GÜncele Mod Olmak İstİyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acun_karo

Banned
Reaction score
0
Sevgili arkadaşlar..

Hackelllin acıldıgı ilk günden beridir bu forumdayım.Pek çok alanda paylaşımlar

yaptım iyi yada kötü.Öneceleri aklımda mod luk gibi bir düşünce olmadıgı için tek

bir alana yönelmedigim bir gerçek ama o alandada paylaşımlarım oldu.Ama artık

hem büyüyen hackhell için hemde kendi kişisel gelişimim için Güncel bölümüne mod

adayı olmaya karar verdim.Eger sizlerde bu konuda bana destek verirseniz hep

beraber çok güzel şeyler yapacagımıza inanıyorum.

bana destek veren vermeyen herkese şimdiden teşekkür ediyorum

o bölümü mod ihtiyacı varmı bilmem varsa olabilir bence +1

aslında sevencloves in dedi mantıklı geldi chamfer smod cornagenin yanına biri lazım gibi..:)

Acun_Karo Hackhell açıldığından beri Burada bizlerle birliktesin..
Tek diyebileceğim güncel bölüm paylaşıma dayalı bir bölüm değil sadece kontrol altına alınması gereken bir bölüm online sürene bakıyorum gayet iyi şu anda Güncelde iki tane mod bulunmakta ama biri chamfer Yani smod ..O yüzden o bölümün bir üçüncü mod olabilir ve üstesinden kalkabileceğini düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun +1

bence hakeden başka birileride var acun karo için erken diorum
-1

Acun benden +1
umarım istediğin yere gelirsin...

Paylaşım yapıcağına inandığımdann +++

Hadi hayırlısı :)

BEncede o bolume Mod gereksız..
Baska Kısılerde var..Daha erken ModLuq ıCn -1

MoDLuq ModLuq TuTTuRuLMu$h GiDiyo Va££a...

oLSun +

denenmeden karar verilemez: farkını farkettir, destekliyorum seni.....

bence dostum orada iki kişi var 3. kişiye gerek yok eger varsa neden olmasın ki +1234567890

KiZiLaKReP' Alıntı:
o bölümü isteyen 2 kişi daha var -1

Burada Hackhell de hak eden görev alır isterse 10 kişi istesin önemli olan istemek değil Buraya emek vermek Ve buraya sadık olmaktır

KiZiLaKReP' Alıntı:
o bölümü isteyen 2 kişi daha var -1

Bunu diyen sen SevenCloves in Mesajına tşk eden yine sen :)) Karmaşık duygular içindesin sanırım kanka :mad:

SevencLoves' Alıntı:
Burada Hackhell de hak eden görev alır isterse 10 kişi istesin önemli olan istemek değil Buraya emek vermek Ve buraya sadık olmaktır

ArKadaşın Mod oLmasına şu an erken diyemem ama zamanıda değil henüz mesaj ve tşk sayısı oldukça az forumda uzun sure kaldıgı beLLı ama bu zamanda tşkLeri daha fazla oLması gerekır dıye dusunuyorum Üzgünüm dostum -1

Teşekkür Sayısı: 222

--------------------------------------------------------------------------------
84 mesajına 161 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 1 Ay 1 Gün 10 Saat 14 Dakika 3 Saniye

1. Bir Moda Yakışacak Kadar Teşekkür Yok -1
2. Mod Alınması Bence Gereksiz Bir Bölüm
çünkü user olarak mod gibi çoğu şey yabılabilir bi iki konu kitlemek taşımak dışında -1
3. Daha ewelden bekleyenler fln önemli deil hakeden ve çabuk olan her zaman kazanır +1

Sonuçta -1 ;)

bendendende sana artı bır +100000000 zaten onlıyen zamanın ele verıyo hayırlı oldun

o bölüme c/p den başka paylaşım yapılmaz.zaten 2 mod varmış.nasıl adult hıkayeler modsuz kendını götürebiliyor.bence bu bolumde 1 modlada olsa kendinı götürür.
-1

Kızılakrep bende - 1 desem acaba banada teşekkür edermisin :) Galiba o bölüm hakkında planlarınız vaer hayırlı olsun diyeyim ben sana :)
Ama ben genede +1 diyeyim sen beni kırma tamam mı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri