Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim için sürpriz oldu ...işlerimden dolayı şehir dışındaydım bi geldim başka bir siteyemi girdim sandım önce ama güzel olmuş hh.e herşey yakışır eline sağlık Dark
hocam madem bişeler isteyebiliyoruz b bölümde benim de bi önerim var:
yazdığımız mesajlar genel olarak baya küçük ve mat duruyo...
daha önceki skinde boyut aynıydı fakat renkler beyaz agırlıklı oldugu için daha belirgin ve göze hoş duruyodu ama şu an daha donuk bi renk oldugundan bence ya otomatik yazı rengi ya da skin rengi değişsin yaa
taßi sadece yorumum bu
Ewet site çok hızlı. Ama teşekkür botu yok.
Teşekkür insanlara paylaşım şevki veriyodu. Teşekkür olmazsa board eskisi gibi olamaz bence. Türkiyenin en iyi payaşım forumuydu burası. Sade ve konuları birbirine girmemiş çöplüğe dönmemişti. İnsanlar bişeyler alıp kaçmak için üye olmuyolardı genelde. Yada linkler açılsın diye mesaj yazmıyolardı. Daha öyle piyasada arayarak bulamayacağınız birçok program serial crack müzik vs inanılmaz bir arşivi vardı. Diğer siteleri müyap kapatırken hackhell takmıyordu bile. İşin iç yüzü farklı olsa da üyeler burada aradıklarını bulabiliyorlardı. Moderatör arkdaşlar harıl harıl çalışıyolar, emek harcıyolardı. Onların teşekkürleri de bir kalemde gitti.hackhell müptelası biri iyi bilir ki bişeye ihtiyavı olduğunda ilk hackhell e bakmak gerekir çünkü orda mutlaka vardır. orda yoksa bulmak da zordur. Diğer forumlarda üyeler ve yöneticiler böyledine tanışık iç içe değiller. Bunu çok iyi biliyoruz. hackhell de bi konu altında üyeler yöneticiler birbirlerine şaka yapıyolar birbirlerini tanıyolar uzak veya yakın. bu idi insanları paylaşıma şevk eden. Neyse umarım herşey edkisinden daha kötü olmaz. Bence bunu ilerleyen günlerde sitenin ziyaret etme sayılarından anlıcaksınız zaten sayın webmaster.
microsoft un forumlarına benzemiş sade
eski skine alıştık ama biraz daha beyaz-gri metalik tarzı bişi olsa fena olmaz.
imzalara out
teşekkür e in
çünkü paylaşıma sevk eden oydu biçok kişiyi...
bu türlü millet post kasacak(kimse alınmasın)
he bide hızlı cevap kutusu varya sayfaların en altında, onu biraz daha uzun yapsak?
he bide smileyler