Forum Açılmıştır Gecıkme için Özür dileriz

benim için sürpriz oldu ...işlerimden dolayı şehir dışındaydım bi geldim başka bir siteyemi girdim sandım önce :) ama güzel olmuş hh.e herşey yakışır ;)eline sağlık Dark

yaw burası neresi yaa ! neredeyiz biz...

dark manyak ,-ne manyağı- harikulade olmuş yaa !!
arka plan rengide çok hoşş.. eksikler var ewet ama bu hali çok çok süper omuş yaa !!

emeği geçen herkeze teşekkürrler ....

herşey hackhell için canınız sağolsun böyle sorunsuz olmak daha iyi ama tema kötü olmş :(

gÜZEl OLMu$h..eLiniZe SaĞLiq.

tüm hh e hayırlı uğurlu olsun geç olsunda güç olmasın;)

hız çok güzelde ben alışamadım bide tşk yada hiç bi şey yok he :D

valla güsel olmuş yav hayırlı olsun temiz forum temiz toplum yav nerden teşekkür etçez ama biz millete yıldızlarda gitmiş eskisi daha mı güzeldi ne :(

hocam madem bişeler isteyebiliyoruz b bölümde benim de bi önerim var:
yazdığımız mesajlar genel olarak baya küçük ve mat duruyo...
daha önceki skinde boyut aynıydı fakat renkler beyaz agırlıklı oldugu için daha belirgin ve göze hoş duruyodu ama şu an daha donuk bi renk oldugundan bence ya otomatik yazı rengi ya da skin rengi değişsin yaa
taßi sadece yorumum bu;)

ya super olmus degisiklik valla online zamanimiza deydi insallah bundan bole bu sekilde guzel gider herkese iyi forumlar...

Dark abi sağol ya smileyler düzelmiş bide teşekkür ve online süreleri olsa manyak olcak :D

böle çok beğendim güzel olmuş biraz daha karıştıriim ne değişiklikler var!!teşekkürler!!

site icin.....

yeni yapılanma icin emegi gecen arkadaslara tesekkür ederim.ellerine saglık..siz biaz yor durursunuz.hepinize kolay gelsin.slm..elektrosell......:) :) :)

Ewet site çok hızlı. Ama teşekkür botu yok.
Teşekkür insanlara paylaşım şevki veriyodu. Teşekkür olmazsa board eskisi gibi olamaz bence. Türkiyenin en iyi payaşım forumuydu burası. Sade ve konuları birbirine girmemiş çöplüğe dönmemişti. İnsanlar bişeyler alıp kaçmak için üye olmuyolardı genelde. Yada linkler açılsın diye mesaj yazmıyolardı. Daha öyle piyasada arayarak bulamayacağınız birçok program serial crack müzik vs inanılmaz bir arşivi vardı. Diğer siteleri müyap kapatırken hackhell takmıyordu bile. İşin iç yüzü farklı olsa da üyeler burada aradıklarını bulabiliyorlardı. Moderatör arkdaşlar harıl harıl çalışıyolar, emek harcıyolardı. Onların teşekkürleri de bir kalemde gitti.hackhell müptelası biri iyi bilir ki bişeye ihtiyavı olduğunda ilk hackhell e bakmak gerekir çünkü orda mutlaka vardır. orda yoksa bulmak da zordur. Diğer forumlarda üyeler ve yöneticiler böyledine tanışık iç içe değiller. Bunu çok iyi biliyoruz. hackhell de bi konu altında üyeler yöneticiler birbirlerine şaka yapıyolar birbirlerini tanıyolar uzak veya yakın. bu idi insanları paylaşıma şevk eden. Neyse umarım herşey edkisinden daha kötü olmaz. Bence bunu ilerleyen günlerde sitenin ziyaret etme sayılarından anlıcaksınız zaten sayın webmaster.

tesekkur modulunu kurucam ama forumu 15-20 dakıka kapamam gerekıyor.. Zaten yeterınce ayrı tuttuk sızı forumdan tekrar bu saatlerde kapatmak ıstemedıgımden henuz kurmadım.. gece sabaha karsı 15-20 dk kapatıp kurucam tesekkur modulunude

güzel olmuş böyle ellerinize sağlık

teşekkur butonu olsa rune o mesajına baya bir alırdın cok güzel şeyler yazmışsın:)

microsoft un forumlarına benzemiş sade
eski skine alıştık ama biraz daha beyaz-gri metalik tarzı bişi olsa fena olmaz.
imzalara out
teşekkür e in
çünkü paylaşıma sevk eden oydu biçok kişiyi...
bu türlü millet post kasacak(kimse alınmasın)
he bide hızlı cevap kutusu varya sayfaların en altında, onu biraz daha uzun yapsak?
he bide smileyler
sm_biggrin.gif
sm_cool.gif
sm_biggrin.gif
sm_pupok.gif
sm_rolleyes.gif
sm_bravo.gif
sm_wink.gif

bu tarz smileyler bu skine çok uyardı:)

siteye mozilla ile giremedim explorer la giriyorum bilgilerinize

sayfa bulunamadı hatası veriyor:(

Geri