FreshXP Ultra Edition (Windows XP Professional SP3+Türkçe+ Orjinal+ Katılımsız+Raid)

flaş diskten kurunca lan ve wireless çalışmıyor. gerçi bunu benden başka hangi arıza yapacaksa :D
cdlerin arasında boğulmaya başlayınca flaş disk formülünü keşfettim :D

slm laptop a kurdum wpı kurarken eror verdi fakat tamam dedikten sonra devam etti sürücüleri kendim
bulup kurdum şimdilik sorun yok yalnız hızlı başlatı ben açıyorum pc kapatıp açtığımda kediliğinden kapanıyor bunula ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim emeği geçen herkeze teşşekkürler

Çok sağol arkadaşım ellerine sağlık baya uğraşmışsın helal olsun pylaşımlarının dewamını dilerim ...

gerçekten anlatıldığı gibi süper olmuşş yanlızz nvdia ekran kartlarında sürücü drivelerinde bi sorun oluyo onun için dirver el ilee yükleyerek sorunu çözebilirsinizi şuan kullanıyorum çok güzel emeğine sağlık

Dostum bende fujitsu siemens Amilon serisi laptop var. laptop ın kendi cd lerini kaybettim.
Fresh Xp ile format atabilirmiyim? yani driverlarda sorun çıkmaz dimi? ben her ihtimale karşı driver genius programıyla yedek alıcam. ama yüklemede problem olmaz dimi?

Deneyeceğim Arkadasım Süper Bir Modifiye Xp Ye Benziyor Teşekkürler

ustam benim kota müsait değil sınırlı denmek isterdim

Winamp Türkçe dil dosyasına virüslü diyor ne hikmetse.
Hiç bir sorun yok kesinlikle,konudaki cevaplar da bunu açıkça ortaya koyuyor zaten.

Virüslü değil, bazı antivirüslerin yanlış alarmı sadece.

aynı winampta virus sorunu perfect xp de de vardı uninstal yapıca gidiyordu zaten bi problem de çıkmadı sonrasında. bunda da arkadaş yükleme opsiyonu koymuş zaten yüklenmezse soreun çıkmnaz ayrıca teşekkürler arkadaşa

cok tesekkurler . henuz kurmadim ama hemen deneyecegim. acilen lazimdi. xp coktu ve cd yok. saolasin

suana kadar bi çok modifiye xp indirdim ama kanımca en kraLı bu !! gönül rahatlıqıyla indirebilirsiniz arkadaslar...yaLnız winampda weya wmp de müzik acarken birlikde ac seceneği geliyor sürekli ayarlasak dahi bu sorun dewam ediyor...warmıdır bunu halletmenin bi yolu bi yordamı ?

nedim burak eline saglık daha denemedim ama deneyecem tekrar saol paylasım icin

s.a. kardeş siteye yeni üye oldum ve şuan indirmeye başladım kurduktan sonra fikrimi söyleyeceğim.

Yine de emeğin için şimdiden teşekkürler.

Geri