fyonb kırmızı koltukta =)

vay be kuzen demek 117 kg saatte 10 km hıza ulaşabiliyo :p

kuzen;senin için hep "şöyle böyle" diye yorumlar yapıldı ama ben hiçbirine inanmayıp,daima senin "arkanda oldum"..
yeri geldi seni "öyle" bile kabul edip sevebileceğimi söyledim..
ne demek istersin bu konu hakkında :sigara:

kuzen;senin için hep "şöyle böyle" diye yorumlar yapıldı ama ben hiçbirine inanmayıp,daima senin "arkanda oldum"..
yeri geldi seni "öyle" bile kabul edip sevebileceğimi söyledim..
ne demek istersin bu konu hakkında :sigara:

ben de her zaman senin arkandanım kuzen...
senin içindeki o uysaL o çıt kırıLdım o sınır tanımaz o kuraL dinLemez o marjinaL yapıyı biLmeyen yoktur kuzen eksik oLma =)

Sevgili arkadaşım benim sorum forumla ilgili tanışman nasıl oldu nasıl bu kadar kısa sürede bu kadar yukarı çıkabildin hiç zorluklarala karşılaştın mı ? ben senden daha önce üye olmuşum bir sana bir bana bak

tabi kuzen hep ben hep ben nereye kadar,bi sen bi ben,bi sen bi ben,arada ikimiz birden refiğe.. destek olmalıyız..
ayrıca verdiğin bu takdire şayan bilgiler için teşekkür ederz kuzen..:sigara:

birde benim soruma niye teşekkür edilmedi kuzen,çok kalbimi kırdın :(

Sevgili arkadaşım benim sorum forumla ilgili tanışman nasıl oldu nasıl bu kadar kısa sürede bu kadar yukarı çıkabildin hiç zorluklarala karşılaştın mı ? ben senden daha önce üye olmuşum bir sana bir bana bak

Ciddi bi soru seninki olmuş tbr kardeş :clap

forumLa tanışmam şöyLe oLdu..
bir program ararken ana sayfada cs rekLamını gördüm..
cs uzun süredir oynamıyordum...

2-3 gün program aramak maksadıyLa foruma her girişte o rekLam sürekLi gözüme batıyordu
geL geL yapıyordu =)

serverLarın açıLdığını duyuran bi rekLamdı hatta pc de cs dahi yoktu rekLama bakarken hemen aLtında cs kuruLumu için sevgiLi adminimiz dark'ın upLoadLarını gördüm..
eğer o downLoad LinkLeri orada oLmasaydı kati suretLe buLaşmayacaktım =)

cs yi indirdim kurdum serverda takıLmaya başLadım sonra zamanın cs den sorumLu bakanı bim bana cLan tekLifinde buLundu o zamanLar hackheLL in 3 kLanı buLunuyordu 3.kLana aLındım...oradan sayın chamur beyin kaptanı oLduğu ikinci kLana çağrıLdım...
daha sonra cs böLümünde modLuğa kabuL ediLdim...

o gün bugündür de hh de faaLiyet göstermekteyim =)

Kuzen sen neden bu kadar mükemmel bi arkadaşsın yaa :D

öncelikle koltuk rahat mı hacı yatmaz ? bize cwpları yuwarlana yuwarlana mı weriosun :sigara:

hayatında asla yapmam dediğin we yaptığın birşey war mı ? warsa nie yapmam dedin, nie yaptın :sigara:

Kuzen sen neden bu kadar mükemmel bi arkadaşsın yaa :D

kuzen iLLa taş atacan demi =)
ama at kuzen senin attığın yerde güL biter =)

öncelikle koltuk rahat mı hacı yatmaz ? bize cwpları yuwarlana yuwarlana mı weriosun :sigara:

hayatında asla yapmam dediğin we yaptığın birşey war mı ? warsa nie yapmam dedin, nie yaptın :sigara:

evet müdür çok rahat teşekkür ederim ama o köşe takımında gözüm kaLdı haLa
bi para denkLeştiremedik...
evet müdür iki ters bi düz takLa atıyorum arada yarım saLto iki burguLu
dehşet bir rahatLık =)

hayatımda asLa yapmam dediğim tek şey karşı cinse bağLanmam demiştim ve bağLandım sonra neden bağLanmam diye onca zaman ısrar ettiğimi anLadım yeniden bağLanmam diye karar kıLdım =)

aşık oLmanın sonucunda ruhsaL sıkıntıLar oLacağını tahmin ediyordum o yüzden yapmam diyordum...
neden yaptığıma geLince karşınıza bir meLek çıkıyor ama siz onun şeytan oLan meLek oLduğunu anLayamıyorsunuz...

tabi kuzen hep ben hep ben nereye kadar,bi sen bi ben,bi sen bi ben,arada ikimiz birden refiğe.. destek olmalıyız..
ayrıca verdiğin bu takdire şayan bilgiler için teşekkür ederz kuzen..:sigara:

birde benim soruma niye teşekkür edilmedi kuzen,çok kalbimi kırdın :(

arkadaşım bizim de bi kapasitemiz var dimi? ne o 117 kiloyla baş ediyom da sen mi çıktın bi de başımıza :D
ayrıca ben ne zaman size.. ? :D

kuzen benim sorum özel olucak msndeki avatarında gitar calan adamlar oluyo genelde sen çalıyomusun çalıyosan kaç yıldır calıyosun iyi çalıyormusun ben yeni basladım bana yardım edebilirmisin

ve son olarak cs sorusu olmadan olmaz cfg kullanmak caizmi bu çok öenmli benim için...=)

kuzen benim sorum özel olucak msndeki avatarında gitar calan adamlar oluyo genelde sen çalıyomusun çalıyosan kaç yıldır calıyosun iyi çalıyormusun ben yeni basladım bana yardım edebilirmisin

ve son olarak cs sorusu olmadan olmaz cfg kullanmak caizmi bu çok öenmli benim için...=)

yok kuzen
gitar çaLıyorum denmez zamanında bateri çaLmışLığım vardı...okuLda arkadaşLarın bass ve eLektroLarıyLa sadece tıngırdatmışLığım var onun haricinde çaLıyorum diyemem yardım istiyorsan bizim uur a (prowL) yanaş kuzen...

cfg kuLLanmak caiz deiLdir çünkü oLur da kazayLa bi turnuvaya faLan girersen cfg siz oynama zorunda kaLacaksın o zaman da ortada kakaLak gibi kaLırsın yani her şekiLde defuLt a aLışmak Lazım..
ama cs serverda adminsin bir ton komut var her seferinde konsoL kasıLmıyor tabi bazı komutLarı cfg içine atıp tek tuşLa kuLLanmak daha seri ve pratik oLuyor...

örneğin

bind "p" "amx_csay GoReV" gibi =)

hacı Osman, sen aslında yoğmusun, warsan nerdesin, sen bizim kendi kafamızda yarattığımız bi hayal kahramanımısın, kimsin sen :sigara:

cs de d2 de neden geneLde A bomba yerınde awp yLe duruosun =)

müsrifLiği fazLa sevmem kuzen ondan awm ideaLdir =)
az kurşun çok iş =)

hacı Osman, sen aslında yoğmusun, warsan nerdesin, sen bizim kendi kafamızda yarattığımız bi hayal kahramanımısın, kimsin sen :sigara:

evet müdür ben asLında boranın kodLadığı bi botum...
daha sonra cs ye uyarLadı beni 10 Luk bot oLarak..
hatta bi de gonşu versiyonu var...
ara tara tırım tırıs koduyLa yazıLmış :sigara:

uyu: die bi smiley varmış cok seviomuşsun die duydum nedenini cok merak ediom :sigara:

uyu: die bi smiley varmış cok seviomuşsun die duydum nedenini cok merak ediom :sigara:

evet öyLe bir hatıram var saoLsun bir arkadaşım ne kadar çok hoşLandığımı haz ettiğimi biLdiği için hergün sıkıLmadan usanmadan msn den gönderir o smileyi...

o smiLeyi yapan msn e veren ve dağıLmasını sağLayan yardım ve yatakLıkta buLunan herkese tşk ü bir borç biLirim...

ayrıca konuya oLan merakınız ve özeniniz için sizi bir kez daha tebrik ederim...

Fуσηв;3253451' Alıntı:
evet müdür iki ters bi düz takLa atıyorum arada yarım saLto iki burguLu
dehşet bir rahatLık =)

Fуσηв;3253599' Alıntı:
evet müdür ben asLında boranın kodLadığı bi botum...
daha sonra cs ye uyarLadı beni 10 Luk bot oLarak..
hatta bi de gonşu versiyonu var...
ara tara tırım tırıs koduyLa yazıLmış :sigara:

ilk olarak bu yorumlar ıgördügümden beri krize girdim süperdinz :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

sorularım ise sunlar ;

cs sürekli pcde acık mı günde ortalama kaç saat oynuyorsun csyi ?

cs oynamasam hayatımda arkadaslarımdan baska sunlar deişirdi dediklerin var mı varsa neler ?

sevgiler saygılar (=

Geri