Filistinli bir anne ölürken oğLunu teselli ediyor =(

ѕωîммєя

ƒяσѕ¢нмαηη
Altın Üye
Reaction score
0
vrLyse özr diLrim :(

Açıkca sölüyorum bu resimlerden çok etkilendim... :(

FiListinLi bir anne oğlunun kucağında vefat ediyor..
:(:(

i25240_1.jpg

i25239_2.jpg

i25238_3.jpg

i25237_4.jpg

Zaman yakındır...Bunca duadan biri olsun Allah'a ulaşır...Yana yana döner eller, bu ellerden biri Rabb'a ulaşır...O vaktin en güzelini bilendir...Kitabında da söylediği gibi onların tuzaklarını başına geçiricektir...Şüphesiz Allah zulmetmez....Zulmeden biziz....

Açık konuşayım ben de etkilendim kardeşim...

aman allahim bakarken bile insani maffediyor.allah düsmanima göstermesin böyle biseyi.......

ÇOK ZOR VALLA .ALLAH YARDIMCILARI OLSUN..
:vur

ya bunu yapanlar utanmıyolarmı çekinmiyolarmı insanlıklarından şüphe etmiyolarmı

GözLerim DoLdu

yatmadan once ıcım bı fena oldu..

eyvahh eyvahhh ağlamak neye yarar bu duruma insanın yüreği nasıl dayanır

elimde bir kandil dolaşıyorum
şu bozuk yollarda dertler içinde
sağımda solumda can verenler var
her dostun kavgası aynı biçimde

nedir bu kin ne bu nefret
hiç kalmamış cana kıymet
parça parça olsan bile
sabret gönlüm yine sabret

bırakın onlar üstün olduklarını zannetsinler,
bırakın onların tanrıları onlarla birlikte olsun,
gün gelince müslümanlar inançlarıyla dimdik ayakta olacaklar,
gün gelince "La İlahe İllallah Muhammedun Resulullah" demeyenin çekeceği acılar ve ızdıraplarda olacak.

Filistin'de bu tür olaylardan her gün binlerce yaşandığı su götürmez bir gerçek...

temennim bu tür şiddet olaylarının acilen sona ermesi....ve barısın saglanması....

hakkaten ya cok kötü bişey Allah düşmanım basına vermesın fena oldum wallah gece gece

Filistin'de bu tür olaylardan her gün binlerce yaşandığı su götürmez bir gerçek...

temennim bu tür şiddet olaylarının acilen sona ermesi....ve barısın saglanması....

amin kardesim

“Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, şüphesiz o onlardan olur. Allah, zalim bir kavmi doğru yola iletmez.” Maide –51

-Allah’tan korkun. Bir mümin, bir mümine zulmederse, kıyamette Allahü teâlâ mutlaka mazlumun intikamını zalimden alır.[A.b.Hamid]

-Allahü teâlâ buyurur ki: İzzetim ve celalim hakkı için zalimden intikam aldığım gibi, gücü yettiği halde, mazluma yardım etmeyenden de intikam alırım. [Hakim]

Ve çileler sonrasında İSLAM dudaklarında bestelerin en güzel tevhid ahengi bir an bile sendelemeden ilerliyor!

Allah Korusun Kimseye vermesin böyle bir acı ya

Allah bir gün bunların hesabını soracaktır elbet.

insanın içini parçalayan kareler.

Şimdi Neden kızgın olduğumu anladınmı?Bu kadından ziyade bu çocuğun intikamı alınır....

EY YAHUD
Sen değil senin soyunu kurutamayan Nazinin kemikleri yansın.

And olsunki intikamları alınır....
Başka bi söz söyleyemicem.

"Ey Çocukları katleden Katolik Zalim
Ey Çocukları ateşe veren Ortodoks Hain
Ey Taşa Top atan Lanet Yahudi.
Hayatımı intikam almaya adadım..."

(Sözüm GayriMuslimlere değil.Zalimleredir.)

ya gercekten cok kötü bi duygu bunları yapanlar eninde sonunda hesabını vereceklerdir şüphemiz yok ...
insan düşmanın bile böle duygular yaşamasını istemez onun için bizler annelerimizin lkıymetini bilmeliyiz ve şükretmeliyizz

Geri