vay be kuzen demek 117 kg saatte 10 km hıza ulaşabiliyo
kuzen;senin için hep "şöyle böyle" diye yorumlar yapıldı ama ben hiçbirine inanmayıp,daima senin "arkanda oldum"..
yeri geldi seni "öyle" bile kabul edip sevebileceğimi söyledim..
ne demek istersin bu konu hakkında :sigara:
Sevgili arkadaşım benim sorum forumla ilgili tanışman nasıl oldu nasıl bu kadar kısa sürede bu kadar yukarı çıkabildin hiç zorluklarala karşılaştın mı ? ben senden daha önce üye olmuşum bir sana bir bana bak
Sevgili arkadaşım benim sorum forumla ilgili tanışman nasıl oldu nasıl bu kadar kısa sürede bu kadar yukarı çıkabildin hiç zorluklarala karşılaştın mı ? ben senden daha önce üye olmuşum bir sana bir bana bak
Kuzen sen neden bu kadar mükemmel bi arkadaşsın yaa
öncelikle koltuk rahat mı hacı yatmaz ? bize cwpları yuwarlana yuwarlana mı weriosun :sigara:
hayatında asla yapmam dediğin we yaptığın birşey war mı ? warsa nie yapmam dedin, nie yaptın :sigara:
tabi kuzen hep ben hep ben nereye kadar,bi sen bi ben,bi sen bi ben,arada ikimiz birden refiğe.. destek olmalıyız..
ayrıca verdiğin bu takdire şayan bilgiler için teşekkür ederz kuzen..:sigara:
birde benim soruma niye teşekkür edilmedi kuzen,çok kalbimi kırdın
kuzen benim sorum özel olucak msndeki avatarında gitar calan adamlar oluyo genelde sen çalıyomusun çalıyosan kaç yıldır calıyosun iyi çalıyormusun ben yeni basladım bana yardım edebilirmisin
ve son olarak cs sorusu olmadan olmaz cfg kullanmak caizmi bu çok öenmli benim için...=)
cs de d2 de neden geneLde A bomba yerınde awp yLe duruosun =)
hacı Osman, sen aslında yoğmusun, warsan nerdesin, sen bizim kendi kafamızda yarattığımız bi hayal kahramanımısın, kimsin sen :sigara:
uyu: die bi smiley varmış cok seviomuşsun die duydum nedenini cok merak ediom :sigara:
Fуσηв;3253451' Alıntı:evet müdür iki ters bi düz takLa atıyorum arada yarım saLto iki burguLu
dehşet bir rahatLık =)
Fуσηв;3253599' Alıntı:evet müdür ben asLında boranın kodLadığı bi botum...
daha sonra cs ye uyarLadı beni 10 Luk bot oLarak..
hatta bi de gonşu versiyonu var...
ara tara tırım tırıs koduyLa yazıLmış :sigara:
öncelikle koltuk rahat mı hacı yatmaz ? bize cwpları yuwarlana yuwarlana mı weriosun :sigara: