Forum Oyunlarına Bende Adayım..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hazex' Alıntı:
bendende + forumda emegın cok
forumda emekle bitmiyo bence işler bi yeteneğin olduğundan değil orada mod 1 tane olduğu içni yaptın gibi geliyo bana tabi bu benim görüşüm onun için -1-1-1

olaylara çok duygusal yaklaşıyorsun ve çabuk sinirleniyorsun. Tabi bunları senin yazdıklarına bakarak yorumluyorum özel hayatında belki böyle değilsindir. Ama modluğu kaldıramazsın gibi geliyor bana her ne kadar benim fikrim ne derece önemlidir modluğun için ben sadece kendi fikrimi beyan ettim saygılar...
-1

oyun dedimi fatu aklına gelecek :D eğer durex ile ispiyoncunun adaylığı sonuçlanmayacaksa +1 diorum ama önce onların ii kötü sonucunu bekleyelim ;)

kesinlikle çok tartışma çıkarıosun yöneticilik vasfına uyamayacağına düşünüyorum -1

kasirga61' Alıntı:
kesinlikle çok tartışma çıkarıosun yöneticilik vasfına uyamayacağına düşünüyorum -1

bu görüşü desteklemekle birlikte bende uygun olmayacağını düşünüyorum

Biraz daha çalışman gerekiyor herkes senden şikayetçi bunları dikkate alman dileğiyle -1 kardeşim

-1 modluk zor iş taş gibi sinir gerek

fatu hakkında hayırlısı istediğin olur inşallah.

her insanın zayıf olduğu noktalar vardır mod olunca değişeceğini düşünüyorum
şimdi biri yazar değişmesi için mod mu olması gerekiyo diye o da fatunun sorunu kendi bilir belkide ona bu şekilde destek olmuş oluruz bunun dışında online süresi teşekkürü mesajları ortada modluk için yeterli benden +1

ben gercekten mod olmak istedigini dusunmuorum.
cnku isa ve durex oraya gorev icin konu acmısken
snin bole bisi yapıcagnı sanmıorum
o yuzden yorum yok. 0

+1 kişiligiyle forumumuza yapmış oldugu katkılarından dolayı mod olmasını isterim
her zaman söylediğim gibi çalışan hakettigini birgün kazanır ha bugün ha yarın...
forum oyunlarında pek paylaşımın olmasada orayı götürecek kapasiten oldugunu biliyorum inş. olursun demekten başka elimden bişy gelmez..

valla içimden -1905 diesim geldi,bilmem nie:)

Durex ile İspiyoncu da aday forum oyunlarına , bence senin başvuru yapmanda bi sorun yok ... Önemli olan rekabet artsın dimi ; bazı arkadaşlar yazmıs çabuk sinirleniyor filan diye ama o muhabbetler hep spor konularında oluyor , Gs-FB muhabbetleri konusunda oluyor ,, Forum oyunlarında bi sorun teşkil(olcaktı dimi ..)( bak yine yanlış yazmısım anca farkettim) ediceğini düşünmüyorum
+99 & +1905

ee hele şükür be tsubasa...:)

neyse çok fazla söze gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası......
fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum bu görewi....
+13...

edit:ayrıca şu forum oyunlarına bi düzenleme getirilse....
sankim biraz suyu çıktı da....

ben bi zararını görmedim oyunla pek ilgilenmem ama sana cok yükleniyolar galiba :)

+++++1

...................-1..............

GeneLde oyunLarda oNuR! , virgin ve Fatu 3'Lüsünü görüyorum.. Fatu forum tarafındanda seviLen ßirisi.. tartı$maLarıda oLuyor arada sırada.. ama OyunLar geneLinde görmedim ßi tartı$masını :) oLgunda ßirisi.. ßenden +1 hayırLısı oLsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri