Forum Oyunlarına Bende Adayım..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KaRma' Alıntı:
GeneLde oyunLarda oNuR! , virgin ve Fatu 3'Lüsünü görüyorum.. Fatu forum tarafındanda seviLen ßirisi.. tartı$maLarıda oLuyor arada sırada.. ama OyunLar geneLinde görmedim ßi tartı$masını :) oLgunda ßirisi.. ßenden +1 hayırLısı oLsun
karma nın bu sozlerıne dayanarak bende +1 verıyorum umarım spor bolumundekı sınırını oraya yansıtmazsın hayırlı olsun

bana kalırsa daha önce yapılan başvuruların değerlendirilmesini beklesen daha iyi olurdu şimdi yöneticilerde arada kalacak gibi bi duruma düşecekler...eğer ilk yapılan başvuru olumsuz değerlendirilecekse +++ yanlız şikayetleri kendin görüp ona göre davranışlarını değiştirmen garantisi ile!...

forumda bukadar dikbaslı,saldırgan,sivri cıkısları olan,kırıcı bir uyenın mod olması hackhell için bir + değil - olucaktır.

o yuzden kısa ve öz -1000

Forumda görev almak istemek gerçekten güzel bir düşünce.. Ama arkadaşlık başkadır yöneticilik , modluk başka.. Birbirimizi tanımayız ama yazdıklarından çabuk sinirlenen bir yapın olduğunu düşünüyorum...

Kendi fikrim. -1

Hayırlısı olsun...

Fatu Abii...Herşeye Cok Cabuk Hiddetlenmen ve Sana Karsı Soylenen Her Sozu Ciddiye Alıp...Ham Vurup Harman Savurman Kotu Bir Huy..Bence Sen Oranın Yukunu Kaldıramazsın....Oyum,

-1...

Yapacak birşey yok..! Son söz söylenmiş..!

Dark_Angel' Alıntı:
forumda bukadar dikbaslı,saldırgan,sivri cıkısları olan,kırıcı bir uyenın mod olması hackhell için bir + değil - olucaktır.

o yuzden kısa ve öz -1000

DOĞRU SÖZ ...........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri