FLAŞ! Micheal Jackson öldü!!!

Cuma namazına mütaakiben Teşvikiye Camiinden cenazesi kalkacakmış.
RayBan sponsorluğunda gözlükler %50 ucuzlukta temin edilebiliyor.

Dip Not: Ana sponsor RayBan olduğundan kesinlikle Dunlop marka gözlükler içeri alınmayacakmış.

gercekten sok oldum.allah rahmet eylesin.kabrinde huzur icinde uyusun.artik muzik kralsiz kaldi.onun muzigi danslari unutulamaz.sansliyiz ki onun muziklerini danslarini izleyebildik.onun islamiyeti sectigi soylenmisti.sanirim allahin bir lutfu olarak kandil gecesinde oldu.artik sadece onun kliplerini seyredebiliriz.efsane artik yok.

Sizler ne saygısız insanlarmışsınız yahu. Ölen her kim olursa olsun bir ölünün arkasından böyle aşağılayıcı böyle dalga geçici, böyle seviyesiz yorumlar yapılabilirmi. Yazık sizlere...

ELvis ne ise Michael'da odur müzik dünyası için farklı tarzlarda. O'nun pop müziğe ve dünya müzik piyasasına katmış olduğu bir çok şey için ben bir dinleyici olarak teşekkür ederim. Pop Kralsız kaldı...

Müslüman olmasına çok sevinmiştim ,Allah Rahmet etsin.

Bi ara müslüman olmak istiyordu hacca gitmişti belkide açıklattırmadılar!

Kaliteli sanatçıydı toprağı bol olsun

İşte Jackson'un son fotoğrafı

michael-son.jpg

http://haber.mynet.com/detay/dis-haber/Iste-Jackson-un-son-fotografi/26Haziran2009/X1246001568421

Bir Çeşit ALiendı Ama Yinede ParçaLarı GüzeLdi...

Bir Efsane Daha Gitti...

Ölümlü dünya michael jackson da olsa kazığı çakamıyor.

yahu adam ne star i olursa olsun,gayrimüslim olarak ölen birisine rahmet okunmaz,biriside diyorki,mübarek günde öldü:):):) yaw PAPA da ölse bazilarimiz topragi bol olsun diyecegiz töbe töbe..adam pop un 1 numarasiydi bende severdim müzigini ama duygularla müslümanliga ait birtakim deyimleri gayrimüslimlere kullanmiyalimki aramizdaki daglar kadar farklarin ince bir nüansinida atlamamis olalim.bu konularda hassas olalimki insanlarimizin inanclarina saygida kusur etmemis oluruz,saygilarimla.....

yazık adama syagınız yoksa bile onu sevenlere biraz saygınız olsun böyle terbiyesizce yorumlar yapmayın...

Liste başı olan 3 albümünde Jackson ile çalışan yapımcı Quincy Jones, üzüntüsünü "bu beklenmedik ve trajik haberle harap oldum. Bu genç yaşında bizi terk etti. Söyleyecek bir şey bulamıyorum" sözleriyle ifade ederken, sanatçının yakın arkadaşları Elizabeth Taylor ile Brooke Shields, büyük bir yıkım yaşadıklarını söyledi.

Madonna da yaptığı yazılı açıklamada, "kendimi ağlamaktan alamıyorum. Her zaman Michael Jackson'a özendim. Müzik dünyası çok büyük bir yıldızını kaybetti" diye konuştu.

Justin Timberlake, Michael Jaskson'ın örnek aldığı bir sanatçı olduğunu belirtti ve "sadece pop müzik dünyası değil, tüm müzik dünyası bir dahisini, gerçek bir elçisini kaybetmiştir" dedi.

Michael Jackson'a, 1991 yılında bir numara olan "Black or White" adlı şarkısında eşlik eden Guns N'Roses grubunun gitaristi Slash de yaptığı açıklamada, "cok üzücü bir haber. Çok yetenekliydi" diye konuştu.

Disco müziğin yıldızlarından Donna Summer, CNN'e yaptığı açıklamada, şok yaşadığını, Michael Jackson'ın büyüklüğünün, kusursuzluğundan kaynaklandığını belirtti.

Geri