forum oyunlarına mod adayıyım?????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maximusun iki nicki mevcuttu ikisini birleştirdigimiz taktirde teşekkür sayısıda gitmişti kaç teşekkürü vardı tam hatırlamıyorum ama vardı

uyelık tarıhı : ?
tesekkur sayısı ?

benim için bunların hiçbir önemi yok çoğu kişi içinde öyledir sanırım

önemli olan paylaşım :)

Solariz' Alıntı:
maximusun iki nicki mevcuttu ikisini birleştirdigimiz taktirde teşekkür sayısıda gitmişti kaç teşekkürü vardı tam hatırlamıyorum ama vardı

ilgin ve acıklaman ıcın tesekkurler SOLARIZ. Saygılarımla.

Ya burda baktımda arkadaşlar konunun nerdeyse 3 4 sayfası bu nıck mevzusu arkadaş dogruyu sölemiş daha bunun yalan oldugunu neden kanıtlama çabası içerisindesiniz...
Burda arkadaş Bi adaylık koymuş ve + - yorumlar beklemiş benim Şahsi görüşüm -1905 daha çok kişi hakediyor...Düşüncelere Saygı...

Bende daha önce baya bi önce iki kere nick değiştirme talebinde bulundum;

İstediğim iki nick de kullanılıyormuş..! Ben aylardır nerdeyse 24 saat online olmama rağmen bu iki nicke de rastlamadım..! Demek ki adamlar zamanında nicki almışlar bir dahada kullanmıyorlar yada acayip şiddetli derecede sömürücüler demek ki..!

Ben maksimus'u makimus25'ten beri tanıyorum, görüyorum, biliyorum..! Sanırım Solariz hiç online olmayan maksimus nickini maksimus 25'e verdi..! Mesaj ve teşekkür sayılarıda maksimus nickli üyenin kiler olarak geçerli kaldı sanırım..! Bence burda bi gaflet söz konusu olmayabilir..! Sadece arza, talebe göre hareket etme söz konusu ve istisnai iyi bir durum söz konusu..! hahahahaha

Ben zaten maksimus'un istediği bölümün mesaj sayısı ve teşekkür ile bir ilişkisi olmamalı diye düşünüyorum..!

maxsimus abi sonuna kadar arkandayım

eger oyum varsa +++

abi sen daha mod olamdınmı ol artık ya sonunda sokaklara dökülecez forumda herkesle muhattap olabilen sayılı üyelerden sonuna kadar +

desteklerınız ıcın tesekkurler arkadaslar. ben adaylıgımı koydum. gerısı yonetıme kalmıs. onlar bu konuyu sızlerden gelen yorumlar dogrultusunda degerlendırıp. olumlu yada olumsuz karar vereceklerdır. son soz yonetımın. herkese tekrar tesekkur edıyorum ve desteklerınızı beklıyorum.

+1903

abi bu işin üstesinden gelecegine inanıyorum. sonuna kadar destekliyoruz

waLLa Sen Olmazsan Kim Olacak abi...+1+1+1+...

+1 Bana laf Düseerse Eğer

destekleyen herkese tesekkurler . bu ısın ustunden kalakabılecegıne emınım.

+1

bende -1 derim..........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri