Flaşş! D-smart'dan Ummadık Bir Gelişme

mchasso

New member
Reaction score
0
uefa maçları şifresiz, yanlış duymadınız uefa maçları'nın en az birisinin şifresiz olmasını isteyen uefa yetkilileri, bunun üzerine d smart yılbaşına kadar fenerbahçe ve galatasaray maçları'nı şifresiz olarak yayınlanacaklarını belirtti. ilk maç: 17.09.2009 / 20:00 Panathinaikos-G.saray ve yine aynı tarih
17.09.2009 / 22:05 Fenerbahçe - Twente maçları CNN TÜRK ekranında olacaktır.

iyide Galatasaray'ın UEFA maçları zaten şifresizdi..
FB'yi bilmiyorum, pek ilgi alanıma girmiyor :p

iyide Galatasaray'ın UEFA maçları zaten şifresizdi..
FB'yi bilmiyorum, pek ilgi alanıma girmiyor :p

bizde burda gs lılere ozel bır paylasım vermıyoruz herkezı kapsıyor paylasımımız.. bende fenerlıyım oraya gs yı yazmasamda olurdu ne kadar bencılsınız tobe yarabbım...

bizde burda gs lılere ozel bır paylasım vermıyoruz herkezı kapsıyor paylasımımız.. bende fenerlıyım oraya gs yı yazmasamda olurdu ne kadar bencılsınız tobe yarabbım...

bencillik mi?

peehh, bundan sonra konu açarken espiri anlayışınızı yanınızda getiriniz lütfen :p

BiLgiLer için çok teşekkürLer Dai'm

bencillik mi?

peehh, bundan sonra konu açarken espiri anlayışınızı yanınızda getiriniz lütfen :p

Kimin eSpri yaptıgı ortada madem espri anlayışı dıosun :D espriyi sen yaptıgına gore sen aklını gozden gecır kardeşim :D ben paylasımı sen gslısın fenerlısın dıye vermedım anlayamadın heralde sonucta paylasım ts nınde olabılırdı ...

Kimin eSpri yaptıgı ortada madem espri anlayışı dıosun :D espriyi sen yaptıgına gore sen aklını gozden gecır kardeşim :D ben paylasımı sen gslısın fenerlısın dıye vermedım anlayamadın heralde sonucta paylasım ts nınde olabılırdı ...

tipik FB sendromu.. neyse daha başka yorum yazmaya değmez..
hadi selametle..

Bende 15 dk önce TV ye içtimai tv yi yükLemiştim maç için =)

Azeri spiker yerine Türk spikerden dinLemeyi tercih ederim =)

Cok cok cok cok güzel bi haber :D

şaka yapıyorsunuz sanırım
kamera nerde?:durdurun
şükürLer oLsun evde maç izLeyebiLeceğiz:biggrin

Karar verin nan. :D

Biri Çıkıyo CNN Biri çıkıyo TNT Biri çıkıyo Eurosport diyor. :D

Aklınız da bulunsun .Şayet maç günü CNN Türkten şifresiz izleyemezseniz

size alternatif izlemele kanallarını söylüyorum:

Panathinaikos-Galatasaray ve Fenerbahçe-Twente maçlarının Azerbaycan'ın İçtimai Tv kanalında yayınlanacak. İçtimai Tv'nin internet sitesinde de anonslarla duyurulan maç yayınlarının şifresiz olacağı iddia edildi.

İçtimai Tv (Itv) kanalına Turksat 3A üzerinden 11554 / H / 2916 frekansından ulaşabilirsiniz.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Twente ile yapacağı maçı izleyebilmenin seçenekleri ise biraz daha fazla. Bu karşılaşmayı Slovakya'nın STV3 kanalı ve El Cezire Sport+8 kanalı da yayınlayacak. El Cezire Sport kanalında Turkcell Süper Lig karşılaşmaları bile yayınlanıyor, ancak bu maçları El Cezire'de izleyebilmek için uydudan kart paylaşımlı sistemde bir miktar ödeme yapmanız gerekiyor.

arkadaşlar ortada çok büyük bir yanlışlık var her sitede faklı şeyler yazıyor ama en doğrusu şu

galatasaray maçını "TNT" verecek karasalda olduğu için uyduda ise şifreleme yapacaklardır bahaneleride uluslarlararası yayıncılık maddeleri olacak başka bir seçenek ise AZERİ İÇTİMAİ TV bu kanal hem galatasarayın hemde fenerbahçenin maçlarını verecek bu kanal şifreye girse bile şifresi çözülebilecektir.ilgililere duyurulur.

arkadaşlar ortada çok büyük bir yanlışlık var her sitede faklı şeyler yazıyor ama en doğrusu şu

galatasaray maçını "TNT" verecek karasalda olduğu için uyduda ise şifreleme yapacaklardır bahaneleride uluslarlararası yayıncılık maddeleri olacak başka bir seçenek ise AZERİ İÇTİMAİ TV bu kanal hem galatasarayın hemde fenerbahçenin maçlarını verecek bu kanal şifreye girse bile şifresi çözülebilecektir.ilgililere duyurulur.

arkadaşım şifreye girecek bu kanal cnn canlı naklen verıcek dıyoruz banada mı ınanmıyorsunuz starda şifreye gırıcek ...hıc bocalamayın

Geri