Fotoğrafçılık Bölümü Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
( + )

{Zemin} öncesiyle , yaşanalarla ne kadar politik olsada kriterler ve prosedürlerin uygulanış biçimleri akıllarda soru işaretleri yaratmaya yönelik değerlendirilebilir {form} da empoze edilse bile ilgili bölümün bir yöneticiye ihtiyacı olduğu gerçekliktir buradan hareketle giriş bölümünde söyledikerine katıldığımı ifade etmek isterin ( + ) hakkında hayırlısı olsun iyi forumlar dilerim.

+ 1903

benimde son zamanlarda ilgilendiğim bir bölüm

senin gibi bir mod yakışır fotoğrafçılığa hayırLı oLsun

Paylaşımlarını zevkle takip ediyorum. =)

Desekliyorum. Artık artı kaçsa. :D:D

+abikide ar+ı veriyorum hayırlısı
[+__+]

foruma şu günlerde uzağım ,tesadüfi girdim baktımki bölüme alaka var, ihtiyaç ortada bu bakımdan elbetteki ihtiyaca cevap vermek gerekir ama istem sırası ve hakedişler apolitik olmamı kısıtlıyor ve bu bakımdan oyum net olarak olumsuz.

buna rağmen birileri bu bölüme illa mod olacak görünüyor yinede hayırlısı olsun diyorum..

oyum(----- 1453)...

bol sanslar dilerim.benim gorusum olumludur (+)
umarim secildigin takdirde alacagin sorumluluklar yeni paylasimlarini etkilemez.

Hajı seni tanımam etmem lakin "bazı" oyları görmem sana + vermeme yeterli.. Hayırlı olsun..

umarım hakkında hayırlısı olur... bendende +++++ çalışır..çünkü bu bölümde fazlasıyla emeğin var..

Üyelerin özelliklede Moderatörlerin ,Mod adaylarını desteklemeleri veya mod adaylarına karşı çıkmaları büyük oranda mod adayı olan arkadaşın politik düşüncesine göre şeklleniyor.

isim vermek istemiyorum ama bazı moderatörler bu işin bayraktarlığını yapıyor.

Böyle bir seçim anlayışını protesto ediyorum

oymun rengine gelince

dedimya böyle bir anlayışla yapılan seçimler de oyun renginin ne önemi var ki

Tunyukuk...

Kişilik olarak fazla tanımıyorum...

Ama paylaşım ve diğer katkılarını görünce DrMcNamara ile birlikte güzel bir ikili olursun diye düşünüyorum...

benden sana Efendiliğin ve Katıkılarından ötürü +++1907 ...

insanların birbirini kırması taraftarı değilim yetki görev geçici şeyler.. ama umarım herzamnki duruşun devam eder üstad..(umarım seninde konunu baltalamazlar) acıkcası modifiyede tek gecerdim seni ama malum bölüm dolu..

uzatmaya gerek yok diğer arkaşada (+) demiştim sanada (+) hakkında hayırlısı...

Hakkında hayırlısı olsun szg_55 (; +

modifiye ßöLümünde ßizede ßaya yardımcı oLan ßirisin..
çaLışkanLığını takip ettiğim sevdiğim saydığım bir üyesin..
sen oLmayacaksın da kim oLacak ya hayırLısı olsun hakkında [+1903]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri