fyonb kırmızı koltukta =)

kuzen hayatında hıc unutamam dedıgın ıcımdekı seylerı durduramam dedıgın dunya dursa bıle unutmaya ıhtımal vermıyorum dedıgın ve aklına geldıgınde içini sızlatan ayaklarının baglarının cozulmesıne sebep olan ve bogazında dugumlenen bagırmak ısteyıp bagıramadıgın sozcuklerın anlamsız gozyaslarının kıfayetsız oldugu,günlerin anlamsız saatlerın yasanmaya deger olmadıgı,hayatın bos ve bı okadarda yasanmaya deger olmadıgı anlar ve butun bunlara sebep gordugun bırı oldumu?

diğer soru

kendını yalnızlıgaa mahkum ettıgın ve ölüm karsısında bıle acız kaldıgın kalbinin gercekten yorgun olduğu..ıntıhar etmeyı bıle goze aldıgın ama yapadıgın zamanlar yasadınmı?

dıger bır soru

dusunkı bı kosudasın ve bu kosunun sonunda senı dunyalar kadar seven ve senınde ona delılercesıne sırılsıklam asık oldugun ve hayatındakı yasama amacın olarak gordugun bı kız var..ve 100 km durmaksızın kosmak zorundasın..99 km 9999 metre kostun artık ona ulasman ıcın sadece bı adım kaldı..o adımı atmaya dermanın olmadıgı ve atmadıgın zaman dakika an gün vs oldumu?

son sorum =)

delikanlı pokemon toptan çıkarmı çıkmazmı?

ilk olarak bu yorumlar ıgördügümden beri krize girdim süperdinz :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

sorularım ise sunlar ;

cs sürekli pcde acık mı günde ortalama kaç saat oynuyorsun csyi ?

cs oynamasam hayatımda arkadaslarımdan baska sunlar deişirdi dediklerin var mı varsa neler ?

sevgiler saygılar (=

günde en azından 6 saat kadar oynuyorumdur cs yi...
özeLLikLe cs maçLarı için saat 23.30 da servera girip gün aydınLandığında çıktığımı çok biLirim saoLsun bizim kLandaki arkadaşLarda manyakLık konusunda benimLe yarışır vaziyetteLer...

sanırım daha fazLa aşk acısı çekerdim cs bunu minimumda tutmayı başardı =)

Nevizadedeki ßira FiyatLarını NasıL ßuLuyorsun..?

en az 4 ytL den başLayan fiyatLar rekor denemeLerini bariz şekiLde etkiLemekte cumartesi geceLeri parayı bayıLmaya razı oLmanıza rağmen tırım tırıs yer aramanız ve buLamamanız paranızLa reziL oLmanız falan =)

kuzen hayatında hıc unutamam dedıgın ıcımdekı seylerı durduramam dedıgın dunya dursa bıle unutmaya ıhtımal vermıyorum dedıgın ve aklına geldıgınde içini sızlatan ayaklarının baglarının cozulmesıne sebep olan ve bogazında dugumlenen bagırmak ısteyıp bagıramadıgın sozcuklerın anlamsız gozyaslarının kıfayetsız oldugu,günlerin anlamsız saatlerın yasanmaya deger olmadıgı,hayatın bos ve bı okadarda yasanmaya deger olmadıgı anlar ve butun bunlara sebep gordugun bırı oldumu?

diğer soru

kendını yalnızlıgaa mahkum ettıgın ve ölüm karsısında bıle acız kaldıgın kalbinin gercekten yorgun olduğu..ıntıhar etmeyı bıle goze aldıgın ama yapadıgın zamanlar yasadınmı?

dıger bır soru

dusunkı bı kosudasın ve bu kosunun sonunda senı dunyalar kadar seven ve senınde ona delılercesıne sırılsıklam asık oldugun ve hayatındakı yasama amacın olarak gordugun bı kız var..ve 100 km durmaksızın kosmak zorundasın..99 km 9999 metre kostun artık ona ulasman ıcın sadece bı adım kaldı..o adımı atmaya dermanın olmadıgı ve atmadıgın zaman dakika an gün vs oldumu?

son sorum =)

delikanlı pokemon toptan çıkarmı çıkmazmı?

kuzen biraz daha yazsaymışsın sezonLuk diziye senaryo çıkarmış sende ki bu yeteneği değerLendirmek Lazım =)

evet kuzen oyLe biri oLdu iLk sorunun cevabı ve haLen etkisi devam etmekte...

geçen sene temmuz ayından itibaren 2 ay boyunca bahsettiğin duyguLar içerisindeydim kuzen...

bahsettiğin yarışta ise asLa dermansız kaLmadım kuzen hatta her seferinde rekorumu geLiştirdim fakat ne acıdır ki o yarışın sonun "kazık" oLduğunu biLmeden hırpaLamışım kendimi...

devir değişti kuzen artık yuvarLak şeyLer daha kıymetLi =)

Laa yok 35 lük 3.5 ytl nevizadede 70 lik ise 7 ytl :D Vera ya git benim selamımı söle :D

neden sana cs soruları soruyolar engin bilgilerinden caktırmadan faydalanmak istiolar galiba sen o engin bilgileri bana ver ben o bilgileri satarım :sigara:

neden sana cs soruları soruyolar engin bilgilerinden caktırmadan faydalanmak istiolar galiba sen o engin bilgileri bana ver ben o bilgileri satarım :sigara:

ben zaten o biLgiLere senden uLaşıyorum şimdi niye benim kaynağımı aşikar eyLedin =)

kuzen beni az çok tanırsın csde hep pusarak oynarım ama tabi ct ken bu içime dert oluyor bu yaptıgım günah mı ayıp mı bi yardım et beni bu dertten kurtar=)

Geri