Forum Oyunlarına Bende Adayım..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1..............

ol tabi sen olmayacaksında kim olacak bende +1

fatunun online süresine hastayım bi adam hayatını hackhella adarmı ya aga insanın hayatında başka şeylerde olmalı kendine gel hem ne güzel bilgisayar teknisyenisin yap bişiler ya:) ya fatu sana kızdığım tek şey var cok cabuk sinirleniyon ama tabi bu kişisel görev almanın sorumluluğuyla o sinirlenmeden vazgeçeceğine inanıyorum!!! ve en sevdiğim özelliğinede solemeden edemiycem yeni üyelere karşı yaptığın o yardımlar valla sabır ister....
diyeceğim şey şu madem sen bu yola baş koydun ben bu işin ardından fazlasıyla geleceğine inanıyorum benden +1......
hakkında hayırlısı ne ise o olsun!!!

walla fatu o bölümde çok bulunuyosun bu doğru yardımlarında oluyo bunuda görüyorum bazen bazı arkadaşlar - demiş tabi bu onların fikri saygı duyarım benden sana +1905 ama bi sorun var oraya ispiyoncu ........ aday onlarla anlaşabileceğini düiünüyorsan hayırlı olsun

not:Hem bi kırgınlık olmuştu onuda affettirdik heralde:D

modluğu taşıyabileceğine inanmıyorum - 1 benden o bölümün mod eksığı olduğundan değil karar mekanızmasın mükemmel birinin mod olması gerekir

Bnm ne derece etkm olr bilmem ama.. ;) +∞ diyorum =))

Forum da nereye baksam sen, ee bu kadar forumda takılıyosun bi yanlış mesajını da görmedim bence +1

.................-1..............

fatu bak seni çok seviom kardeşim bugün msn'dede konuştuk! sanada söledim hayatta kimseye kin tutmam ama bazen tavırların kırıcı olabilio sana tavsiyem (kardeşin arkadaşın olarak) lütfen biraz daha sakin ol. tabiki bendende +1 hayırlısı neyse o olsun kardeşim!

Fatu Avatarin Her Nekadarda Rüyalarimi Bölsede çalişiyon Sana Benden +1111

nozz un dediği gib nereye baksak sen. bence mod luk yakışır +

+1,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
Zaten oranın bir modu var..!

Ayrıca İspiyoncu ve durex te oraya aday..!
orda 3 konun var -1

katılıyorum ve üyelerle devamlı tartışmaya giriosun bu yüzden birazdaha relax olmalısın tabiki -1000000000000000000000000000000000000000000

Oncelikle ılımlı olmayı ogrenmelisin..

- 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri