Bu forumda bana yapılan büyük bir haksızlık sonucu bulunmaktasın.. HoCuSpOcUs Tarafından sınırsız banlanmana rağmen haksız bir şekilde banın kaldırıldı.
Bırak mod olmayı bu forumda bulunmayı bile haketmiyorsun. Zamanı geldiğinde de çekip gideceksin bile..
Senin kişiliğinde birinin yönetime hiç bir zaman alınmayacağını düşünüyorum. Üst yönetim mutlaka gerekeni yapacaktır..
Yönetimde açtığım konuda sonuna kadar seninleyim abi diyen insanlar olumlu oy kullanmışlar. İnsan bu kadar kolay satılmaz. Kimin sevgisinin ne kadar gerçek olduğu da bir şekilde meydana çıkmış..
Yazdıklarım kişilel görüştür. Kimse alıntı yapıp cevap vermeyi düşünmesin bile..
Bu forumda binlerca Atatürk aşığı insan olduğu gibi bu sayıdan daha fazla da Atatürk düşmanı bulunmakta. Talep sahibinin gerek siyaset bölümünde gerekse güncel bölümde açtığı konulara, yazdığı yazılara herkes bir kez daha göz atsın.
Talep sahibi üye her davranışı ile Gerek Atatürk gerekse Türk Silahlı Kuvvetleri aleyhtarlığı yapmaktan asla kendini almamıştır. Bu tür insanlara Allah fırsat vermesin.
Böyle üyeler Hackhell için bir kara lekedir... Hackhell bunu haketmiyor. Ben forumdaki insanların hatta bütün Türk Milletinin aydınlık bir gelecekte yaşaması için elimden geleni yapmaya devam edeceğim......