FLAŞ! Micheal Jackson öldü!!!

valla nette bulamayınca facebooktaki grubuna bakıyim dedim 100lerce kişi R.I.P. yazıyo tüm dünyada duyulmuş...bende ööle çok dinlemezdim ama doğduğumdan beri müzik piyasasında olan biriydi nasıl anlatılır bilmiyorum..üzüldüm cidden..

Allah rahmet eylesin topragı bol olsun

ßenim Tag'de R.i.P Yaww ßenim Tagi ÇaLmı$Lar :angry :mad:

sacma sapan yorum yazanlar dikkatli olsunlar
icon8.gif

R.I.P KING
TOPRAGI BOL OLSUN
Allah GünahLarini Affetsin

düşünsün bol bol mezarda teninin renginin nasıl olacağını................... Sultan Süleyman olsan kar etmez Azraile...

13 yaşıma kadar erkek mi kız mı olduğunu çözemediğim biriydi,

Vaadini doLdurmuş demekki, Yüzüne ayırdığını sağLığına ayırmamaış,

Arkadaslar Michael Jacksonun beyaz olma nedeni yakalandigi bir hastalik yoksa o da beyaz olmak istememis.Biraz arastirisaniz gorursunuz.Ama bu da onemli degil

R.I.P MIchael :S:S:S

vaybe adam neydı bır zamanlar topragı bol olsun

R.ı.p Kıng

SplitFrame_000_gif2michaeljackson.gif

Son 5 Senede YaptıkLarıyLa Çok Gözden Düştü.Ben Sevmezdim Kendisini
Ama Dahada 50 Küsür Yaşındaydı Erken öLmüş.
Allah Affetsin...

Allah rahmet eylesin.Sapık falandı ama adam koca bir döneme hükmetti şarkılarıyla.

Dünyanın GeLmiş Geçmiş En İyi Pop Müzik Sanatçısı..

KişiseL DeğiLde EvrenseL Düşünün Biraz.. They Don't Care About Us'ı MırıLdanmayan Kaç Kişi Var..? BiLLie Jean'i ThriLLer'i BiLmeyen Kaç Kişi..?

Sanat Camiasında Büyük Kayıp..

İnanamadım ilk önce şimdi gazetelere baktım ölmüş:(
Bir efsane daha gitti bu dünyadan.

Yazik. allah taksiratini affetsin. = (

Jackson formuna kavuşmak için ilaçlar alıyordu
LOS ANGELES (A.A) - Popun kralı Michael Jackson'ın avukatı ünlü şarkıcının Londra'da vereceği konserlerin yoğun programı için formuna kavuşmak amacıyla bazı ilaçlar aldığını ve bu ilaçlar nedeniyle ölmüş olabileceğini iddia etti. Jackson ailesinin avukatı Brian Oxman, Michael Jackson'ın ölümünden birkaç saat sonra CNN televizyonuna yaptığı açıklamada, "aldığı ilaçlar nedeniyle popun kralının yaşamını yitirmesinin beklenmedik bir şey olmadığını" belirtti.

Oxman, "çevresi, Jackson'ın bazı ilaçlara ulaşmasına izin verdi. Eğer Anna Nicole Smith'in aşırı dozda ilaç kullandığını düşünüyorsanız, bu, Michael Jackson'ın hayatında gördüğümüzün yanında hiç kalır" dedi.Michael Jackson'ın eski sözcüsü Michael Levine de, pop kralının ölümünün sürpriz olmadığını söyledi.

Levine, gönderdiği elektronik postada, "Michael yıllarca inanılmaz zor ve sık sık kendini bitiren bir yol izledi. Yeteneği tartışılmaz ancak bu dünyanın kurallarına karşı rahatsızlığı da yadsınamaz. Bir insan bu kadar stresi kaldıramaz" dedi.

Onun gibisi hiç gelmedi, bir daha da gelmez. Michael Jackson olmak öyle kolay iş değil. Hayranı olduğum tek sanatçıydı, 80 kuşağı iyi bilir onun büyüklüğünü. Yorum yazarken daha dikkatli olalım lütfen, unutmayalım bir ölünün arkasından yazıyoruz.

"müzik" yapanlar ama gerçekten "müzik" yapanlar bir bir gidiyor.Öldüğünü duyunca lise yıllarım aklıma geldi.90 ların başı.Keşke 90 ları tekrar yaşasam.Vay be bir efsane daha gitti.

Geri