Filistinli bir anne ölürken oğLunu teselli ediyor =(

Allah savaşan Tüm Filistinlilere,Çeçenlere vs yardım etsin inşaAllah....

yaa allahaşkına bu nasıl bir vahşettir ki insanları böylesine durumlara sokuyor.
dualarımız biz çok şükür bu durumdayken bizlerden çok uzaklardaki masum insanlar hiç mi hiç haketmedikleri durumlarla karşıya karşıya kalabiliyorlar.Hem de kendikerinin hiçbir suçları yokken...
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

gerçekten çok etkilendim gerçi pek duygu yüklü biri diilimdir ama bunda duyguLandım...

kotu bir durum ck acikli ama israilede hak vermemk elde degil 250 milyonluk bir muslman cografinda cevrili sekilde kendini korumaya calisiyo ......

bu kadar muslman ulkelerin sardigi 4 milyonluk bir ulkeyi 60 senedir basa cikamadiysa islam dunyasi oturup bir daha dusunmeli bence ........

Fakirlik cehalet vet din adina yapilan teror sonuc olarak da bu aci goruntuler ama muslumanlik adina yapilan kafa kesme goruntulerinden daha kotu degil

herkez hakketigi sekilde yonetilir....

demekkii muslumanlarda bunu hakkediyo

Bu Genç Büyüsün Bunu Yapanlara intikam atesiyle büyür ve o atesle ya hem kendini hemde neyse.

:(:(:(allah yardımcıları olsun kötü oldum.

Ellerinizde biralar aklınızda kurulacak gündelik ilişkiler önünüzde gerçekleri pembe külotlu kadınlarla gizleyip gözünüzü boyayan gazeteler oldukça uyanamazsınız.

Ellerinizde biralar aklınızda kurulacak gündelik ilişkiler önünüzde gerçekleri pembe külotlu kadınlarla gizleyip gözünüzü boyayan gazeteler oldukça uyanamazsınız.

uyanmakmı ağızlarını suyu akıyor,

esrar eroin alkol kullanımı sıradan mnormal birşeymiş gibi gözüküyor,

yurdumda hergün küçük yaştaki veya akli dengesi yerinde olmayan kızlara tecavüz ediliyor,

gençlik rapmi desem rockmu desem kendinden geçmiş bi haber dünyada yaşıyor,

ne din ne iman ne annebabaya saygı ne akraba ne cami yüzü ne abdest alma ne alın secdeye gider....

eee sonradatarihimizle övünüyoruz...

çanakkalede böyle yaptık....

çanakkalede yatan şehitlerimiz şimdiki gençlerimizi görseydiler yüzlerine bile tükürmezdiler...

kulağında küpersi, düşük bel pantolunu çağdaşlık adı altında geceleri sabahları birleştirerek barlarda discolarda sözde eğlenen gençleri keşke görseydi....

onlarıdaki iman kuvveti, inanç, yürek, azim, kardeşlik sayesinde kazandılar.... onurlu bir şekilde yaşadılar.... şerefli şekilde bize bu toprakları teslim ettiler....

şimdi ise bir bakın bakayım....................

o imanlı evlatlarımızddan kaç tanesi var... ve kaç tanesi onların yapabildiğine yapmaya ne kadar cesaret gösterebilir....

biz başaramadık bazıı şeyleri belkide ondandır...abiler bi şey söylüyorum ellerinden gelse bizede aynısını yaparlardı.(şimdiden bizi parçalamya çalışıyorlar orası ayrı bi konu zaten) Allah din kardeşlerimize sabır versin insanın içi gidiyo yaaa:(((
yakışıklı abicim sana ayrıca tşk

o cocuk ısraılın gelmısını gecmısını 7 si ni 70 mişi bombalasa bile benım gozumde asla katil damgası yıyemez..

Çok kötü yaa Tüm Neşem Kaçtı.
İnsanLar öLürken Seßepi Neden İsraiL oLuor?.:mad:

yazik, kimsenin basina gelmesin... yapanlar utansin...

Kurban oldugum Rabbim bu kapitalist şerefsizlerin belasın versin inaşallah.Bu kadar insanın duasında biri kabul olur inşallah da yaptıkları yanlarına kalmaz.

Geri