Forum Açılmıştır Gecıkme için Özür dileriz

valla forumun tema kötü olmush üzüldüm yani :( birde teşekkür olayı olmadığı daha iyi olmush :) b'rde yazi ed't,ru kotu olmush cok yawas aciliyor :( nyse hayırlısı

yaa acıkcası bnm hosuma gtmedi pek..tabe ellernze sağlık baya uğrasmıssınız ama ne bilim daa farklı daa ekzantrik:) seyler bekliodum..bi de su smileyler nolur deişsin artık:mad: :D

piken' Alıntı:
yaa acıkcası bnm hosuma gtmedi pek..tabe ellernze sağlık baya uğrasmıssınız ama ne bilim daa farklı daa ekzantrik:) seyler bekliodum..bi de su smileyler nolur deişsin artık:mad: :D

Birde 3.5.3 var ama çok farkı yok. Hani çerçevelisi mi olsun diyeceğim ama çerçeveler de var. :) Yakışanı buydu çok güzel olmuş. Hızlı kullanımı kolay. İmzaların kalkması da çok doğru bir karar umarım geri gelmez. Teşekkürler arkadaşlar.

p3simist' Alıntı:
valla forumun tema kötü olmush üzüldüm yani :( birde teşekkür olayı olmadığı daha iyi olmush :) b'rde yazi ed't,ru kotu olmush cok yawas aciliyor :( nyse hayırlısı

allahdan kork be edit kötümü olmuş sn de yazıyı editliyosun daha ne işte..:)

ben 10 sekmede 180 km/h ı vurduysam bişi diyemem..:):boks:

ya ben solımde ıcımde kalmasn..dıer forumlara benzems gorunum olarak hh bana basta farklı geldgı ıcın sewmstm...ben bu tıpte goremıorm yazıları ayırt edemıorm...en azından beyaz olsn su forum...bıde kutucuklara yazms gıbı olms sıgdrmaya calısıomsz gıbı...bı ark.ta ımza koyalm dems nereye koyalm pardonda... ne bilem ben ...emege saglık diyelim baska diyecek yok sanırm..((:)..:D...smileys lara yorum yapan olms saten ehuehue...((:)

yeni Hackhell Hayırlı olsun eskisi oldukça yavaşlamıştı ama daha gösterişliydi, bu tema sade ama son derece hızlı olmuş. İng. versiyonu olması ilk gözüme çarpan yenilik (tabi tema'sından sonra) tebrik ederim. Teşekkür butonu kalkmamalıydı bence, bir de online üye sayısı belli değil önceden anasayfadan online üyeleri takip edebiliyordum. Benim on dakikada tespitlerim bu kadar. İyi forumlar arkadaşlar

qyner' Alıntı:
ya ben solımde ıcımde kalmasn..dıer forumlara benzems gorunum olarak hh bana basta farklı geldgı ıcın sewmstm...ben bu tıpte goremıorm yazıları ayırt edemıorm...en azından beyaz olsn su forum...bıde kutucuklara yazms gıbı olms sıgdrmaya calısıomsz gıbı...bı ark.ta ımza koyalm dems nereye koyalm pardonda... ne bilem ben ...emege saglık diyelim baska diyecek yok sanırm..((:)..:D...smileys lara yorum yapan olms saten ehuehue...((:)
kesinlikle katılıorum beyass olsaydı yaa...:eek: yinede elinize saglık..:eek:

teşekkür

beklediğimize değdi valla acayip hızlanmış ayrıca stilede gözüm hemen alıştı. Ama smiliylerin gerçekten değişmesi - çeşitlenmesi lazım. Emeği geçen herkese özellikle dark'a çok teşekkür ederim.
:) :eek: :D :cool: :( :mad: :aba: :clap:

piken' Alıntı:
kesinlikle katılıorum beyass olsaydı yaa...:eek: yinede elinize saglık..:eek:

styl değişecek sanırım dark ında dediği gibi açıldıkdan sonra değiişebilecek şeyler sonra olacak..:)

yani bekleyin..:)

manyak guzel olmus takır takır calısıyo
dark elıne koluna saglık
saol

Hayırlı uğurlu olsun , yıldızlar artmış , birde teşekkür olunca güzel olacak

Forum çok iyi oLmuş en önemLisi hızLanmış rahat rahat heryere hızLı hızLı girip çıkabiLiyorum teşekkürLer :)

hahahaha genek olarak şikayetler aynı =)

tşk yok online süre tutucu yok ve birde iğrenç smileyler var =)

bırde banner'daki su bizi biri durdursun yazısı değişse
biri bizi durdusun olarak
cok guzel olacak:D

Teknik ekibin, tüm yönetimi eline sağlık... V-Bulletin 3.5 hepimize hayırlı olsun, emeğiniz için teşekkürler!

eskisinden daha iyi olmuş bence :) Tüm Hackhellcilere Hayırlı Uğurlu Olsun , Allah Utandırmasın

Geri