FotoğrafçıLık BöLümünde Görev Almak İstiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalışkansın, baya emek harcıyorsun inş. gönlündeki olur..

+1907

insan oğlunun ne kadar çok paylaşamadığı şey varmış meğer. fikirlerimiz uyuşmuyor sen kötüsün, bana selam vermedi o kötü. şu üç günlük dünyada iyilikle yaşamak varken bu çekişmeyi anlamış değilim.

bırakalım da yetkili kişi konuya cevap versin daha iyi olma mı?

hakkında hayılısı olsun namara. benden +

HayırLısıyla Görevi yerine getirip Yönetimde böle sagam olgun kişileri katmayı isteriz.+1453

böyle suçu kabarık bi insan yönetime yakışmaz die düşünüorm..

ayrıca sen zaten mod olmadan da yönetime giriomuşsun :hhmencool:

(-)

bence uygun değil oyum eksi.......[--]

tartışmalara ve yorumlara göz attım ve kendime ait değerlendirmemi yaptım .

benden +123

abi hayırlı olsun

inşallah daha iyi yerlere gelirsin...

başarılar ...

senin ilgini farketmemek elde değil zaten paylaşımların mükemmel + 1903

Adam gibi oyunuzu kullanıp konudan çıksanız şaşardım zaten !!
İlla başınızda bir çoban mı olması gerekli?
Konu da oylamanın dışında her türlü mesaj var, herkes birbirine laf sokuşturma derdine düşmüş. Hiç mi utanma yok sizde !! Bir başvurya SADECE 1 KERE mesaj atılır ve oy verilir
10 tane mesaj atmanın alemi ne yahu. Sabah sabah insanı çileden çıkartıyorsunuz !!

Birden fazla mesaj atarak ortamı sulandıran ve konuyu baltalamaya çalışanlara yaptırım uygulanacaktır bilgilerinize. Konu yeniden aktif...

DrMcNamara , fotoğrafçılık bölümünde gerçekten çok aktif bir arkadaşımız.
Gerek paylaşımlarıyla,gerek saygısıyla ve duruşuyla bu görevi sonuna kadar hak ettiği kanısındayım.
İnanın dün fotoğrafçılık bölümündeki o muhteşem performansı görmüş olsaydınız.Ben inanıyorum ki bugün kimse burada negatif oy kullanmazdı.Bölüm baştan başa DrMcNamara'nın paylaşımları ile doluydu.İnanın konularına Teşekkür Etmekte yetişemiyordum.En sonunda pes dedim dayanamadım kendisini tebrik ettim :hhmanD

Oyum + 1453

Yolun açık Olsun kardeşim,Allah utandırmasın...

Bu forumda bana yapılan büyük bir haksızlık sonucu bulunmaktasın.. HoCuSpOcUs Tarafından sınırsız banlanmana rağmen haksız bir şekilde banın kaldırıldı.

Bırak mod olmayı bu forumda bulunmayı bile haketmiyorsun. Zamanı geldiğinde de çekip gideceksin bile..

Senin kişiliğinde birinin yönetime hiç bir zaman alınmayacağını düşünüyorum. Üst yönetim mutlaka gerekeni yapacaktır..

Yönetimde açtığım konuda sonuna kadar seninleyim abi diyen insanlar olumlu oy kullanmışlar. İnsan bu kadar kolay satılmaz. Kimin sevgisinin ne kadar gerçek olduğu da bir şekilde meydana çıkmış..

Yazdıklarım kişilel görüştür. Kimse alıntı yapıp cevap vermeyi düşünmesin bile..

Bu forumda binlerca Atatürk aşığı insan olduğu gibi bu sayıdan daha fazla da Atatürk düşmanı bulunmakta. Talep sahibinin gerek siyaset bölümünde gerekse güncel bölümde açtığı konulara, yazdığı yazılara herkes bir kez daha göz atsın.

Talep sahibi üye her davranışı ile Gerek Atatürk gerekse Türk Silahlı Kuvvetleri aleyhtarlığı yapmaktan asla kendini almamıştır. Bu tür insanlara Allah fırsat vermesin.

Böyle üyeler Hackhell için bir kara lekedir... Hackhell bunu haketmiyor. Ben forumdaki insanların hatta bütün Türk Milletinin aydınlık bir gelecekte yaşaması için elimden geleni yapmaya devam edeceğim......

Fуσηв;4401077' Alıntı:
yönetimdeki mesajLara teşekkür etmek için eski usuLe göre daha erkekçe bir tavır bu mod adayLığın :durdurun

negatif [ - ]

Şimdi Burada Herkes Sağcı - SoLcu Hesabı YorumLar Yapıyor Veya Ben Sağcıyım SoLcuyum Diye Aman Bu Adamı Tutayım Yada Şunu Tutayım Bunu Tutayım Hesabı Yapıyor...

Burda Bunu Kimse İnkar Etmesin, Çünkü Komik OLur Bu İddia...

Onu Bunu GeçeLim, Ben GerçekLere Bakarım Arkadaş...

Bu Yönetimdeki Tşk OLayı Nedir? DoğruLuğu Nedir? BunLarı BiLmemiz Lazım...

Veya Bu Sınırsız Ban Konusu Nedir? DoğruLuğu Nedir? BunLarı BiLmemiz Lazım...

Bu SoruLarımın Muhattabı ModLuk Başvurusu Yapan Şahıstır, Kendisini Spor BöLümünden Tanırım Sadece Gerisi De Beni BağLamaz Ama Bu İddiaLarın SonuçLanması Lazım Ve AçıkLık GetiriLmesi Lazım...

Burada MeseLe 2000 Konu Açıpta Mod OLmak MeseLesi DeğiL, Bu Yönetime Girme Ve Ban Konusudur ÖnemLi Konu, Herkes Herkesi Sever Ama Mod OLmanın Bazı KriterLeri Var Bazı GerektirdikLeri Bunun İçin Bu Soru İşaretLerinin Cevap BuLması Gerek Ve Bu Süre İçinde Düşüncem Nötrdür...

Ne zamandan beri yönetimde tartışılan konular foruma açık yerde tartışılmaya başlandı ? Ne zamandan beri mod alımı yapılırken kişinin siyasi görüşü baz alınmaya başlandı ? Böyle bir kuraldan benim haberim yok, yeni mi karar werdiniz buna da ?

Yeni üyeleri yine anlıyorum da forumda uzun süredir bulunan hatta yöneticilik yapan
kişilerin hala ne şekilde oy kullanması gerektiğini öğrenememiş olmalarını anlayamıyorum, yöneticiliğe uygun değilsin (-) bunu söylemek, bu kadarını yazmak ne kadar güç geliyor sizlere ..

Forumun sewiyesi gittikçe düşüyor ne yazık, Bora döndüğünde çok sewinecektir eminim =)

Herkes oyunu hür iradesine göre verir. Gerekiyorsa oyunun negatif yada pozitif olmasının kendine göre gerekçesini belirtir. [Belirtilmesi güzel bişey] Bundan sonraki süreç ise oylamalara bakılması, olumlu oyların çoğunlukta olması durumunda konunun yönetimde incelenmesi, aday hakkında olumlu olumsuz vukuatların birbirini götürüp götürmediği tartışıldıktan sonra adminlere karar vermeleri konusunda yardımcı olunmasıdır.

Bu herkes için aynı işliyor. Kimseye önyargıyla yaklaşmıyoruz. Kelimeler uçup gider. Forumlar yazışmalarla oluşan platformlardır. Yani geçmişe dönük olumlu olumsuz herşey yazılı birer belgedir. Gerektiğinde dönüp bakılır.

Burada oy verirken tartışmanızın hiçbir anlamı yoktur. Boşa nefes tüketip gerginlik yaratılmasından başka. Lütfen başkasından alıntı yapmadan, ortamı gerici yorumlardan kaçınarak, etki altında kalmadan, oyunuzu normal prosedür içinde kullanınız. Bu bölümün amacı budur.

BöLümde yaptıqın payLasımLara ara sıra denk geLiyorum bazen en sıkıntılı anımda onlara bakarak rahatLayabiliyorum... PayLasımLarını GörmezLikten geLmek üyeye en büyük hakarettir... Hakkı oLana hakkını vericeksin...

Ama...

HackheLL yönetmini büyük bi oLuşum senin bu oLuşum içinde yapabiLeceqini düşünmüyorum ve bu oLuşumu kaLdırabiLeceqini düşünmüyorum...

Mod oLmak için bazı kriterLer vardır ben o kriterLeri sende göremiyorum... ModLuqu kaLdırabiLecek bi tecrüben oLduqunu da zannetmiyorum...

Bazı oLayLarı katmak buraya yanLıs oLur fakat görmezLikten de geLinmez niteLikte bir çoqu...

+ şahsım oLarak seninLe aynı yönetimde buLunmak istemiyorum...

[ - Cehennem ]

Son Söz Üst Yönetimindir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri