FotoğrafçıLık BöLümünde Görev Almak İstiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(+)

Dayımız ve Murat Ağabeyimiz artı vermiş
bize ne laf düşer..

Sevdiğim bir bölümdür.
Allah (cc) utandırmasın..

Fotoğrafçılık benim içinde hobi güzel bir uğraş.. eğer istikbali olsa inan ki bu mesleği seçerdim...
yanıtım

benden de olumlu + 10041845

Sınırsız Ban yiyen Biri ve sonradan kaldırılmış bile olsa..

Ne bu sitenin kurallrınıa uymuştur ne de saygı göstermiştir

Bi kaç konu açıp post kasmakla mod olunsaydı 12 yaşındaki üyelerde mod olurdu..

ne siyaset bölümünde ne güncelde saygılı yorumlar atmayıp Atatürkü ve Türkiyeyi karalamaya çalışıyorsun

KESİNLİKLE [-]

Ne çok arakdaşın varmış

herkese msnden atmışsın link

5 dk da 13 yorum..

bravo sana..

Ayrıca Konuya Başka Post Atmıyım die buraya yazıorum

Fotoğrafçılık Bölümü ilk konun yanlış görmediysem

6 Mayısta..

1.5 Ay kasarak ben Hackhellde bi yere mod. olunduğunu görmedim 2.5 yıldr..

yönetimdeki mesajLara teşekkür etmek için eski usuLe göre daha erkekçe bir tavır bu mod adayLığın :durdurun

negatif [ - ]

Öncelikle adaylıgına saygı duyuyorum ama iş forumdaki icraatlerine gelirse bence çok kötüsün girmediğin yer kalmadı siyaset olsun atatürk konuları olsun hakan abinin dediği gibi Tsk konuları ben çok yadırgıyorum ve bu yaptıklarınla beraber banını düşünüyorum sana kocaman bir (--------) veriyorum + başka birşey ifade etmek istiyorum hackhell gerçekten büyük bir platform kısa sürede mod olacağını sanmıyorum bu hep böle gelmiştir böle gider..daha zamana ihtiyacın vede hareket ve yorumlarına dikkat etmenle birlikte oyum + olabilir --bu arada iyi reklam yapmışsın bir günde bu kadar oy ve teşekkür bence fazla belli oluyor hakan abimin dediklerini aynen katılıyorum...iyi insanlar hep hackhellde yükselmiştir reklamla mod olunmaz bence...iyi forumlar herkeze

Arkadaşım ilk başta + oy vermiştim ama üyelik tarihin ve diğer bazı durumları göz önünde bulundurarak kararımı değiştiriyorum...

Oyum EKSİ

Hakkında hayırlısı neyse o olsun

ben seni romantizme aday olursun die düşünüodum bak üzüldüm şimdi :)

1 kere seni ben banlattım hatırlıormusun..sonrasında yenidir dedim,solarize ricamla banını açtırdım..
hocuspocus tarafından SINIRSIZ banlandın.. ama ne hikmetse hala burdasın..

istediğin bölüme mod gerektiğini düşünmüorum.. kaldı ki sen çok yenisin..

yönetimdeki msjlara teşekkür etmek gibi bi durumunda var.. :)
tabiri caizse burnunu sokmadığın yer de kalmamış.. siyaset olsun Atatürk bölümü olsun..saymayayım sen iyi bilirsin..

yeni açılmış bi adaylık konusuna bu kadar post.. cidden şaşırtıcı..

bu kadar dosya kabarıklığına rağmen bence sen burda üye olmana şükretmelisin.. mod luk??? bence asla :)

son olarak.. [-] kırmızı..

postları okudumda meğer ne suçlu bi abiymişsin sen =) yalnız anlamadığım onca suçun varken neden hala siteye bukadar katkı sağlama uğraşındasın yada adminlerimiz sitede bulunmana izin veriyor ilginç geldi bana
ben yanlış bir hareketin yada saygısızlığına denk gelmedim oyüzden oyum olumlu +

Bu forumda bana yapılan büyük bir haksızlık sonucu bulunmaktasın.. HoCuSpOcUs Tarafından sınırsız banlanmana rağmen haksız bir şekilde banın kaldırıldı.

Bırak mod olmayı bu forumda bulunmayı bile haketmiyorsun. Zamanı geldiğinde de çekip gideceksin bile..

Senin kişiliğinde birinin yönetime hiç bir zaman alınmayacağını düşünüyorum. Üst yönetim mutlaka gerekeni yapacaktır..

Yönetimde açtığım konuda sonuna kadar seninleyim abi diyen insanlar olumlu oy kullanmışlar. İnsan bu kadar kolay satılmaz. Kimin sevgisinin ne kadar gerçek olduğu da bir şekilde meydana çıkmış..

Yazdıklarım kişilel görüştür. Kimse alıntı yapıp cevap vermeyi düşünmesin bile..

abi kusura bakma ama alıntı yapıcam . yapıcam ki bu bilinsin ..

o yönetimdeki olaydan sonra sana artı verecek oyum nötr'e dönüştü..

Yönetici arkadaşlar oy verirken yönetim'deki konuyu gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum ...

Sana oyum NÖTR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri