FotoğrafçıLık BöLümünde Görev Almak İstiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benden önce birçok kişi Saymış olumsuz nedenleri ben pek fazla birşey söylemek istemiyorum .

Fotoğrafçılık bölümünde Bizim deyimimizle - Konu Kasıyorsun - Çünkü oraya Eskiden Bakan Modlar yada ilgilenen Modlar diyelim belli başlı bir sınır koymamışlar yada paylaşımlarda belli başlı kriterler yok .

Modluk Talep Ettiğin Bölüme - Gazetelerden - - Tagları ekleyerek bile c/p konuları açtın.
( kaldıki bunları Önce İlgisiz bölümlerde açtın En son Gittin Yine İlgisiz Bölüm olan Fotoğrafçılık Bölümünde Açtın )

Bu birkaç sepekten dolayı bile oyum ( - ) eksi[/COLOR][/SIZE][/B]

Sabıkaların fazlaymış, yemeklerde tuzsuzdu sana puanım 4. [-]

Daha önce olumlu yönde vermiştim yazılanları gördükten sonra nötrüm. O bölümde son günlerde iyi işler çıkardın onun için tşk ederim ama denilenlerde büyük şeyler sonuçta ve ben Atatük'çüyüm

bendende EKSi -

Hakkında Hayırlısı oLsun +

Hakketdiğini düşünüyorum o bölümle baya ilgilisin her ne kadarda o bölüme post atmasamda arada girer bakarım benden +1907

Hayırlısı olsun.

hakkettiğini düşünüyorum [+]

+ ZeytinßurnuLu

üstadım basından beri takip ettim olayları madem burası görüşlere acık bir site olaylar olduğu zaman hemen milletin önüne getirilip yüzüne yapıstırılıo herkes herkesin kararına saygı duymalı ayrıca bundan sonra aday olucak arkadaşlar kimliğinin fotokopisini savcılıklıktan sabıka kaydını getirsinler dinini etnik kökenini söylesinlerde:):):) herkes ona göre yorum yapsın oldu olacak işe yarasın;)

ben artniyetli filan değilim ama dikaktimi çeken bişey ben çoğu zaman forumu sevdiğimden takip etmeye çalısıorum ama ne hikmetse hiç görmediğim modlar ve üyeler bu konuda ortaya cıkmış laflar sölenmişti msnden link isteniyor die heralde ozamanda bu arakadaslar link almışlar ;)

bukadar lafa gerek yok tu polemik yaratmakta istemiorum ama dikkat ettim bana göre olumsuz şeyler vardı sitenin bi üyesi olarak bunu dile getirmek istedim ..

hakkında hayırlısı +

Öncelikle yönetim ve yetki konuları bence 2 önemli unsur barındırır;
1.Yetki ve sorumluluk doğru orantılıdır.
2.Kural kuraldır ve herkes için geçerli olmalıdır.Kurallara uymak bir yana kurallar sahiplenmeli ve korunmalıdır.

Bu minvalde objektif ve kurallar doğrultusunda yapılabilecek değerlendirmede
- müracaat şartlarına uymuyorsun (kurallara uyma ve banlar mevzusu)
- bazı arkadaşlarımızın aksine rakamlara takılmış biri değilimdir ancak o bölümle gerçekten uzun süredir ilgilenen biri olarak bölüme ilginin o arkadaşlarımızın ifade ettiğinin aksine bu döneme has olduğunu inceleyen her arkadaşımız görecektir.İstatiksel bilgi vermeme gerek yok herkes ulaşabilir.
- önce de belirttiğim gibi erken olduğunu düşünüyorum

Bunların ışığında ve konu açıldığı andan beri yaşananların ( yönetimdeki mevzular :saskin, yaşanan kutuplaşma, + veya - değerlendirmede yaşanan tarafgirlik vb) sonucu müracaatının maksadını aştığı düşüncesindeyim.
Müracaatının görüntüsü şuan, görev ve sorumluluktan ziyade yetki almaya dönük bir imaja sahip hale getirildi.
Neticede oyum olumsuzdur.

Uzun yazdığım için kusuruma bakmasın arkadaşlar.Açıklama yapmak ihtiyacı hissettiğimdendir.

Bence hakediyorsun modluğu
Seni yönetimde görmek isterim
Benden +1905..
Hakkında hayırlısı olsun

Benden de Tam Destek... +1

Yönetime girmeyi haketmiyorsun...

Negatif ( --- )

tiesto size sadece oy kullanmanızı söyledim ortalığı karıştırmanızı değil, birinin hata yapmış olması demek ya da modluğa uygun olmaması yada sizin yönetimde olmanız demek ne yönetime kazık çaktığınız ne de ona hakaret edebileceksiniz demek değildir ..

postunu editliyorum, yönetimde uzunca konuşucaz bu konuları sizlerle ..

yahu 3. ye yaziyorum bu basliga siliniyor abicim oylarimiz :D

yonetimdeki basliklarla benden cok ilgin oldugu icin
(-)

siyasi gorusun dinin dilin irkin mezhebin hepsinin benim icin onemi 0
Belli basli kavramlara dil uzatmadigin surece de problem yok
ama birine sanirim uzatmissin yorum yapmak istemiyorum

ama benden sana kocaman bir -
hakkinda hayirlisi ne ise o olacagindan adim gibi eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri