forum oyunlarına mod adayıyım?????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bendede +1111 arkdş

+1 benden bi işe yarar inş(ama daha Çok erken değil mi be abi)

Biraz Daha Gayret Ve Çalışma İle İstediğin Yere Gelebilirisin Şimdilik -1 ;)

açıklama istedin madem..

üyelik tarihin eski gerçekten. ancak mesajına ve ilgine bakarsak ben pek ilgili olduğunun söylenemeyeceğini düşüyorum.. en azından eski bir üyenin o kdr mesajı we açtığı konusu olmaz...
forum kurallarını ii bildiğinden şüpheliyim. daha önce seni uyarmıştım sanırım. bölüme birçok aday war bence senden daha şanslılar..

toplamda açtığın 19 konun war sadece 4'ü istediğin bölümde

kişisel sorunları foruma yansıtmayı sevmem werdiğim kararın hiçbir ilgisi yok bu konuda..

-1

+ werenlerinde neye dayanarak + werdiğini merak ediyorum..

valla form oyunları çok güzel bölüm ben maximusun bunu kaldırabilecegine inanıyorum (her basarılı erkegin arkasında bir kadın vardır) bence +1

SQULACHİ' Alıntı:
açıklama istedin madem..

üyelik tarihin eski gerçekten. ancak mesajına ve ilgine bakarsak ben pek ilgili olduğunun söylenemeyeceğini düşüyorum.. en azından eski bir üyenin o kdr mesajı we açtığı konusu olmaz...
forum kurallarını ii bildiğinden şüpheliyim. daha önce seni uyarmıştım sanırım. bölüme birçok aday war bence senden daha şanslılar..

toplamda açtığın 19 konun war sadece 4'ü istediğin bölümde

kişisel sorunları foruma yansıtmayı sevmem werdiğim kararın hiçbir ilgisi yok bu konuda..

-1

ben bu konuyu bır tartısma baslasın dıye acmadım ama goruyorumkı tarıtsma cıkarmak ıstıyosun

1- forum kurallarını bana ogretemezsın .

2-sen kımsınkı benı uayarssın. msnden yanlıs hatırladıgınıda soledın !!!!!!!

3-bu bolume gerceketen cok aday var ve benden sanslı olabılırler. ama ıclerınden olmayanlarda cıktı !!!!!

4-bak kardeşim yarası olan gocunur. ben ısım falan vermedım. herkese tesekkur edıyorum bır kısı harıc dedım. hemen atlamıssın kendı uzerıne alınmıısn ve yaran oldugunu ortaya cıkarmıssın !!!!

""kişisel sorunları foruma yansıtmayı sevmem werdiğim kararın hiçbir ilgisi yok bu konuda..""" demıssın ama yazdıgın cavaptan foruma yansıttıgın anlasılıyo.

+ verenlerın neye dayanarak + verdıgını merak edıyorum demıısın
forum oyunlarını takıp edersen opgrenırsın !!!!!

fazla soleyecek bıse bulamıyorum.

+1 kardeş sen bu işin altından kalkarsın (fazlasıyla)

SQULACHİ' Alıntı:

Bak burdaki sorduğun soru için bende bişi yazmak zorunda hissettim kendimi..!

Maksadım kimseyle tartışmak yada birbirinizle olan bi sorununuz varsada taraf tutmak değil..! Kesinlikle yanlış anlaşılmasını istemiyorum..!

Sen merak etmişsin artı verenlerin neden artı verdiğini..! Ben yukarıda neden artı verdiğimi söyledim..! Diğer artı verenler neden verir neden vermez ben bilemem..! Her koyun kendi bacağından asılır..!

Diğer modluk başvurularında genelde modluk başvurusunda bulunan üyeye yapılan yoruma yorum yapıldığı zaman hep tartışma çıkmış..! Yada ben böyle gözlemledim..! Bunu yapmazsak bence çok iyi olur hiç tartışma çıkmaz diye düşünüyorum..!

Ayrıca bu bölüme yapılmış iki başvuru daha var açık kalan ve devam eden;

Birincisi ipiyoncu ve Durex'in birlikte yaptıkları başvuru..! İkisinide çok severim çok değerli insanlar..! Sanırım iki kişi birden başvuruda bulunduğu için yönetim bunu değerlendirmemiş olabilir..! Bilemiyorum ben ikisine de artı verdim her türlü ama yönetimin takdiridir..!

İkincisi b@i@c@i'nin başvurusu devam ediyor..! Ben onada eksi verdim..! Şu anda çokta iyi arkadaşız..! Kendisinede bizzat söyledim; ne kadar iyi arkadaş olursak olalım sana orda artı veremem dedim (Kendisinin böyle bir isteği olmadı yanlız ben kendim söyleme ihtiyacı hissettiğimden dolayı söyledim)..!

Neyse; bence sizin aranızda bi problem varsa seninde dediğin gibi bunu buraya yansıtmamak lazım..! Zaten msn.den de konuşuyormuşsunuz..! Hiç gerek yok burda tartışmaya ve diğer oy verenleri yargılamaya..!

Bu arada maçta görüşürüz..! :goz: Biliyorsun yenen takımı Vat69'a götürücem..! :goz:​

1- konularına baktım 4 tane

2- senden önce modluk başvurusunda bulunanan mervemin 13 konusu vardı o bile olamadı mod modluğu reddedildi

3- adil olmak lazım -1

vede arkadaşlar sonuçta burası modluk başvurusu nedenleriyle -1 +1 yazıp arkadaşın konuşunu sabote etmesek nedersiniz :goz:

hayırlısı olsun

edit : hatta 13 değil konusu 16 imiş :goz:

bence fazlası göz çıkarmaz merve de olsun maximus abimde zaten kaç modu varki?

ben daha moduna hiç rastlamadın o bölümün...
+1

bir acıklama daha yapmak zorunda hıssettım kendımı ve bu acıklamayı yapıyorum.

not mesaj sayılarım ve tesekkur sayılarımın az olmasının sebeplerınden bırı. Yönetime Nickimin degiştirlmesi konusunda yaptıgım basvuru ıcındır. bu başvuru sonrasında Maximus25 olan nickim Maximus olark Değiştirilmiştir. Bu yüzden Mesaj sayılarım ve tesekkür Sayılarım Silinmiştir.

önce özenti olmamak lazım diye düşünerekten,çok erken - - - - -

Oraya Mod Olmak Isteyen Bikac Kisi Daha Var Ve Senden Daha Cok Hakettiklerini Dusunuyorum O Yuzden -1

Yalniz Oraya Suanda Baskasi Aday Olmasaydi Sana +1 Verirdim

nick deiştiginde msj sayıları siliniomuydu ben biLmiodum ...!

silinmez ne alakası var -1 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri