fyonb kırmızı koltukta =)

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
el1m5y.jpg

evet kırmızı koltuk sırası cs ustamız ( ben yetiştirdim kendisini minnet borcu wardır bana ) fyonb namı diğer hacı yatmazda :sigara:

gelsin sorular lütfen :sigara:

edit: hacı cüssene göre bi koltuk istedin ama bulamadım ben, oturma gurubu getirdim sana yat yuwarlan dilediğin gibi :sigara:

Csye baslama tarihin ?
En cok sevdigin silah ?
En cok sevdigin map ?

Bana cs ile ilgili herşeyi öğretir misin osman abi :sigara: :melek

önceLikLe beni kırmadığı ve bana uygun koLtuk takımını bana sunduğu için kendisine şükranLarımı sunarım..ama bunun corner oLanı yok muydu..neyse

Csye baslama tarihin ?
En cok sevdigin silah ?
En cok sevdigin map ?

1999 dan beri cs iLe tanışıkLığımız buLunmakta erce =)
en sevdiğim siLah ak47 ruLLaz =)
en sevdiğim map de hmm bak bu zor soru ama inferno,nuke,d2 sıraLamasını yapabiLirim sanırım =)

kuzen ilk olarak kaç yıldır cs neden cs nasıl cs
cs olmazsa nolurdu
:sigara:

koltukta oturan kuzen olunca sorular cs ağırlıklı oluyor mecburen =)

9 senedir cs kuzen , dediLer bi oyun var turnuvası var para veriyorLar dedim başLayaLım ondan yani cs =)
cs oLmasa ne oLurdu sanırım hayatımda tanıdığım insanLar 3te2 oranında daha az oLurdu =)

benim 2 sorum olacak;

birincisi cs ile alakalı bana karşı bi kıskançlığın war mı ? çünkü çoğu zaman böyle hissediorum, maçlara falan gelmemem için elinden geleni yapıosun fakat bilmeni isterim ki güneş balçıkla sıwanmaz hacı osman :sigara:

ikinci sorum hacılığın nereden gelio bu engin bilgi, bu engin tecrübe we muhteremliğinin kaynağı nedir ? bizi aydınlatırsan sewinirim hacı yatmaz :sigara:

sorularımı huzurunuza saygılarımla arz ederim :sigara:

benim 2 sorum olacak;

birincisi cs ile alakalı bana karşı bi kıskançlığın war mı ? çünkü çoğu zaman böyle hissediorum, maçlara falan gelmemem için elinden geleni yapıosun fakat bilmeni isterim ki güneş balçıkla sıwanmaz hacı osman :sigara:

ikinci sorum hacılığın nereden gelio bu engin bilgi, bu engin tecrübe we muhteremliğinin kaynağı nedir ? bizi aydınlatırsan sewinirim hacı yatmaz :sigara:

sorularımı huzurunuza saygılarımla arz ederim :sigara:

est hocam bize iLk öğrettiğiniz şey seyisLerinize saygıda kusur etmeyin oLmuştur..
her zaman onu biLir onu uyguLarım...maç konusuna geLince sizin maçLara geLmeniz durumunda biz kendimizi geLiştiremiyoruz siLah aLana kadar siz tk yapmış oLuyorsunuz...
ayrıca maç atacak takım buLamıyoruz karşımızda herkes ana infa diyip serverda tüneL kazıp kaçıyorLar..

hacıLık ise şöyLe oLuyor...vaLide beni hacı oğLum diye severdi hep..bizde hacıLık babadan oğuLa geçiyor...büyük büyük dedem erba hacısıydı...oradan yani müdür...

Bana cs ile ilgili herşeyi öğretir misin osman abi :sigara: :melek

oyunun kiLidi şudur..
armorsuz dg çekme gerisi kendiLiğinden geLir zaten =)

Fуσηв;3252939' Alıntı:
est hocam bize iLk öğrettiğiniz şey seyisLerinize saygıda kusur etmeyin oLmuştur..
her zaman onu biLir onu uyguLarım...maç konusuna geLince sizin maçLara geLmeniz durumunda biz kendimizi geLiştiremiyoruz siLah aLana kadar siz tk yapmış oLuyorsunuz...
ayrıca maç atacak takım buLamıyoruz karşımızda herkes ana infa diyip serverda tüneL kazıp kaçıyorLar..

hacıLık ise şöyLe oLuyor...vaLide beni hacı oğLum diye severdi hep..bizde hacıLık babadan oğuLa geçiyor...büyük büyük dedem erba hacısıydı...oradan yani müdür...

madam tusoda sonradan mumya müzesi açmış die duydum, seni dergahında yetiştiren oydu sanırım, bu fikri ona sen mi werdin peki :sigara:

osmoş cum öncelikle sevgiler saygılar :melek

soruma geliorum.. ist. hh buluşması yaptığımız zaman metroya binecekken bana jeton almıştın. helal ettinmi ..? yoksaaa "ulan buluşmaya geldik kıza bide jeton aldık" mı dedin :sigara: içinde kaldımı.. kaldıysa buraya dök.. yani söle maksadında şeettiydim :sigara:

madam tusoda sonradan mumya müzesi açmış die duydum, seni dergahında yetiştiren oydu sanırım, bu fikri ona sen mi werdin peki :sigara:

bu gerçeğin bi gün ortaya çıkacağını biLiyordum...mürit oLarak işe girmiş daha sonra kendisini aşmıştır bu zat-ı muhterem...özeLLikLe hobi kursLarında aLdığı baL mumu iLe iLgiLi sertifikadan sonra fransadan tekLif aLmıştır kendisi..iLk başta iki göz oda oLan bu müze şimdiLerde devasa boyutLara uLaşmıştır..açıLışını da bizzat ben yapmıştım...

osmoş cum öncelikle sevgiler saygılar :melek

soruma geliorum.. ist. hh buluşması yaptığımız zaman metroya binecekken bana jeton almıştın. helal ettinmi ..? yoksaaa "ulan buluşmaya geldik kıza bide jeton aldık" mı dedin :sigara: içinde kaldımı.. kaldıysa buraya dök.. yani söle maksadında şeettiydim :sigara:

saygıLar sevgiLer bizden emine hatun...
deme ya ben o zaman jeton mu aLmıştım...bu nasıL bi gafLet ve deLaLettir ya..
hmm şimdi hesapLarsak mart,nisan,mayıs,haziran,temmuz 5 ayLık bi süre günLük %33.3 Lük biLeşik faizden baya bi borçLusun bana...metronun bir kısmını üzerime yaptırırsan ödeşiriz sanırım =)

efenim öncelikle koltuklarınız hayırlı olsun der güle güle oturun die ii dilek sunarım
sıkı bir cs fanatiği olduğunuzu duydum
benim aynı konuda 3 farklı sorum olacak

1 cs ile nasıl tanıştın
2 en çok hangi parçalarını seversin
3 üzerinde olumlu yada olumsuz etki bıraktımı :sigara:

Fуσηв;3253005' Alıntı:
saygıLar sevgiLer bizden emine hatun...
deme ya ben o zaman jeton mu aLmıştım...bu nasıL bi gafLet ve deLaLettir ya..
hmm şimdi hesapLarsak mart,nisan,mayıs,haziran,temmuz 5 ayLık bi süre günLük %33.3 Lük biLeşik faizden baya bi borçLusun bana...metronun bir kısmını üzerime yaptırırsan ödeşiriz sanırım =)

ayıpsın ciğerim :sigara:

ciğerim ne ya :S ay ben yatayım saçmalamaya başladım :vur

Kuzen demek 1999 :)
Bende aynı tarihte tanıştım fakat o zaman 1.6 falan nerdeee :_D Online nerdee Kafede oynardık yaklasık 4-5 sene vazgecılmezım olmustu oyun sonra bıraktım gecen 5 ay once yeniden HackHeLL e başladım.Bu arada cevaplar içim tşk kuzen :)

Terör mü counter mı dai?

haritasına göre değişmekte tabi..t Lerin ve ctLerin avantajLı oLdukLarı haritaLar oLabiLiyor...
örneğin d2 de iseniz t oLmanız daha mantıkLı
ama infernodaysanız ct oLmayı tercih ediniz =)
ama geneLLeme dersen ct yi daha fazLa kuLLanırım pubLic serverLarda.

ĦĄЯĄMÍ;3253029' Alıntı:
efenim öncelikle koltuklarınız hayırlı olsun der güle güle oturun die ii dilek sunarım
sıkı bir cs fanatiği olduğunuzu duydum
benim aynı konuda 3 farklı sorum olacak

1 cs ile nasıl tanıştın
2 en çok hangi parçalarını seversin
3 üzerinde olumlu yada olumsuz etki bıraktımı :sigara:

cs haLf Life tabanLı bir oyun oLduğu için önceLeri deathmacth takıLırdık..
daha sonra tabi inanıLmaz bir şekiLde bu oyun yayıLmaya başLadı ve çok ciddi şekiLde turnuvaLar dönmeye başLadı...
zamanında çok kafe köşe oLmuştur bu turnuvaLar sayesinde...
okuLu asar turnuvaLara kaçardık =)

oLumLu ya da oLumsuz etkisine geLince en oLumsuzu oLarak sabahın köründe kafenin açıLmasını bekLediğimiz zamanLar oLmuştur...
oLumLu yönü ise özeLLikLe onLine oLarak bu işin gerçekten muhabbeti ve ortamı çok farkLıdır dostLuk anLamında çok şey katmıştır bana...

Fуσηв;3253095' Alıntı:
cs haLf Life tabanLı bir oyun oLduğu için önceLeri deathmacth takıLırdık..
daha sonra tabi inanıLmaz bir şekiLde bu oyun yayıLmaya başLadı ve çok ciddi şekiLde turnuvaLar dönmeye başLadı...
zamanında çok kafe köşe oLmuştur bu turnuvaLar sayesinde...
okuLu asar turnuvaLara kaçardık =)

oLumLu ya da oLumsuz etkisine geLince en oLumsuzu oLarak sabahın köründe kafenin açıLmasını bekLediğimiz zamanLar oLmuştur...
oLumLu yönü ise özeLLikLe onLine oLarak bu işin gerçekten muhabbeti ve ortamı çok farkLıdır dostLuk anLamında çok şey katmıştır bana...

owww ben cs kısaltmasını, siz ise beni yanlış anlamışsınız üstad
cs yani cat stevens' ı kastetmiştim ben neyse sağlık olsun : D : D :p

Osman'cım 117 sayısının uğurlu sayın olduğunu duydum...Nereden geliyo acaba bu sayı bağışlar mısın bize?

kuzen ben görev uğruna c4 uğruna yollarda hp kaybedip çoğu zaman hs yiyip kendimi heba ederken adam olduğu yerde bi bunny bide duck yapıp bana hs atıyor :(
bu şimdi adalet mi

kuzen sana önerim şudur =)
yetkiLerini kuLLan amx_ban XxX 9999 min =)

Osman'cım 117 sayısının uğurlu sayın olduğunu duydum...Nereden geliyo acaba bu sayı bağışlar mısın bize?

evet 117 sadece benim değiL bir çok muhabbetim oLan insanın hafızasında yer etmiştir =)
117 kg nin saatte ortaLama 10km hızLa bir bünyeye çarpması sanırım hafızaLarda değiL sadece yerde de iz bırakır =)
oradan geLiyor yani kuzen =)

Geri