Foto Galeri / Kıyamet Alametleri

mehdinin gelecegi hadilserce belirtilmiştir

PEYGAMBERİMİZ (SAV), HZ. MEHDİ GELDİĞİNDE MÜSLÜMANLARIN ONA UYMALARININ ÖNEMİNİ NASIL BİLDİRMİŞTİR?

Sizden ona kim yetişirse, kar üzerinde sürünerek dahi olsa ona gelsin. Ona katılsın. Zira o, Mehdi'dir. (İbn Mace, Fiten, B 34, H 4082; İbn Ebi Şeybe, c. VII, s. 527; Kitab-ül Burhan Fi Alamet-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 14)

arkadaşım ben AYET dedim...hadis demedim...

mehidiyle ilgili hadislerin uydurma olduğuna inanıyorum...mehdi gerçekten olsaydı kur'an da yer alırdı...

yyaa arkadaşlar bunları okurken ev sallndı nasıl korktum görseniz gülmekten ölürsünüz:D bak hala sallanıyo:D

Bende Aynısını Diyicektim..

Zina,Alkol,Tecavüz,Erkek Erkeğe,Kadın Kadına Evlilikler Birçoğu Saten Mevcut Değilmi..

Allah Sonumuzu Hayır Etsin.

güzel olmuş ama hepimiz biliyoruz kardeş bunları uygulacak zihniyet lazım

sonumuz hayır olur işallah

vaLLa eLine sağLık KemaL abi .. vaLLa büyüklerini bilmem ama küçük alametler yavaş yavaş başladı :melek

küçük alametlerin çoğu var allah sonumuzu hayır etsin mübarek ramazan ayında

Kıyamet geLsede KopSak :D

Hz.isanın yeryüzüne gelecegine katılmıyorum büyük islam alimleri bunun hristiyan inancı oldugunu savunmustur her zaman ki kur'an-ı kerim de " her nefis ölümü tadacaktır " denmektedir o halde hz.isa da ölümü tatmıştır.Ama diger alametlere harfiyen katılıyorum.

Hz.isanın yeryüzüne gelecegine katılmıyorum büyük islam alimleri bunun hristiyan inancı oldugunu savunmustur her zaman ki kur'an-ı kerim de " her nefis ölümü tadacaktır " denmektedir o halde hz.isa da ölümü tatmıştır.Ama diger alametlere harfiyen katılıyorum.

evet de bir de hadisi şerif var müminler ölmezler yalnızca darı bekadan darı fenaya irtihal ederler.. ölümü tatmış olsa bile bu onun kıyamette tekrar dunyaya gelemeyecegine engel mı?? O, ol der olur....
Kıyamet geLsede KopSak :D
hakan dövdürme kendini =)
İnşallah Kıyameti Görmeden Ölürüm :S

ne fark eder? tüm ölüler de dirilmeyecek mi ? ya da önceden ölenler kıyameti görmedi die şanslı mı :) herkes tadacakkk

kuzay saolasın tuylerım dıken dıken oldu

Geri