FotoğrafçıLık BöLümünde Görev Almak İstiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efendiliğin seviyen bölüme olan iLgin ortada.. Kısa Zamanda büyük işLer yaptın.. Aksini iddia etmek yanlış olur.. Hayırlısı olsun +1

layıkıyla yerine getireceğine inancım sonsuz.hayırlı olsun

Daha çok yenisin. Olumsuz.

Olgun ve yapıcı kişiliğin, sorumluluk alabilecek kapasiten, gayet rahat bir şekilde aldığın sorumluluğun üstesinden gelebileceğine olan inancım nedeniyle...

+1071 diyorum hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın.

paylaşımların ortada kaliteli ve seviyeli biri olduğun için modluğu hak ediyorsun...hakkında hayırlısı olsun

benden +++++1071...

BöLümün Bi GörevLiye İhtiyacı Vardı Zaten.
PayLaşımLar Ortada iLgi ALaka Ortada.
[+1903]

( + )

İlgili bölümün bir moderatöre ihtiyacı olduğu su götürmez bir gerçektir ve seninde resim ve fotoğrafa olan ilgini bu foruma geldiğin günden beri yaptığın çalışmaları verdiğin emeği görüyorum kuzaydan sonra neredeyse en çok resim ve fotoğraf paylaşımı yapan bir üyesin , olgunluğun yaşın paylaşımların forumdaki düzgün duruşunla o bölümü hakettiğini düşünüyorum ( + ) hakkında hayırlısı olsun iyi forumlar dilerim.

Sonuna Kadar + Hakkında Hayırlısı oLsun

Hayırlı Olsun Benden Kocaman [ + ]

kısa zamanda büyük patlama yaptın

saygılı birine benziyorsun

senin için hayırLı oLsun +1903 :)

abimize benden de bir +2009 olsun.beğenilen resimleri iyi yakalıyor,hayırlı olsun inşallah abime.

Forumda sevdıgım nadır ınsanlardan birisin .Her turlu görevı ustlenebılecegıne inanıyorum . Şansın bol olsun +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri