göre kesin bi mod a ihtiyaç var

hayırlısı olsun +...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri