Forum Oyunlarına Bende Adayım..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatu

Banned
Reaction score
0
Boynumuz yiğit boynudur; sevdadan başkasına eğilme
Aslında ben moderatörlük istemiyordum ama bugün kalkınca nedense içime bi ışık doğdu neden forum oyunlarının moderatörlüğünü yapmayayım ki diye..!

Aşağıda yapıcanız iyi yada kötü yorumlar içinde şimdiden teşekkürler..!

walla bilmiyom ki nie bana böyle bişeyler olmuyo -1-1-1-1-1

bendende + forumda emegın cok

Fatu abi sana diycek kelimem bu şahsına sen tek kelimeyle number one birisisin :)

Ama modLuğa gelince iş değişir :p

Modluğa gelince sana bütün artılarım helal olsun:sigara:

-1 ......!

Valla benim haddime mi bilmiyom(Yani sadece modların mı fikri soruluyo bilmediğim için) ama benden de +:hhman:

fenerli de olsan :) bu işin altından kalkarsın bence ahanda
+ 1

Zaten oranın bir modu var..!

Ayrıca İspiyoncu ve durex te oraya aday..!
orda 3 konun var -1

Sitede çalışan bir kişisin.Elinden geldiği şekilde.Benden +1907 hayırlısı olsun

Ama tabi sadece oyunlara katılmak yetmiyor.Oyun bulmak lazım değil mi?

bilmiyorum b@i@c@i ile aranda bi sorunmu war ben bunu orenmek istiorum çünkü mod olmucaktım demişsin ama arkadaş adaylığını koyunca fikrini değiştiriosun birden sende koyuyosun

edit:ama fani dünya kimsenin gönlünü kırmak istemem fatu eğer ihtiyaç varsa +1.(bugüne kadar hiç böyle bi agresif tutumunu gormediğim için şaşırdım.)

benden + sonsuz
o bölümle ilgili pek msj yazmam ama yazdığım bütün msjlarda fatu'nun konularınadır.buna demek oluyo ki cok konu deil(boş konu) ama az ve öz konu bana göre.
ayrıca
--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 2.731
--------------------------------------------------------------------------------
1.008 Mesajına 2.070 Kere Teşekkür Edildi

bunları bi tartınca bence hakedio die düşünüyorum:)

bunu tamamen inat için açtın fatu normal şartlarda olsa desteklerdim ama + alamazsın bu topicde benden -1903!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri